-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,08% 0,04
-
EURO
50,89% -0,06
-
GRAM ALTIN
7286,27% -0,67
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
BAŞKAN GÜLER “ORDU’MUZUN YARINLARINI BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ”
Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Üniversitesi arasından kültür, eğitim ve bilim alanlarında ortak proje ve etkinliklerin yapılacağı protokol imzalandı.
Protokolün önemine vurgu yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’muzun yarınlarını birlikte inşa ediyoruz. Birlikte düşünüyor, birlikte üretiyoruz” dedi.
Kurum ve kuruluşlarla yaptığı iş birlikleri ile Ordu’yu her alanda zirveye taşımaya özen gösteren Ordu Büyükşehir Belediyesi bu iş birliklerini bir yenisini daha ekledi. Ordu’nun bilim yuvası Ordu Üniversitesi ile sayısız fayda sağlayacak olan İş Birliği Mutabakat Anlaşması imzalandı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde, Başkan Güler ve Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş arasındaki protokol imza törenine Ordu Valisi Muammer Erol’da katıldı.
BAŞKAN GÜLER: “ORDU’MUZUN YARINLARINI BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ”
Yapılan anlaşmayı ‘Ordu için Ortak Akıl, Güçlü Gelecek’ sözleriyle özetleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, protokolün detayları hakkında da bilgiler verdi.
5 yıl geçerli olacak olan anlaşmanın mali bir yük getirmeden, karşılıklı iş birliği ve ortak faydanın esas alınacağını ifade eden Başkan Güler, şöyle konuştu:
“Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile Ordu Üniversitemiz arasında; kültür, eğitim ve bilim alanlarında kapsamlı bir İş Birliği Mutabakat Anlaşması imzaladık. İmzaladığımız bu protokol ile kentimizin yurt içi ve yurt dışında tanıtımına katkı sunacak, turizmi, kültürü, sanatı ve sporu birlikte geliştirecek, eğitimde kurslar, seminerler ve sertifika programlarıyla hemşehrilerimize yeni fırsatlar sunacağız. Bilimsel araştırmalara destek olacak, üniversitemizin uluslararasılaşma çalışmalarına omuz vereceğiz. Yabancı öğrencilerin şehrimizi tercih etmesi için ortak çalışmalar yürüteceğiz. Şehrimizin ekonomik kalkınmasını bilimle, kültürle ve eğitimle destekleyeceğiz. Ortak sempozyumlar, konferanslar, araştırmalar ve projelerle Ordu’muzu birlikte büyüteceğiz. 5 yıl geçerli olan bu anlaşma ile mali bir yük getirmeden, karşılıklı iş birliği ve ortak fayda esas alınacaktır. Ordu’muzun yarınlarını birlikte inşa ediyoruz. Birlikte düşünüyor, birlikte üretiyoruz. Ordu için çalışmaya devam.”
Titiz’den OBB’ ye Su Tepkisi
Prof. Dr. Ersanlı: "Akran zorbalığı kişide derin izler bırakıyor.
FATSA’LI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI!
MHP’li Şanlıtürk: “Fındıkta Rekolte Oyunu Bu Yıl da Sahneye Konuldu”
Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi
ASKF’DEN SPOR KULÜPLERİNE BEYANNAME UYARISI
ÜFK İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Acı haber geldi: İran'da aracına İsrail füzesi isabet eden Türk TIR şoförü yaşamını yitirdi
Yukarıtepe–Akçatepe Bağlantı Yolu 3 Yıl Sonra Yeniden Ulaşıma Açıldı
EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİLDİ
Bayramca ve Saraçlı Mahallelerinde Semt Sahaları Tamamlandı
ÜNİVERSİTE KENTLE BARIŞMAMIŞ”
Fatsa Sokaklarında Temizlik Mesaisi Sürüyor..
ORDU ORGAN BAĞIŞINDA 13. SIRADA
Karayolunda Zemin Çöktü!
GÖNÜL SOFRASI GÖLKÖY’DE KURULDU
ORDULU GENÇLER FİKİRLERİYLE YARIŞIYOR
Vali Muammer Erol’dan 12 Mart Mesajı
Kaymakam Işık’tan Dekan Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Şanlıtürk’ten “Fonlanan Gazeteciler” Tartışmasına Sert Tepki
Tramvay ile Kamyon Çarpıştı: 3 Yaralı
GÜLSAN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN PROJE YARIŞMASI
CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar’dan Durugöl Arazisi Tepkisi:
Gürgentepe’de Yoğun Katılımlı İftar Programı
Ordu’da ramazan ayı gıda denetimleri aralıksız sürüyor
Ünye Müftülüğü Personeli Ahmet Bulat Emekliye Ayrıldı
Başkan Güler’den Sert Çıkış: “Bunu Bir Orduluya Yakıştıramıyorum”
AYM Başkan Vekilliğine Fatsalı İrfan Fidan Seçildi
Perşembe’de Freni Boşalan Kamyonet Kaza Yaptı!
BAŞKAN GÜNDOĞAN’DAN ÜNYE’YE ÖVGÜ
Yükleniyor






