• BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

Fatsa yerel basını 5 saat süren canlı yayında yardım kampanyası düzenledi.

FATSA SKOLYOZ HASTASI TUĞBA İÇİN SEFERBER OLDU

2.12.2024 21:34:00 539 0
Fatsa  yerel basını 5 saat süren canlı yayında yardım kampanyası düzenledi.

Doğuştan Skolyoz Hastası (Omurilik eğriliği) olan 25 yaşındaki Tuğba Tınkır’ın ameliyat masraflarını karşılamak amacıyla Fatsa’nın yerel basını 5 saat süren canlı yayında yardım kampanyası düzenledi.

Doğuştan Skolyoz Hastası (Omurilik eğriliği) olan 25 yaşındaki Tuğba Tınkır’ın ameliyat masraflarını karşılamak amacıyla Fatsa’nın yerel basını 5 saat süren canlı yayında yardım kampanyası düzenledi. Fatsalı hayırseverler yayının başından sonuna yardım kampanyasına büyük ilgi gösterdiler. Yayın kuruluna “Ben kumbaramda 70 TL var onu size nasıl gönderebilirim diye mesaj gönderen bir çocuk kampanyayı düzenleyen herkese duygulu dolu anlar yaşattı. Yardım kampanyasına Fatsa’nın yanı sıra büyükşehirden ve yurt dışından bile yardım gönderen hayırseverler oldu. Canlı yayının ilk dakikalarına Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da konuk olarak katıldı. Ameliyat için 3 milyon TL’ye ihtiyacı olan Tuğba Tınkır için sadece canlı yayında 1 milyon 250 bin toplamda 2 milyon 250 TL toplandı. Geriye kalan 750 bin TL için ise yardım kampanyasının devam ettiği bildirildi. 

 

“CANLI YAYINA KATILIM BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI”

 

Gerçekleşen canlı yayınla ilgili Skolyoz Hastası Tuğba Tınkır bu zor günlerinde kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, “Ben doğuştan Skolyoz hastasıyım. Omurgamın düzelmesi için ameliyat olmam gerekiyor. Bu ameliyatı olabilmem için Valilik onaylı bir kampanya başlattık çünkü bu ameliyat masrafları benim karşılayabileceğim bir miktar değil. Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’ın öncülüğünde değerli basın mensuplarımızla beraber bir canlı yayın gerçekleştirdik. Bu canlı yayın sayesinde kampanyamızın büyük bir bölümünü tamamladık ama hala eksiğimiz var 750 bin gibi bir eksiğimiz kaldı ve benim zamanım çok az. Bu ay içerisinde ameliyat olmam gerekiyor sağlığıma kavuşabilmem için hayırseverlerin desteğine ihtiyacım var. Canlı yayına katılım beni çok duygulandırdı çünkü ben bu kadar hayal edememiştim, çok katılım oldu duygulandıran mesajlar geldi. Çok güzel destekler geldi bu beni çok mutlu etti gerçekten. Bir küçük kardeşimizin video göndererek kumbarasındaki 70 TL'sini bana bağışlaması beni çok mutlu etti. Ameliyat olup ben de sağlıklı insanlar gibi hayatıma devam etmek istiyorum.” dedi. 

 

“YURT DIŞINDAN BİLE ARAYANLAR OLDU”

 

Canlı yayında moderatörlük yapan Fatsa Belediyesi Basın Halkla ilişkiler Müdürü Mesut Ergün ise, “Ben öncelikle canlı yayınımıza destek veren başta Fatsa Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar olmak üzere Fatsa'mızdaki yerel basın organlarına çok teşekkür ediyorum. Yayınımız gayet güzel ve başarılı oldu yaklaşık 5 saat sürdürdüğümüz canlı yayınımızda Tuğba kardeşimize lazım olan maddi miktarın üçte ikilik kısmını tamamladık. Yaklaşık olarak 750 bin lira açığımız kaldı onu da bu hafta içerisinde hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile toparlayacağımıza inanıyorum. Canlı yayında yurt dışından bağlanan hemşirelerimiz oldu Almanya'dan İtalya'dan Lübnan'dan ve değişik ülkelerden telefonla bağlanarak yardım yapan dostlarımız oldu onlara da ben Tuğba kardeşimiz adına çok teşekkür ediyorum. Canlı yayınımız 5 saat sürdü ama isteseydik sabaha kadar canlı yayınımız sürebilirdi hayırsever dostlarımız canlı yayını hiç bırakmadılar. Bu anlamda Fatsa basınımızın birlik beraberliği beni çok sevindirdi. İnşallah kalan miktarı da bu hafta içerisinde toparlayıp Tuğba kardeşimizin sağlığına kavuşması için önemli bir adımı atmış olacağız” şeklinde konuştu.


 

Emekli Öğretmen Abdullah Coşkun Hayatını Kaybetti

Ünye 1957 spor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

ÜNYE’DE İŞÇİLERİN KALDIĞI BİNADA ELEKTRİKLİ SOBADAN YANGIN ÇIKTI

ULAŞ TEPE’DEN CANLI YAYINDA ÇOK KONUŞULAN SÖZLER!

ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ İSTEDİĞİ OYUNU KURAMADI…

ADIGÜZEL: “DAVET ALMADIĞIM İÇİN PROGRAMDA YER ALMADIM”

TÜRK SAĞLIK-SEN ORDU ŞUBESİ’NDE BAŞKAN ZENGİN GÜVEN TAZELEDİ

YILDIRIM, YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Samsun’da Üretimin Lokomotifi: OSB’lerde Yatırım ve İş Birliği Toplantısı Yapıldı

ESKİPAZAR SPORUN YENİ MERKEZİ OLUYOR

Gölköy’de Saman Deposu Yandı!

MİNİK GÖKÇE TEDAVİ İÇİN YOLA ÇIKTI

Hilmi Güler, Ankara’daki “Vizyon Ordu” Toplantısında…

ÜNLÜ SANATÇI ÜNYE’DE MOBİLYA MAĞAZASI AÇTI!

Sözünü Sakınmadı...

ÜNYE ŞEHİR STADI KALKACAK, YERİNE MİLLET BAHÇESİ GELECEK

Ordu'da Uyuşturucu Operasyonu!

Çambaşı Yaylası’nda Kar Etkili Oldu.

Fatsa’da Şiddetli Yağış 3 Elektrik Direğini Yıktı

ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ EMRE ALTIOK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI. 

YIKILAN AĞAÇ KALDIRILDI, SAHA TEMİZLİĞİ YAPILDI

ORDU, EN SERT KIŞI YAŞAYACAK!

Ünye Çamlık’ta Ağaç Yola Devrildi

GÖLKÖY’DE İŞ KAZASINDA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

EMRAH USTA, YENİ KONSEPTİYLE PERDEYİ AÇIYOR!

Emniyetten Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Vatandaşlara Uyarı ve Bilgilendirme

ORDU ASKF 39 YAŞINDA

ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ 3 PUAN PEŞİNDE!

BÜYÜKŞEHİR MEZARLIKLARIN BAKIMLARINI SÜRDÜRÜYOR…

Altınordu Belediyesi’nden Turizme Modern Dokunuş

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7