-
BIST 100
16272,75%0,49
-
DOLAR
44,11% 0,08
-
EURO
50,98% -0,10
-
GRAM ALTIN
7300,61% -0,48
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
ÇAMBURNU’NA YENİ MEKAN
BÜYÜKŞEHİR, SAKİN ŞEHİR PERŞEMBE’NİN SAHİL ŞERİDİNE YENİ SOSYAL YAŞAM ALANI KAZANDIRDI
ÇAMBURNU’NA YENİ MEKAN
BÜYÜKŞEHİR, SAKİN ŞEHİR PERŞEMBE’NİN SAHİL ŞERİDİNE YENİ SOSYAL YAŞAM ALANI KAZANDIRDI
Ordu turizmine yeni bir durak daha eklendi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe ilçesi Çamburnu’ndaki denizci fenerinin bulunduğu alanı yeni bir sosyal yaşam alanı haline getirmek için sürdürdüğü çevre düzenleme ve alt yapı çalışmalarını tamamladı.
Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun zengin potansiyele sahip kıyılarında yaptığı düzenlemeler ile bu alanları halkın rahatça faydalanabileceği sosyal alanlara çeviriyor. Bu kapsamda birçok ilçede çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Ordu’nun sakin şehir ünvanlı Perşembe ilçesinde hazırladığı projeyi hayata geçirdi.
İlçeye bağlı Kaleyaka Mahallesinde bulunan Çamburnu için Perşembe Belediyesi ile birlikte çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi, çevre düzenleme projesi ile Perşembe’ye yeni mekan kazandırdı. Perşembe sahil yolu güzergahındaki Çamburnu’ndaki denizci fenerinin yer aldığı alanda uygulanan proje, Ordu turizmine de katkı sunacak.
ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
Büyükşehir Belediyesi Perşembe Belediyesi ile birlikte yürüttüğü projede kendi uhdesinde bulunan alanları tamamladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda 1700 metrekarelik alanda 678 metrekare sert zemin uygulaması, 500 metrekare yeşil alan düzenlemesi ve 175 metre korkuluk imalatı gerçekleştirdi. Toprak tesviyesi ile başlanan kazı-dolgu çalışmaları baskı beton, yürüyüş yolları ve engelli rampaları ile devam etti. Korkuluk, duvar, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları ile projenin alt yapısı ve çevre düzenlemesi sona erdi.
Kapalı alanları Perşembe Belediyesi tarafından yapılacak olan proje daha sonrasında hizmete açılacak.
ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ’NDEN GOL ŞOV! 7-0
İFTAR SOFRASI MESUDİYE’DE KURULDU
ÜNYE’DE İSTİKLAL RUHU 105. YILINDA YENİDEN CANLANDI
Fatsa’da Otomobil ile Hafriyat Kamyonu Çarpıştı
HAL ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ…
Aybastı’da Mangala Turnuvası Tamamlandı: İlçe Birincisi Medine Maytalman Oldu
Ordu’da 12 Mart Coşkusu
KORKMAZ: “VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ”
Akkuş’ta İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Anıldı
SARIKAHRAMAN: “BİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR!”
ANAHTAR PARTİ ORDU’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL BAŞKANLIĞINA VEKALETEN AHMET TİRE
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANI İRFAN ÖKSÜZ İSTİFA ETTİ
Titiz’den OBB’ ye Su Tepkisi
Prof. Dr. Ersanlı: "Akran zorbalığı kişide derin izler bırakıyor.
FATSA’LI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI!
MHP’li Şanlıtürk: “Fındıkta Rekolte Oyunu Bu Yıl da Sahneye Konuldu”
Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi
ASKF’DEN SPOR KULÜPLERİNE BEYANNAME UYARISI
ÜFK İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Acı haber geldi: İran'da aracına İsrail füzesi isabet eden Türk TIR şoförü yaşamını yitirdi
Yukarıtepe–Akçatepe Bağlantı Yolu 3 Yıl Sonra Yeniden Ulaşıma Açıldı
EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİLDİ
Bayramca ve Saraçlı Mahallelerinde Semt Sahaları Tamamlandı
ÜNİVERSİTE KENTLE BARIŞMAMIŞ”
Fatsa Sokaklarında Temizlik Mesaisi Sürüyor..
ORDU ORGAN BAĞIŞINDA 13. SIRADA
Karayolunda Zemin Çöktü!
GÖNÜL SOFRASI GÖLKÖY’DE KURULDU
ORDULU GENÇLER FİKİRLERİYLE YARIŞIYOR
Vali Muammer Erol’dan 12 Mart Mesajı
Yükleniyor






