• BIST 100

    16193,56%0,17
  • DOLAR

    44,09% 0,06
  • EURO

    50,98% -0,01
  • GRAM ALTIN

    7306,35% -0,40
  • Ç. ALTIN

    11826,62% 0,00

HALK ET’TE 1 AYDA 15 TON ET SATILDI

Altınordu Halk Et Satış Noktası vatandaşın yoğun ilgisiyle rekor kırıyor

15.04.2025 22:34:00 728 0
HALK ET’TE 1 AYDA 15 TON ET SATILDI

Altınordu Halk Et Satış Noktası vatandaşın yoğun ilgisiyle rekor kırıyor

HALK ET’TE 1 AYDA 15 TON ET SATILDI

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, geçtiğimiz ay vatandaşların hizmetine sunulan Halk Et Satış Noktasından 1 ayda 15 ton et satışı gerçekleştirildiğini belirterek, “Amacımız; vatandaşlarımızın güvenle, hijyenik ortamda, uygun fiyatla et ve et ürünlerine ulaşmasını sağlamak” dedi.

Altınordu Belediyesi’nin halkın sofrasına katkı sunmak, kaliteli ve uygun fiyatlı et ürünlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla geçtiğimiz ay hizmete sunduğu Halk Et Satış Noktası, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Her gün taptaze ürünlerin hijyenik bir ortamda sunulduğu Halk Et Satış Noktası, adeta vatandaşın vazgeçilmez adresi haline geldi. Açıldığı günden bu yana yoğun talep gören satış noktasından sadece 1 ayda 15 ton et satışı gerçekleştirildi. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin sosyal belediyecilik vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen örnek uygulama, hem mutfak bütçelerini rahatlattı hem de sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilen kaliteli et ürünlerini vatandaşla buluşturdu.

BAŞKAN TEPE: VATANDAŞLARIN DERDİNE DERMAN OLAN HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, bir ay önce büyük bir heyecanla açılışı gerçekleştirilen Halk Et Satış Noktasına vatandaşların yoğun talep gösterdiğini söyledi. Binlerce vatandaşın kaliteli ve lezzetli etlerle buluştuğunu belirten Başkan Tepe, “Altınordu Belediyesi olarak bizler, sadece yol yapan, park yapan, fiziki yatırımlar gerçekleştiren bir belediye olmanın ötesine geçmeye; insana dokunan, hayatı kolaylaştıran, vatandaşın derdine derman olan hizmetler üretmeye gayret ediyoruz. Belediyelerin asli görevi sadece altyapı değil, aynı zamanda toplumun refahına katkı sunmaktır. Halk Et uygulamamızda işte tam bu anlayışla hayata geçirilmiştir. Amacımız; vatandaşlarımızın güvenle, hijyenik ortamda, uygun fiyatla et ve et ürünlerine ulaşmasını sağlamak. Çok şükür, bu süreçte vatandaşlarımızın desteği ve güveniyle birlikte, sadece bir ayda tam 15 ton et satışına ulaştık. Aile bütçelerine destek olabilmek, çocuklarımızın tabağına sağlıklı ve güvenilir gıda koyabilmek, dar gelirli vatandaşlarımızın yüzünü bir nebze de olsa güldürebilmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Tüm hemşehrilerimize afiyet olsun” dedi.

KOMŞU İLÇELERDEN DE RAĞBET VAR

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde yaşayan Ali Korkmaz, Altınordu Belediyesi’nin uygun fiyatlı et satışını duymasının ardından satış noktasına gelip, et aldığını söyledi. Yaşadığı ilçede et fiyatlarının yüksek olmasından yakınan Korkmaz, “Ben Gürgentepe ilçesinde yaşıyorum. Altınordu Belediyesi’nin vatandaşlara uygun fiyatlı et satışı yaptığını öğrenmiştim. Bizim Gürgentepe’de et fiyatları çok fazla. O nedenle buraya gelerek et aldım. Burada beklediğim sırada Gürgentepe’deki eşimi dostumu aradım. Onlara da buradaki et fiyatlarını söyledim. Fiyatları duyunca şaşırdılar ve onlar da buraya gelerek et alacaklarını söylediler. Ben bu uygulamadan çok memnun oldum” diye konuştu.

Titiz’den OBB’ ye Su Tepkisi

Prof. Dr. Ersanlı: "Akran zorbalığı kişide derin izler bırakıyor.

FATSA’LI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI!

MHP’li Şanlıtürk: “Fındıkta Rekolte Oyunu Bu Yıl da Sahneye Konuldu”

Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi

ASKF’DEN SPOR KULÜPLERİNE BEYANNAME UYARISI

ÜFK İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Acı haber geldi: İran'da aracına İsrail füzesi isabet eden Türk TIR şoförü yaşamını yitirdi

Yukarıtepe–Akçatepe Bağlantı Yolu 3 Yıl Sonra Yeniden Ulaşıma Açıldı

EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİLDİ

Bayramca ve Saraçlı Mahallelerinde Semt Sahaları Tamamlandı

ÜNİVERSİTE KENTLE BARIŞMAMIŞ”

Fatsa Sokaklarında Temizlik Mesaisi Sürüyor..

ORDU ORGAN BAĞIŞINDA 13. SIRADA

Karayolunda Zemin Çöktü!

GÖNÜL SOFRASI GÖLKÖY’DE KURULDU

ORDULU GENÇLER FİKİRLERİYLE YARIŞIYOR

Vali Muammer Erol’dan 12 Mart Mesajı

Kaymakam Işık’tan Dekan Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Şanlıtürk’ten “Fonlanan Gazeteciler” Tartışmasına Sert Tepki

Tramvay ile Kamyon Çarpıştı: 3 Yaralı

GÜLSAN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN PROJE YARIŞMASI

CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar’dan Durugöl Arazisi Tepkisi:

Gürgentepe’de Yoğun Katılımlı İftar Programı

Ordu’da ramazan ayı gıda denetimleri aralıksız sürüyor

Ünye Müftülüğü Personeli Ahmet Bulat Emekliye Ayrıldı

Başkan Güler’den Sert Çıkış: “Bunu Bir Orduluya Yakıştıramıyorum”

AYM Başkan Vekilliğine Fatsalı İrfan Fidan Seçildi

Perşembe’de Freni Boşalan Kamyonet Kaza Yaptı!

BAŞKAN GÜNDOĞAN’DAN ÜNYE’YE ÖVGÜ

Yükleniyor

loading

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14