-
BIST 100
16142,04%0,11
-
DOLAR
44,37% 0,06
-
EURO
51,40% 0,20
-
GRAM ALTIN
6351,10% -1,13
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00
BAŞKAN GÜLER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
BAŞKAN GÜLER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Güler, Mevlid Kandili'nin tüm insanlık için sağlık ve esenlik getirmesini diledi.
Mevlid gecesinin Peygamberimizin hayatını ve mesajlarını yeniden hatırlanacağını aktaran Başkan Güler, mesajında şu ifadeler yer verdi:
“Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Aleyhisselamın dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandil’inin bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Dinimizin emirlerini insanlığa ulaştıran, gerek hayat tarzı gerekse söz ve düşünceleriyle yaratılış ve var oluşun sırrını anlamaya, bilgi, inanç ve selâmete çağıran peygamberimiz, bütün ahlâki güzellikleri yaşayarak öğütleyen örnek bir kişidir.
Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan örnek bir hayat sürmüş Peygamber Efendimiz, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü bizzat kendi yaşantısında insanlığa göstermiştir.
Bu gece Peygamber Efendimizin hayatını, mesajlarını yeniden hatırlayacağımız, düşüneceğimiz ve insanlığa getirdiği bütün değerleri anlayıp, hayatımızı O'nun güzel ahlakıyla güzelleştirebileceğimiz bir manevi yenilenme fırsatıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Ordulu hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Mevlid Kandili’ni tebrik eder, bu gecenin tüm insanlığa huzur getirmesini, barış ve esenliğe vesile olmasını temenni ederim."
ÜNYE EL EMEĞİ ÇARŞISI YENİ YÜZÜYLE HİZMETE GİRİYOR…
Trabzon'da fındık fabrikası deposunda yangın
Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
Ulubey Akpınar Mevkiinde İki Araç Çarpıştı
EYÜP FATSA: “İSTESEYDİM ADAY OLURDUM”
KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ FINDIK BAHÇESİNE UÇTU!
AYNUR ZEREN TAN ile RADYODA SÖZLÜ TARİH
Başkan Zor: “Şehidimizi Unutmadık, Unutturmayacağız”
“Uzm. Dr. Ali Coşkun Yeniden Adaylığını Açıkladı”
ÜNYE’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE FİNALLERİ TAMAMLANDI
FATSA'DA 89 MAHALLEDE YOĞUN MÜCADELE
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel “Garip” Oyunu Sahnelenecek
Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne Tesis Müjdesi
EYÜPLÜ’DE , YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ...
SAMSUN'DA 3 ÖNEMLİ PROJE HİZMETE AÇILIYOR
BAKAN OSMAN AŞKIN BAK’TAN ÜNYE’YE SPOR HİZMETLERİ YATIRIMI
“Türkiye’nin Gücü Orman” Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu…
Fatsa Evinde Mağlup…
ORDU'DA MİLYONLARCA BİTKİ VE AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU
“KEŞKE DERE YOLU YAPILSAYDI”
ÜNYE’DE YAŞLILARA SAYGI HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
Eyüp Fatsa’dan Lokomotif Programında Dikkat Çeken Açıklamalar...
Halter Genç A-B Kızlar Türkiye Birinciliği Yarışmaları Ünye’de Gerçekleşecek
BATIPARK MİLLET BAHÇESİ YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR
ORDU’DA DURAKLAR HİJYENİK HALE GETİRİLİYOR
Altınordu’da Yaşlılara Saygı Haftası’na Anlamlı Etkinlik
Başkan Tavlı, BATIPARK’ta Sezon Hazırlıklarını İnceledi
Başkan İsa Demirci: “Akkuş’ta Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Sürecek”
Vali Erol, Kabadüz İlçemizde ÇED İncelemesinde Bulundu
AYAZLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ HİZMETE HAZIR
Yükleniyor






