-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,29% 0,23
-
EURO
50,84% 0,09
-
GRAM ALTIN
6893,07% 0,65
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00
Altınordu Belediyesi yayaların güvenliğini artırıyor
Altınordu Belediyesi, yayaların can güvenliğinin artırılması noktasında kentte başlattığı kaldırım seferberliğinde 14 noktada kaldırım çalışmalarını tamamladı
2 BİN 200 METRE UZUNLUĞUNDA KALDIRIM VATANDAŞIN HİZMETİNDE
. Toplam 2 bin 200 metre uzunluğunda kaldırım çalışması yapan halkın belediyesi, kenti daha yaşanılabilir kılıyor.
Altınordu Belediyesi, kent estetiğini modern dokunuşlarla şekillendirirken, yayaların güvenliğini ve konforunu ön planda tutan büyük bir dönüşüme imza atıyor. Yayaların can güvenliğini tehlikeye soktuğu belirlenen 29 cadde ve sokakta baskı beton ve mineral taş kaldırım imalatı çalışmalarına başlayan Altınordu Belediyesi, 14 noktada kaldırım çalışmalarını tamamladı. Baskı beton kaldırım imalatında bin 910 metre, mineralli taş kaldırım imalatında ise 310 metre olmak üzere toplamda 2 bin 220 metre uzunluğunda kaldırım imalatı yapan Altınordu Belediyesi, en kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Her adımın huzur ve güven içinde atıldığı, çağdaş şehircilik anlayışını yansıtan kaldırım çalışmalarıyla kentin çehresi daha yaşanabilir, daha estetik ve daha güvenli hale getiriliyor.
BAŞKAN TEPE: ALTINORDU’YU GÜVENLİ KALDIRIMLARLA DONATACAĞIZ
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, kent estetiğini koruyarak vatandaşların güvenliğini sağlamak ve günlük yaşamlarını daha konforlu hale getirmenin öncelikler arasında olduğuna dikkat çekerek, “Yayalarımızın can güvenliğini tehdit eden cadde ve sokaklarda başlattığımız kaldırım seferberliğimiz hız kesmeden devam ediyor. Şu ana kadar 14 noktada tamamladığımız çalışmalarla, baskı beton ve mineralli taş kaldırım imalatı sayesinde toplamda 2 bin 220 metre uzunluğunda yeni kaldırımı halkımızın hizmetine sunduk. Kalan noktaları da en kısa sürede tamamlayarak, Altınordu sokaklarını modern, estetik ve güvenli yürüyüş yollarıyla donatacağız" dedi.
Bucak Mahallesi Muhtarı Abdullah Şahin ile Şahincili Mahalle Muhtarı Sezgin Güzelordu, kaldırım çalışması için Başkan Tepe’ye teşekkür etti.
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞI’NA HÜSEYİN ALTAYLI ATANDI
AYIŞIĞI DÜĞÜN SALONU YENİDEN HAYAT BULUYOR
SAMSUN’DA 18 MART’TA ANLAMLI ZİYARET
Vali Erol, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Çanakkale Zaferi’nin 111’inci yılında şehitler yad edildi
SAMSUN'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ANADOLU MAHALLESİ İLE BAŞLIYOR
Akkuş Belediyespor Lige Veda Etti
BAŞKAN ALPARSLAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Çanakkale Şehitleri İçin Hatim Duası Programı Düzenlenecek
DERVİŞOĞLU, ÜNYE’DEN GÜÇ İSTEDİ!
Başkan Demirci’den Oney Flash FM’e Anlamlı Ziyaret
ÜNYE’DE SİLAHLI SALDIRIDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!
İYİ Parti Ünye Teşkilatı Çanakkale Şehitlerini Andı
Ordu’da Şehitler Dualarla Anıldı
Ünye Çevre Platformu’ndan Derebaks Tepkisi: “Katılım Yoksa Meşruiyet de Yoktur”
EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
Ünye’de Çanakkale Zaferi Gururu...
AK PARTİ ÜNYE’DEN VATANDAŞLARA İFTARİYELİK İKRAMI
Ordu'da Sis Faciası: Kamyonet Fındık Bahçesine Yuvarlandı, 3 Yaralı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Ordu’da...
Başkan Tavlı, ÜNBEL Personeliyle İftarda Buluştu
Vakaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 1 Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun’da
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun Valiliği’ni Ziyaret Etti..
Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan Aile İftarı
ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ, GALATASARAY DEPLASMANINDA MAĞLUP OLDU
Çınarlık Mahallesi’nde Korkutan Yangın
Ordu Valisi Muammer Erol’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
ORDU'DA MOTORLU TAŞIT SAYISI 208 BİNİ AŞTI
Yükleniyor






