• BIST 100

    16012,85%1,27
  • DOLAR

    43,99% 0,09
  • EURO

    51,09% -0,20
  • GRAM ALTIN

    7170,64% -1,19
  • Ç. ALTIN

    11873,13% -0,94

HALK ET’TE 1 AYDA 15 TON ET SATILDI

Altınordu Halk Et Satış Noktası vatandaşın yoğun ilgisiyle rekor kırıyor

15.04.2025 22:34:00 725 0
HALK ET’TE 1 AYDA 15 TON ET SATILDI

Altınordu Halk Et Satış Noktası vatandaşın yoğun ilgisiyle rekor kırıyor

HALK ET’TE 1 AYDA 15 TON ET SATILDI

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, geçtiğimiz ay vatandaşların hizmetine sunulan Halk Et Satış Noktasından 1 ayda 15 ton et satışı gerçekleştirildiğini belirterek, “Amacımız; vatandaşlarımızın güvenle, hijyenik ortamda, uygun fiyatla et ve et ürünlerine ulaşmasını sağlamak” dedi.

Altınordu Belediyesi’nin halkın sofrasına katkı sunmak, kaliteli ve uygun fiyatlı et ürünlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla geçtiğimiz ay hizmete sunduğu Halk Et Satış Noktası, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Her gün taptaze ürünlerin hijyenik bir ortamda sunulduğu Halk Et Satış Noktası, adeta vatandaşın vazgeçilmez adresi haline geldi. Açıldığı günden bu yana yoğun talep gören satış noktasından sadece 1 ayda 15 ton et satışı gerçekleştirildi. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin sosyal belediyecilik vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen örnek uygulama, hem mutfak bütçelerini rahatlattı hem de sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilen kaliteli et ürünlerini vatandaşla buluşturdu.

BAŞKAN TEPE: VATANDAŞLARIN DERDİNE DERMAN OLAN HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, bir ay önce büyük bir heyecanla açılışı gerçekleştirilen Halk Et Satış Noktasına vatandaşların yoğun talep gösterdiğini söyledi. Binlerce vatandaşın kaliteli ve lezzetli etlerle buluştuğunu belirten Başkan Tepe, “Altınordu Belediyesi olarak bizler, sadece yol yapan, park yapan, fiziki yatırımlar gerçekleştiren bir belediye olmanın ötesine geçmeye; insana dokunan, hayatı kolaylaştıran, vatandaşın derdine derman olan hizmetler üretmeye gayret ediyoruz. Belediyelerin asli görevi sadece altyapı değil, aynı zamanda toplumun refahına katkı sunmaktır. Halk Et uygulamamızda işte tam bu anlayışla hayata geçirilmiştir. Amacımız; vatandaşlarımızın güvenle, hijyenik ortamda, uygun fiyatla et ve et ürünlerine ulaşmasını sağlamak. Çok şükür, bu süreçte vatandaşlarımızın desteği ve güveniyle birlikte, sadece bir ayda tam 15 ton et satışına ulaştık. Aile bütçelerine destek olabilmek, çocuklarımızın tabağına sağlıklı ve güvenilir gıda koyabilmek, dar gelirli vatandaşlarımızın yüzünü bir nebze de olsa güldürebilmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Tüm hemşehrilerimize afiyet olsun” dedi.

KOMŞU İLÇELERDEN DE RAĞBET VAR

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde yaşayan Ali Korkmaz, Altınordu Belediyesi’nin uygun fiyatlı et satışını duymasının ardından satış noktasına gelip, et aldığını söyledi. Yaşadığı ilçede et fiyatlarının yüksek olmasından yakınan Korkmaz, “Ben Gürgentepe ilçesinde yaşıyorum. Altınordu Belediyesi’nin vatandaşlara uygun fiyatlı et satışı yaptığını öğrenmiştim. Bizim Gürgentepe’de et fiyatları çok fazla. O nedenle buraya gelerek et aldım. Burada beklediğim sırada Gürgentepe’deki eşimi dostumu aradım. Onlara da buradaki et fiyatlarını söyledim. Fiyatları duyunca şaşırdılar ve onlar da buraya gelerek et alacaklarını söylediler. Ben bu uygulamadan çok memnun oldum” diye konuştu.

İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi İftar Programı Ünye'de Düzenlendi

ÜTSO’DAN BASINA İFTAR

Samsun’da Otopark Ücretlerine Yeni Düzenleme

Samsun'da 3 otomobil alev alev yandı...

YKS BAŞVURU ÜCRET DESTEĞİ İÇİN SON GÜN 13 MART

OMÜ’de kuraklığa dayanıklı domatesler geliştiriliyor

Samsun'da dev altyapı yatırımı başlatıldı.

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI’NDAN RAMAZAN DENETİMİ

KORKMAZ’DAN DEKAN ÖZTÜRK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ordu’da Asayiş Olaylarında Azalma: Aydınlatma Oranı %100’e Ulaştı

Ünye’de Kuran Kursu İnşaatında Çalışmalar Sürüyor…

Ünye Arif Nihat Asya Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Prag’dan Döndü

Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin: “İran ile Türkiye Karşı Karşıya Gelmemelidir”

Başkan Tavlı’dan Yeşilay Haftası Mesajı: “Bağımlılıklara Karşı Birlikte Duralım”

Akkuş’tan TÜBİTAK’ta Bir İlk Daha

CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar’dan Emekli ve Geçim Eleştirisi

YENİ DEKAN BAŞKAN TAVLI’YI ZİYARET ETTİ

RAMAZAN’DA SAĞLIK İÇİN SAHAYA İNDİLER

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU ÜNYE’YE GELİYOR

Efeler Ligi’nde Kritik Randevu: Akkuş Belediyespor Bursa Deplasmanında

TRABZON’A VAR, ORDU’YA YOK..

KÜRESEL DALGALANMALARA KARŞI AKARYAKITTA “EŞEL MOBİL” ADIMI

BAŞKAN HALİT DOĞAN’DAN FATSA’YA ZİYARET

ORDU’DA KAR ENGELİ: 5 İLÇEDE OKULLAR TAMAMEN TATİL

METİN KIR: “RAMAZAN’IN RUHU AYNI SOFRADA BULUŞMAKTIR”

ARSLAN: “Trafikte Caydırıcı Cezalar Geldi”

Milletvekili Mahmut Özer’den Bakan Mustafa Çiftçi’ye Ziyaret

AKKUŞ BELEDİYESİ SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE SOKAK HAYVANLARININ YANINDA…

Gürcistan Büyükelçisinden Ordu’ya Ziyaret

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13