• BIST 100

    10924,53%-1,34
  • DOLAR

    42,20% 0,24
  • EURO

    48,86% 0,30
  • GRAM ALTIN

    5429,94% 0,77
  • Ç. ALTIN

    9007,06% 0,59

ENVER YILMAZ’DAN İDDİALI ÇIKIŞ!

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz ve İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Yalçın, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı olarak atanan Servet Zeren ve yeni

8.11.2024 16:34:00 615 0
ENVER YILMAZ’DAN İDDİALI ÇIKIŞ!

ENVER YILMAZ’DAN İDDİALI ÇIKIŞ!

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz ve İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Yalçın, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı olarak atanan Servet Zeren ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

8 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Ünye İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya teşkilat üyeleri, partililer ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda Enver Yılmaz, Ünye'de göreve başlayan yeni yönetime başarı dileklerini ileterek ilçedeki siyasi çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Geçmiş seçim tecrübelerinden bahseden Yılmaz, “Biz seçimi kazandık ancak sandıkta kaybettik. Devlet ve kamu gücüyle hile yapılarak seçim sonuçları manipüle edildi. Sandık başkanları arasında parti üyeleri olduğunu gördük ki bu kanunen ihraç sebebi olmalıdır” şeklinde konuştu. 

Bu durumun İYİ Parti'nin hak ettiği sonucu almasını engellediğini belirten Yılmaz, haksızlık yapıldığını ve bu durumun tahmin edilemeyeceğini vurguladı.

İYİ Parti'nin yükselen oy oranlarına dikkat çeken Yılmaz, “Geçtiğimiz hafta yapılan anketlere göre İYİ Parti’nin oy oranı yüzde 9 seviyesine çıktı. Yıl sonu hedefimiz yüzde 10, 2025’te yüzde 25, 2026’nın ikinci yarısında ise iktidara yürümek. Bu hedeflere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” diyerek iddialı bir çıkış yaptı.

Servet Zeren: “İktidar Yolunda El Ele Vererek Başarıya Ulaşacağız”

Toplantıda konuşan İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Servet Zeren, “Gösterdiğiniz destek için herkese teşekkür ediyorum”. Yeni bir başlangıç oluşturduk. Hep birlikte el ele vererek, doğru yolda başarıya ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Fatih Titiz: “Ünye Hak Ettiği Yerlere Gelecek”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz ise 3 ay önce göreve atandığını belirterek, Ordu’nun büyük ilçelerinden biri olan Ünye’de yeni bir güçbirliği ve oluşum başlattıklarını ifade etti. Titiz, “Ünye’nin hak ettiği yerlere geleceğine inanıyorum. Servet Hanım’a bu güçlü yönetimi kurduğu için teşekkür ederim” dedi. Ünye’ye ve ilçede yapılacak çalışmalara verdikleri önemi vurgulayan Titiz, Ünye’nin her açıdan gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Rıdvan Yalçın: “Çok Zor Zamanlardan Bugünlere Geldik”

İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Yalçın ise toplantıya katkı sağlayanlara teşekkür ederek, İYİ Parti'nin kuruluş döneminde çok zorluklarla karşılaştıklarını belirtti. Partinin, tüm engellere rağmen ciddi bir yükseliş gösterdiğini ifade eden Yalçın, “Bu anlamlı toplantıya katkı veren herkese yürekten teşekkür ediyorum. İYİ Parti zor günlerini atlattı ve ciddi bir yükselişe geçiyoruz” dedi.

Toplantının sonunda Enver Yılmaz, Servet Zeren ve ekibinin Ünye’de İYİ Parti bayrağını daha yükseklere taşıyacağına inandığını belirterek, “Birlikte hareket edelim, Ünye’de kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hedefimiz yüzde 50’lere ulaşmak” dedi.

Toplantıya Ordu İYİ Parti’den tek Belediye Başkanı olarak seçilen Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan katıldı. Toplantı sonunda  İYİ Parti’nin yeni üyelerine rozet takıldı. 

ONEY FLASH FM/ UMUT ÖZTÜRK

 

 

 

Ordu Tanıtım Günleri Öncesi İstanbul’da Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi...

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Akkuş ilçesi Tuzak Mahallesi’ne hitap eden 12 km’lik yolda SSB uygulaması yapılıyor.

GİRESUN VALİSİ SERDENGEÇTİ KASIM AYINDA DENİZE GİRDİ...

ÜNYE 1957 SPOR HÜKMEN GALİP

İYİ PARTİ ÜNYE İLÇE BAŞKANLIĞINDAN 10 KASIM MEVLİD PROGRAMI

VALİ MUAMMER EROL’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

“Belediye-Vatandaş El Ele” gerçekleştirilen beton çalışması tamamlandı.

Özgür Özel: “Fındık üreticisini de Ordu ekonomisini de ayağa kaldıracağız”

Ünye’de Organ Bağışı Haftası Etkinlikleri Sona Erdi

ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ, HAKKÂRİ’DEN ELİ BOŞ DÖNDÜ!

ÜNYE’DE DEVAM EDEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİLER

ANAHTAR PARTİ’DE ÜYE KAYITLARI SÜRÜYOR

Ordu 1. Amatör Lig’de Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor!

PATPAT KAZALARI DURMUYOR!

Akkuş’ta TOKİ Projesi Hızla Yükseliyor

Ünye’de Dolmuş Cipe Çarptı: 11’i Öğrenci 13 Yaralı!

Ünye Kadın Spor, Hakkari’de 3 Puan Peşinde!

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU “HAFTANIN YORUMU” PROGRAMININ KONUĞU OLDU...

ORDU İTFAİYESİ’NİN HIZLI MÜDAHALESİ 12 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN HAYATINI KURTARDI

İkizce’li 2 Çocuk Babası Recep Cüre Kocaeli’deki Kazada Hayatını Kaybetti

Başkan İrfan Akar’dan Ünye Bilsem’e Ziyaret

GÖRME ENGELLİ GENÇ, PİYANO ÇALMA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Ünye Gündem Haber’den Oney Flash FM’e Ziyaret...

Ordu 2. OSB’nin Altyapı Temeli Atıldı

ÜNYE'DEKİ ÜSTGEÇİTLERE ENGELSİZ ASANSÖRLER KURULUYOR.

Ordu’da İntiharlar Arttı mı?

“Yüzyılın Konut Projesi” Başvuruları 3 Gün Sonra Başlıyor!

Atatürk’e Saygı Duruşu Niteliğinde Bir Gece

BAŞKAN GÜLER: “KORGAN İÇİN ÜRETMEYE, ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7