Ünye Dövüş Sanatları, Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cemal Akar, yönetim kurulu üyeleri, antrenörleri ve sporcuları ile bir araya gelerek, kulübün faaliyetleri ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, kulübün bugüne kadar ki başarılarından dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
“”Spora ve sporcuya desteklerimiz devam edecek” diyen Tavlı, günün anısına sporcular, antrenörleri ve kulüp yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kulüp Antrenörü Kenan Balcıoğlu ise, “Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya bu nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan donra da sporun ve sporcunun yanında olacağına inancımız tamdır”dedi.
Ünye KENT Haber
Kaledere Mahallesi Büyük Cami Karşısı No:10 Ünye
( Büyük Cami Karşısı ) - 0 452 323 15 09