10641,05%-0,74
41,80% -0,06
48,48% -0,26
5485,47% 1,51
9042,20% 0,29
Ünye’de faaliyet gösteren Ocak Ticaret’in yeni işletmecisi Mehmet Okuyan, SMA Tip 1 hastası Ünyeli Gökçe Bebek için anlamlı bir dayanışma örneğine imza attı.
İşletmenin devralınması ve açılışı dolayısıyla, Mehmet Okuyan’a dostları ve iş çevresi tarafından “hayırlı olsun” temennisiyle gönderilen çiçekler, farklı ve anlamlı bir şekilde değerlendirildi. Mehmet Okuyan, Mustafa Okuyan ve Orhan Kaan Okuyan, bu çiçeklerin satışından elde edilecek gelirin Gökçe Bebek’in tedavi masraflarına destek olmak amacıyla bağışlanacağını açıkladı.
Açılış sonrası toplam 20 çiçek, Berke Çiçek Tasarım işletmesi sahibi Emrecan Özkaya tarafından satın alınarak Gökçe Bebek’e umut olacak şekilde değerlendirildi.
Konuya ilişkin Oney Flash FM muhabirine açıklamalarda bulunan Mehmet Okuyan, Mustafa Okuyan ve Orhan Kaan Okuyan, şu ifadeleri kullandı:
“Dükkanımızı yaklaşık 15 gün önce devraldık. Açılışımızda dostlarımızın göndermiş olduğu ‘hayırlı olsun’ çiçeklerini farklı bir anlamla değerlendirmek istedik. Berke Çiçek Tasarım işletmecisi Emrecan Özkaya’ya sattığımız 20 çiçeğin gelirini Ünyeli Gökçe Bebeğimize bağışlama kararı aldık. Yavrumuzun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz.” ifadelerinde bulunuldu.
ONEY FLASH FM / UMUT ÖZTÜRK
@sma.gokceyeumutol