-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
FATSALI KADINLAR DÜNYAYA SESLENDİ
“ÇÖP OLARAK ATILAN ÜRÜNLER ASLINDA GERİ DÖNÜŞÜM VE HAMMADDE
İKLİMLER DEĞİŞMESİN BİZ DEĞİŞELİM”
Fatsa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından kaynakta atıkların azaltılması , tüketim alışkanlıklarının değiştirilmesi maksadıyla ,işin mutfağında olan kadınlarımıza kaynakta ayırmaya teşvik etmeye yönelik İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Eğitimi gerçekleştirildi. Kadınlar eğitim sonunda hatıra fotoğrafı çektirirken hep birlikte, “İklimler Değişmesin Biz Değişelim” dediler.
Fatsa Halk Eğitim Merkezinde kursiyer kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kaynakta atıkların azaltılması konulu eğitim veren Fatsa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Derya Özcan Ateşli, “Kadının gücü, kadının varlığı, kadının bilgeliği ve özellikle de çevreci ve nesil oluşması anlamında annelerin rolü çok olduğu için bu anlamda kadınlara ulaşmayı istedik.” dedi.
“ÇÖP OLARAK ATILAN ÜRÜNLER ASLINDA GERİ DÖNÜŞÜM VE HAMMADDE
Kadınların can kulağıyla dinlediği eğitim sonrası bir açıklama yapan İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Derya Özcan Ateşli, “Fatsa Belediyesi olarak asıl Sıfır Atığın mutfağında olan ev kadınlarımıza evlerinde su tasarrufu yapmalarını bunun yanında enerji tasarrufu yapmaları gerektiğini ve özellikle de kullanıp çöp olarak attıkları ürünlerin aslında geri dönüşüm ürünü olduğunu ve ham madde olduğunu söyleyerek bunları kaynakta ayrı biriktirmelerini ve belediye olarak Sıfır Atık Toplama noktalarımıza getirmelerini öneriyoruz. Bu şekilde geleceğimize ve çocuklarımıza sahip çıkacağız. İlçemizde Evkaf mahallesinde Arslan Aydınlık Caddesinde Sıfır Atık Noktamızı kurduk. Sıfır Atık Noktamıza kağıt, cam, plastik, metal, atık pil, elektronik atık ve her türlü geri dönüştürülebilir atıklarımızı kabul ediyoruz. Hafta içi ve Cumartesi olmak üzere sabah 8’den 5’e kadar açıktır. Bütün duyarlı geleceğini düşünen, ve çocuklarımız için özellikle duyarlı olan bütün vatandaşları kaynakta ayırmaya özellikle kadınlarımızı kaynakta ayırmaya ve geri dönüşü ve katkı sağlamalarını bekliyoruz.” diye konuştu.

PROF. DR. ALİ ZAHİT BOLAMAN VEFAT ETTİ..
ÇAKIRTEPE HASTANESİ’NDE HEKİMLERE VEFA GÜNÜ
Karadeniz’in En Büyük Kapalı Pazar Yeri Genişliyor
MERHUM BELEDİYE BAŞKANLARI DUALARLA ANILDI…
ÜSTP’DEN YALI SAHİLİNDEKİ DEREBAKS HAKKINDA AÇIKLAMA
36 YAŞINDAKİ GENÇ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
"İFTARINIZA VE BEREKETİNİZE TALİBİZ” PROGRAMINDA 500 KİŞİ AYNI SOFRADA BULUŞTU
Yunus Emre Eğitim Kurumları İftar Geleneği Sürdürdü...
Ordu Büyükşehir Belediyesi Yasta: Yusuf Emre Bacınoğlu Vefat Etti.
Ünye’de “Hayat Kurtaran Eller, Umut Veren Renkler” Sergisiyle 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
Ordu’da Bir Haftada 12 Narkotik Operasyonu: 4 Tutuklama
Ünye’de Merhum Belediye Başkanları İçin Lokma Dağıtılacak
AKKUŞ’TAN AVRUPA’YA ERASMUS+ ADIMI
ALTINORDU’DA YOL KONFORU ARTIYOR
ALTINORDU’DA MİNİKLERE SIFIR ATIK EĞİTİMİ
Vali Muammer Erol’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
ÜNYE KUYUMCULAR DERNEĞİ RAMAZAN BAYRAMI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLANDI..
BAŞKAN TAVLI’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İFTARLI TIP BAYRAMI KUTLAMASI
İYİ'LER İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU..
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem Ünye’den hissedildi!
ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ’NDEN GOL ŞOV! 7-0
İFTAR SOFRASI MESUDİYE’DE KURULDU
ÜNYE’DE İSTİKLAL RUHU 105. YILINDA YENİDEN CANLANDI
Fatsa’da Otomobil ile Hafriyat Kamyonu Çarpıştı
HAL ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ…
Aybastı’da Mangala Turnuvası Tamamlandı: İlçe Birincisi Medine Maytalman Oldu
Ordu’da 12 Mart Coşkusu
KORKMAZ: “VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ”
Akkuş’ta İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Anıldı
SARIKAHRAMAN: “BİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR!”
Yükleniyor






