-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,03
-
EURO
51,22% 0,01
-
GRAM ALTIN
6626,25% 0,07
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
HALK EKMEK AÇILIYOR
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in seçim vaatlerinden biri olan “Halk Ekmek Üretim Tesisi” açılıyor. Günlük 27 bin ekmeğin üretileceği tesiste, 12 satış noktası ile hizmet verilmeye başlanılacak.
HALK EKMEK AÇILIYOR
BAŞKAN GÜLER SEÇİM VAADLERİNDEN BİRİNİ DAHA YERİNE GETİRİYOR
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in seçim vaatlerinden biri olan “Halk Ekmek Üretim Tesisi” açılıyor. Günlük 27 bin ekmeğin üretileceği tesiste, 12 satış noktası ile hizmet verilmeye başlanılacak.
Seçim vaatlerini bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında söz verdiği bir projeyi daha vatandaşlarla buluşturuyor. Bu kapsamda halkın ekmek ihtiyacını piyasa değerinin altındaki fiyat ile ulaşmalarını sağlamak amacıyla Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde kurulan Halk Ekmek Üretim Tesisi 2 Aralık Pazartesi günü faaliyetine başlıyor.
12 SATIŞ NOKTASI İLE 27 BİN EKMEK VATANDAŞLARLA BULUŞTURULACAK
Faaliyetine başladığı andan itibaren günlük 27 bin ekmeğin üretileceği tesis, tam kapasite ile çalıştığında bu sayı 50 bine kadar çıkarılabilecek. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar belirlenen 12 satış noktasında ucuza ekmeği temin edebilecekler.
Hafta içi ve cumartesi günleri satışın yapılacağı ekmekler, 08.00-12.00 saatleri ile 13.00-17.00 saatleri arasında satış noktalarından alınabilecek.
“UCUZ EKMEĞİ VATANDAŞLARIMIZIN SOFRALARINI ULAŞTIRACAĞIZ”
Açılış için gün sayan Halk Ekmek Üretim Tesisi’nde inceleme gerçekleştirerek açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Bilkay, tesiste üretilecek piyasa değerinin altındaki fiyat ile ekmeği vatandaşlarla buluşturacaklarını söyledi.
Genel Sekreter Yardımcısı Bilkay şöyle konuştu:
“Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in bir projesini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımıza ucuz ekmeğin satışının yapılacağı tesisimizi hizmete açıyoruz. Burada hijyenik koşullarda, el değmeden ekmeklerimizin üretimini yağacağız. Burada üretilen ekmeklerimiz, belirlediğimiz büfelerde satışını yaparak vatandaşlarımızın sofralarını ulaştıracağız. Üretim kapasitemiz tek vardiya ile 27 bin olurken tam kapasite ile 50 bin ekmek üretimi yapılacak. Yeni tesisimiz şehrimize şimdiden hayırlı olsun.”


BAŞKAN DEMİRCİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Zanlı “ Kaç El Ateş Ettiğimi Hatırlamıyorum”
BAŞKAN GÜLER: “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”
FATSA KENT BAYRAMLAŞMASI
ORDU’DA BAYRAM TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE: 2 BİNİ AŞKIN PERSONEL SAHADA
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞI’NA HÜSEYİN ALTAYLI ATANDI
AYIŞIĞI DÜĞÜN SALONU YENİDEN HAYAT BULUYOR
SAMSUN’DA 18 MART’TA ANLAMLI ZİYARET
Vali Erol, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Çanakkale Zaferi’nin 111’inci yılında şehitler yad edildi
SAMSUN'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ANADOLU MAHALLESİ İLE BAŞLIYOR
Akkuş Belediyespor Lige Veda Etti
BAŞKAN ALPARSLAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Çanakkale Şehitleri İçin Hatim Duası Programı Düzenlenecek
DERVİŞOĞLU, ÜNYE’DEN GÜÇ İSTEDİ!
Başkan Demirci’den Oney Flash FM’e Anlamlı Ziyaret
ÜNYE’DE SİLAHLI SALDIRIDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!
İYİ Parti Ünye Teşkilatı Çanakkale Şehitlerini Andı
Ordu’da Şehitler Dualarla Anıldı
Ünye Çevre Platformu’ndan Derebaks Tepkisi: “Katılım Yoksa Meşruiyet de Yoktur”
EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
Ünye’de Çanakkale Zaferi Gururu...
AK PARTİ ÜNYE’DEN VATANDAŞLARA İFTARİYELİK İKRAMI
Ordu'da Sis Faciası: Kamyonet Fındık Bahçesine Yuvarlandı, 3 Yaralı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Ordu’da...
Başkan Tavlı, ÜNBEL Personeliyle İftarda Buluştu
Vakaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 1 Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun’da
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun Valiliği’ni Ziyaret Etti..
Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan Aile İftarı
Yükleniyor






