-
BIST 100
16279,45%0,16
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,11% 0,19
-
GRAM ALTIN
7087,42% -0,35
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00
“DİMDİK, DOSDOĞRU, HER ŞEYİMİZ AÇIK”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Basına bakarak siyaset yapılmaz. Onun bunun yazısıyla ben fikrimi değiştireceğim; hiç öyle bir hikaye yok. Dimdik, dosdoğru. Her şeyimiz açık.” diyerek çıkış yaptı.
“DİMDİK, DOSDOĞRU, HER ŞEYİMİZ AÇIK”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Basına bakarak siyaset yapılmaz. Onun bunun yazısıyla ben fikrimi değiştireceğim; hiç öyle bir hikaye yok. Dimdik, dosdoğru. Her şeyimiz açık.” diyerek çıkış yaptı.
Fatsa’da düzenlenen Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında keskin açıklamalar yapan Başkan Güler, Ordu’nun geçmişte çatışma kültürüyle çok zaman kaybetmiş bir şehir olduğunu, kimsenin adamı olmadıklarını, devlet adamı olarak Ordu’nun 19 ilçesinde güzel işler yaptıklarını vurguladı.
Güler, “Bir takım trol dediğimiz adamlar var. Onlara ne konuşacaksın? Bazıları ile konuşuyoruz yine anlamıyor. Basına bakarak siyaset yapılmaz. Bir söyleyene bakarım, bir de söylenene. Bunlara zaman ayırmaya gerek yok. Bu laflar seviyesi oldukça düşük sözler.” diyerek bazı basın yayın organlarında çıkan iddialara ilişkin yanıt verdi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yerinde yönetim anlayışı ile Büyükşehir Meclisi toplantılarını ilçelerde yapmaya başladı. Bu kapsamda Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Fatsa ilçesinde gerçekleştirildi.
Fatsa Kültür Sarayında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Hilmi Güler’in yanı sıra ilçe belediye başkanları, daire başkanları, şube müdürleri ve basın mensupları katıldı.
Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, gündem maddelerine geçmeden önce yaptığı değerlendirmede, meclis üyeleri ve kamuoyuna yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
- Güler: Daha ne olması gerekiyor? -
Meclis üyelerinin sorularını da cevap veren Başkan Güler, Fatsa’nın hizmet yağmış bir ilçe olduğunu vurgulayarak, “Fatsa hizmet yağmış bir yer. Daha ne olması gerekiyor? Biz kimseyle yarışma halinde değiliz. Ben Büyükşehir Belediyesiyim. Bizim rakiplerimiz diğer 30 Büyükşehir Belediyesi.” dedi.
Ordu’nun geçmişte çatışma kültürüyle çok zaman kaybetmiş bir şehir olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Güler, kimsenin adamı olmadıklarını, devlet adamı olarak Ordu’nun 19 ilçesinde güzel işler yaptıklarını vurgulayıp, şu mesajı verdi:
“Biz hepimiz bir kardeşiz. Dünya literatüründe ilk defa belediyede Erdemli Davranışları Geliştirme Birimi kurduk. Partiler üstü bir davranış bu. Buna herkes uyması lazım.
-“Bir söyleyene bakarım, birde söylenene” -
Basın hizmet yasasında bir sarı basın kart vardır. Bu yasaya göre verilir, bunlar önemli itibarlı şeylerdir. Bir söyleyene bakarım, birde söylenene. Bunlara zaman ayırmaya gerek yok. Bu laflar seviyesi oldukça düşük sözler.
-“Çatışma kültürü ile çok zaman kaybetmiş bir şehir burası” -
Çatışma kültürü ile çok zaman kaybetmiş bir şehir burası. Biz burada hizmet edeceğiz. Kimsenin adamı değiliz. Biz devlet adamıyız. 19 ilçede çok güzel işler yapıyoruz. Gözünü kapatan geceyi yaşar.
-“Bir takım trol dediğimiz adamlar var” -
Bir takım trol dediğimiz adamlar var. Onlara ne konuşacaksın? Bazıları ile konuşuyoruz yine anlamıyor. Basına bakarak siyaset yapılmaz. Onun bunun yazısıyla ben fikrimi değiştireceğim; hiç öyle bir hikaye yok. Dimdik, dosdoğru. Yapacağımız çalışmalar tamamen milletimiz için. Her şeyimiz açık.”
Ünye Çevre Platformu’ndan Derebaks Tepkisi: “Katılım Yoksa Meşruiyet de Yoktur”
EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
Ünye’de Çanakkale Zaferi Gururu...
AK PARTİ ÜNYE’DEN VATANDAŞLARA İFTARİYELİK İKRAMI
Ordu'da Sis Faciası: Kamyonet Fındık Bahçesine Yuvarlandı, 3 Yaralı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Ordu’da...
Başkan Tavlı, ÜNBEL Personeliyle İftarda Buluştu
Vakaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 1 Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun’da
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun Valiliği’ni Ziyaret Etti..
Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan Aile İftarı
ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ, GALATASARAY DEPLASMANINDA MAĞLUP OLDU
Çınarlık Mahallesi’nde Korkutan Yangın
Ordu Valisi Muammer Erol’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
ORDU'DA MOTORLU TAŞIT SAYISI 208 BİNİ AŞTI
Altınordu Belediyesi’nden Kadir Gecesinde Gönülleri Isıtan İkram
GALATASARAY, İNGİLTERE’DE ÇEYREK FİNAL PEŞİNDE!
Ordu Üniversitesi 20 Yaşında..
ORDU’DA İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ EYLEM PLANI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Ordu’da Jandarmadan Bir Haftada Yoğun Denetim
TERME’DE FECİ KAZA: TIRIN ALTINA GİREN MOTOSİKLETTEKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
ÜNYE’DE 18 MART RUHU YAŞANACAK: ŞEHİTLERİMİZ ANILIYOR
Samsun’da Bayram Trafiğine 8 Bin 109 Personelle Sıkı Denetim
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. Yıl dönümünü anma programı belli oldu.
Ordu’da “Yılın Sağlık Ödülleri” Sahiplerini Buldu
Ünye’de Aquapark ve Aile Plajı Projesinde Çalışmalar Sürüyor
YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ BAŞVURULARI SONA ERDİ...
CHP’den Ünye Yalı Kumsalı Açıklaması: “Şeffaflıktan Uzak Müdahalelere Sessiz Kalmayacağız”
Yükleniyor






