• BIST 100

    16124,69%0,46
  • DOLAR

    44,35% 0,05
  • EURO

    51,40% 0,27
  • GRAM ALTIN

    6441,90% 0,29
  • Ç. ALTIN

    10945,35% 0,00

DOKAP’tan Ordu’da 11 projeye destek

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP), Ünye, İkizce ve Akkuş ilçelerinde hazırlanan projelerinde yer aldığı 11 projeye 2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında destek verecek.

9.05.2024 14:01:00 439 0
DOKAP’tan Ordu’da 11 projeye destek

 

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından 2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında desteklenecek 11 projenin protokol imza töreni Vali Muammer Erol’un başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine, Vali Muammer Erol, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Çatalpınar Kaymakamı ve Çamaş Kaymakam Vekili Mehmet Nesip Mahir, İkizce Kaymakamı Muhammed Fazıl Tüzel, Gürgentepe Kaymakamı Buket Yeşilgül, İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Mesudiye Ziraat Odası Başkanı Mustafa Başarslan, Akkuş Aksüt Kooperatifi Başkanı Mehmet Öksüz, projelerin uygulanacağı ilçelerin İlçe Tarım ve Orman Müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, protokol töreninde yaptığı konuşmada üreten, çalışan, gayret eden idarecilerin kendileri için önemli olduğunu söyledi. 

“Hazırlanan projeler, Ordu’daki çalışmanın niteliğini gösteriyor”

Ordu’da hazırlanan projelerin başarılılık oranının sevindirici olduğunu ifade eden Gültekin, şunları söyledi:

“Her yıl İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz, Kaymakamlarımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz bizlere nitelikli projeler sunuyorlar. Hazırlanan projeler Ankara’da beğenilip, başka bölgelerde de uygulansın denilince mutlu oluyoruz. Hazırlanan bu güzel projeler, Ordu’daki çalışmanın niteliğini, seviyesini gösteriyor.  Bu güzel projeler DOKAP olarak bizleri de ayrıca memnun ediyor. Ordu’muz geçmiş yıllardan beri Valilik bünyesindeki birimlerimiz, Kaymakamlarımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Tarım Orman Müdürlüğümüzle başarılı çalışmalar yaptı ve bundan sonra da yapmaya devam edecektir.” 

Vali Erol: Tarım projeleri bölgemiz ve ilimiz için önemli projeler

DOKAP tarafından desteklenen projelerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Muammer Erol, “Gayret olunca, emek verilince güzel işler ortaya çıkıyor. Tarım projeleri bölgemiz için, ilimiz için son derece önemli projeler. Özellikle seracılık projelerini geliştirmeli ve yaygınlaştırmalıyız. Bu projeler, ilimizin ekonomisine katkı sağlayacağı gibi üreticilerimize de katkı sağlayacak projelerdir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ordu ilinde uygulanacak toplam bütçesi 12,6 milyon TL, DOKAP İdaresi katkısı ise 9,8 milyon TL olan 11 adet projenin protokol imza töreni gerçekleştirildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan “Atıl Mantar Tesislerinin Ekonomiye Kazandırılması”, “Mesudiye Ihlamur Kokuyor”, “Kaliteli Ana Arı Yetiştiriciliği”, “Akkuş’un Sütü Pazara İniyor”, Gürgentepe İlçe Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan “Yaratıcı Dramayla Yeni Dünyalara Adım Atıyoruz”, “FeTeMM'le Yeni Bir Dünyaya Adım Atıyoruz/FeTeMM Atölye Sınıfının Kurulumu Projesi”, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Ordu Kodluyor”, Çamaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Eğitim Dijitalleşiyor, Gelecek Şekilleniyor”,  İkizce Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Planetaryum Uzay Yolum Projesi”, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Meslek Edindirme Merkezi Projesi”, “Havacılık(İHA) Eğitim Atölyesi Projesi”, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı(DOKAP)’nın destekleriyle hayata geçirilecek.

ÜNYE’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE FİNALLERİ TAMAMLANDI

FATSA'DA 89 MAHALLEDE YOĞUN MÜCADELE

Dünya Tiyatro Günü’ne Özel “Garip” Oyunu Sahnelenecek

Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne Tesis Müjdesi

EYÜPLÜ’DE , YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ...

SAMSUN'DA 3 ÖNEMLİ PROJE HİZMETE AÇILIYOR

BAKAN OSMAN AŞKIN BAK’TAN ÜNYE’YE SPOR HİZMETLERİ YATIRIMI

“Türkiye’nin Gücü Orman” Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu…

Fatsa Evinde Mağlup…

ORDU'DA MİLYONLARCA BİTKİ VE AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU

“KEŞKE DERE YOLU YAPILSAYDI”

ÜNYE’DE YAŞLILARA SAYGI HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA

Eyüp Fatsa’dan Lokomotif Programında Dikkat Çeken Açıklamalar...

Halter Genç A-B Kızlar Türkiye Birinciliği Yarışmaları Ünye’de Gerçekleşecek

BATIPARK MİLLET BAHÇESİ YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR

ORDU’DA DURAKLAR HİJYENİK HALE GETİRİLİYOR

Altınordu’da Yaşlılara Saygı Haftası’na Anlamlı Etkinlik

Başkan Tavlı, BATIPARK’ta Sezon Hazırlıklarını İnceledi

Başkan İsa Demirci: “Akkuş’ta Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Sürecek”

Vali Erol, Kabadüz İlçemizde ÇED İncelemesinde Bulundu

AYAZLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ HİZMETE HAZIR

8. SAMSUN ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI

OMÜ ile Yeşilay Samsun Şube Başkanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı

ESKİPAZAR SPOR KOMPLEKSİNİN İNŞASI SÜRÜYOR

AKYAZI MAHALLESİNDE HATALI PARKA DUBALI ÖNLEM!

AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM BEKLENTİSİ...

MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

ALTINORDU’DA RAMAZAN RUHU 7’DEN 70’E YAŞANDI..

Müdür Alan’dan Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’na Ziyaret

Ordu’da Karayolları Yatırımları Hız Kazanıyor

Yükleniyor

loading

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17