-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,46% 0,10
-
EURO
51,22% 0,06
-
GRAM ALTIN
6439,75% 0,35
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00
BAŞKAN MARAL “HEDEF ALINAN YALNIZCA CHP DEĞİL, MİLLETİN TA KENDİSİDİR”
Bu sabah saatlerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘nun gözaltına alınmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezinden yapılan çağrıda tüm il ve ilçelerde vatandaşların toplanma kararı aldı.
CHP Ünye teşkilatı bugün saat 14.00’da İlçe binasında bir araya gelerek, İmamoğlu’nun gözaltına alınması hakkında CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral kamuoyuna açıklamalarda bulundu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, bunun milli iradeye vurulmuş bir darbe olduğunu vurgulayıp, siyaseti iktidarın belirlediği sınırlar dâhilinde yapmayacaklarını ifade etti.
“Ülkeyi rehin almaya çalışanlara sesleniyoruz; sandıktan kaçmayın! Mertçe mücadele edin.” diyen Maral, Türk Milletine seslenerek, “Cumhuriyet sevdalılarını çağırıyoruz, 23 Mart’ta ön seçim sandıklarında buluşalım.
Oylarımızla, irademizle, örgütlü gücümüzle, bu hukuksuzluğa dur diyelim. Her şey çok güzel olacak. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz.” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından ülke genelinde gerginlik sürüyor.
CHP Ünye İlçe Teşkilatı’nda bir araya gelen partililer, “Her şey çok güzel olacak” ve “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz” sloganları atarak İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına tepki gösterdi.
CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, partisinin ilçe teşkilatında yaptığı basın açıklamasında, bu uygulamanın milli iradeye bir darbe olarak nitelendirdi.
-“Hedef alınan yalnızca CHP değil, milletin ta kendisidir” -
Maral, iktidarın belirlediği sınırlar dâhilinde siyaset yapmayacaklarını vurgulayarak, şu açıklamayı yaptı:
“Türkiye, halkın seçme ve seçilme hakkını, halkın iradesini ve seçtiklerini hedef alarak siyasi ömrünü uzatmaya çalışan Erdoğan iktidarının büyük siyasi saldırısıyla güne başladı. Erdoğan ve çevresindeki dar çıkar grubu halkın seçme ve seçilme hakkına açık bir darbe girişiminde bulunmuştur. Bu, millete topyekun bir saldırıdır. Ülkemizde yapılan son seçimde halkın iradesiyle Cumhuriyet Halk Partimiz Türkiye’nin 1. partisi olmuştur. Milletin iradesiyle yükselen bu büyük güç, halkçı belediyecilik anlayışıyla, ön seçim kararlılığıyla, şeffaf ve adil yönetim ilkeleriyle iktidarın korkulu rüyası haline gelmiştir. Ve şimdi, seçimle kazanamayacaklarını anlayanlar, zorbalığa başvurmaktadır.
SAMSUN’DA OKÇULUK ŞÖLENİ TAMAMLANDI
SEYİR TERASI TAMAMLANMA AŞAMASINDA
ASTORYA, İSTİKLAL MEYDANI VE TANITIM MERKEZİ AÇILDI
Havaş’tan 2026’da üçüncü zam..
PINAR ÖZTÜRK TÜRKİYE 3.’SÜ OLDU
GİRESUNLU ÖĞRENCİLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
ÜNYE’DE HALTER ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI...
YALI KUMSALI’NDA “MİZAHİ MÜZE” PROTESTOSU
Bakan Çiftçi: “Bizim Amacımız Ceza Kesmek Değil”
ÜNYE 1957 SPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET…
RADAR VE DENETİM NOKTALARI ARTIK HARİTADA GÖRÜLEBİLECEK...
ORDU BASINININ USTA İSMİ AHMET GÜRPINAR HAYATINI KAYBETTİ
ÜNYE’DE PUANLAR PAYLAŞILDI..
Trabzon’da Ünye Zirvesi: Başkan Alparslan iletti, Bakan Uraloğlu açıkladı.”
CHP ORDU ÖRGÜTÜNDEN YOĞUN SAHA MESAİSİ
ALTINDA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK Mİ?
BAŞKAN TEPE’DEN ESKİ VALİ YAZICIOĞLU’NA VEFA ZİYARETİ...
HAFTANIN YORUMU KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Ordu’da Şap Hastalığına Karşı Aşılama Seferberliği Başlatıldı
ÜNYE’DE “SAĞLIKLI ÇOCUK, SAĞLIKLI GELECEK” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
BÜYÜKŞEHİR, GLÜTENSİZ GIDALARI VATANDAŞLARA TEMİN EDİYOR…
Ordu’da Gastronomi Festivali Yapılacak…
ORDU’DA HÜKÜMET CADDESİ TRAFİĞE KAPANIYOR!
SAADET PARTİSİ ÜNYE’DEN “ZALİMLERE LANET, MAZLUMLARA DESTEK” MESAJI
Fatsa’da Dünya Tiyatro Günü Coşkuyla Kutlandı
5x5 Mini Futbol Turnuvası Başlıyor
Ünye Kadın Spor Kulübü, Yüksekova Spor Karşısında 3 Puan Peşinde
MOTORİNE DEV ZAM YOLDA!
ALTINORDU BELEDİYESİ'NDEN DÜNYA TİYATRO GÜNÜ’NE ÖZEL GÖSTERİM
GÜLYALI TURNASUYU KORDON PARK’IN 2. ETAP ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yükleniyor






