11036,82%-0,78
42,44% 0,03
49,59% 0,15
5726,54% -0,23
9320,33% 0,00
Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı. Sahnelenen gösteride sevilen oyuncular Çetin Altay ve Özlem Karaaytu performansıyla göz doldururken vatandaşlardan da tam not aldı.
Gösteri sonrası Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de sahneye çıkarak oyuncuları hem tebrik etti hem de çiçek takdiminde bulundu.
BAŞKAN GÜLER: “KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ ORDU”
Oyun sonrası bir paylaşım yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kültür sanat etkinliklerinin devam edeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Kültür ve sanatın kalbi Ordu’da bu akşam yine hep birlikte güzel bir akşam yaşadık. “Hangisi Gerçek?” adlı tek perdelik komedi oyununda, sevilen oyuncularımız Çetin Altay ve Özlem Karaaytu’nun sahne performansını keyifle izledik. Gülümseten, düşündüren ve temposu hiç düşmeyen bu başarılı oyun için kendilerine teşekkür ediyor, emeklerine sağlık diyorum. Programın sonunda sahneye çıkarak değerli oyuncularımızı tebrik ettik. Ordu’muzun kültür ve sanat hayatına renk katan bu buluşmaların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sanat dolu akşamlarda yeniden bir arada olmayı diliyorum.”