-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
51,04% 0,09
-
GRAM ALTIN
7337,02% 0,02
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
ÇAMBURNU’NA YENİ MEKAN
BÜYÜKŞEHİR, SAKİN ŞEHİR PERŞEMBE’NİN SAHİL ŞERİDİNE YENİ SOSYAL YAŞAM ALANI KAZANDIRDI
ÇAMBURNU’NA YENİ MEKAN
BÜYÜKŞEHİR, SAKİN ŞEHİR PERŞEMBE’NİN SAHİL ŞERİDİNE YENİ SOSYAL YAŞAM ALANI KAZANDIRDI
Ordu turizmine yeni bir durak daha eklendi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe ilçesi Çamburnu’ndaki denizci fenerinin bulunduğu alanı yeni bir sosyal yaşam alanı haline getirmek için sürdürdüğü çevre düzenleme ve alt yapı çalışmalarını tamamladı.
Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun zengin potansiyele sahip kıyılarında yaptığı düzenlemeler ile bu alanları halkın rahatça faydalanabileceği sosyal alanlara çeviriyor. Bu kapsamda birçok ilçede çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Ordu’nun sakin şehir ünvanlı Perşembe ilçesinde hazırladığı projeyi hayata geçirdi.
İlçeye bağlı Kaleyaka Mahallesinde bulunan Çamburnu için Perşembe Belediyesi ile birlikte çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi, çevre düzenleme projesi ile Perşembe’ye yeni mekan kazandırdı. Perşembe sahil yolu güzergahındaki Çamburnu’ndaki denizci fenerinin yer aldığı alanda uygulanan proje, Ordu turizmine de katkı sunacak.
ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
Büyükşehir Belediyesi Perşembe Belediyesi ile birlikte yürüttüğü projede kendi uhdesinde bulunan alanları tamamladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda 1700 metrekarelik alanda 678 metrekare sert zemin uygulaması, 500 metrekare yeşil alan düzenlemesi ve 175 metre korkuluk imalatı gerçekleştirdi. Toprak tesviyesi ile başlanan kazı-dolgu çalışmaları baskı beton, yürüyüş yolları ve engelli rampaları ile devam etti. Korkuluk, duvar, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları ile projenin alt yapısı ve çevre düzenlemesi sona erdi.
Kapalı alanları Perşembe Belediyesi tarafından yapılacak olan proje daha sonrasında hizmete açılacak.
Titiz’den OBB’ ye Su Tepkisi
Prof. Dr. Ersanlı: "Akran zorbalığı kişide derin izler bırakıyor.
FATSA’LI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI!
MHP’li Şanlıtürk: “Fındıkta Rekolte Oyunu Bu Yıl da Sahneye Konuldu”
Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi
ASKF’DEN SPOR KULÜPLERİNE BEYANNAME UYARISI
ÜFK İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Acı haber geldi: İran'da aracına İsrail füzesi isabet eden Türk TIR şoförü yaşamını yitirdi
Yukarıtepe–Akçatepe Bağlantı Yolu 3 Yıl Sonra Yeniden Ulaşıma Açıldı
EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİLDİ
Bayramca ve Saraçlı Mahallelerinde Semt Sahaları Tamamlandı
ÜNİVERSİTE KENTLE BARIŞMAMIŞ”
Fatsa Sokaklarında Temizlik Mesaisi Sürüyor..
ORDU ORGAN BAĞIŞINDA 13. SIRADA
Karayolunda Zemin Çöktü!
GÖNÜL SOFRASI GÖLKÖY’DE KURULDU
ORDULU GENÇLER FİKİRLERİYLE YARIŞIYOR
Vali Muammer Erol’dan 12 Mart Mesajı
Kaymakam Işık’tan Dekan Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Şanlıtürk’ten “Fonlanan Gazeteciler” Tartışmasına Sert Tepki
Tramvay ile Kamyon Çarpıştı: 3 Yaralı
GÜLSAN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN PROJE YARIŞMASI
CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar’dan Durugöl Arazisi Tepkisi:
Gürgentepe’de Yoğun Katılımlı İftar Programı
Ordu’da ramazan ayı gıda denetimleri aralıksız sürüyor
Ünye Müftülüğü Personeli Ahmet Bulat Emekliye Ayrıldı
Başkan Güler’den Sert Çıkış: “Bunu Bir Orduluya Yakıştıramıyorum”
AYM Başkan Vekilliğine Fatsalı İrfan Fidan Seçildi
Perşembe’de Freni Boşalan Kamyonet Kaza Yaptı!
BAŞKAN GÜNDOĞAN’DAN ÜNYE’YE ÖVGÜ
Yükleniyor






