14798,38%0,22
43,13% 0,24
50,27% 0,02
6202,41% 0,14
10115,17% 0,42
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, vatandaşların uzun süredir dile getirdiği Ünye Devlet Hastanesi otopark sorununa kalıcı çözüm üretmek amacıyla sahada incelemelerde bulundu.
Başkan Tavlı, yaptığı açıklamada hemşehrilerin günlük yaşamını doğrudan etkileyen otopark problemini yakından takip ettiklerini belirterek, “Ünye Devlet Hastanemizin otopark meselesi, hemşehrilerimizin en çok yaşadığı sorunlardan biri. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız düzenleme ile mevcut otopark alanını büyütmüştük. Ancak bunun yeterli olmadığını biliyoruz. Otopark sorununda kalıcı adımlar atmak ve alanı daha da genişletmek için sahada incelemelerde bulunduk, süreci yerinde değerlendirdik” dedi.
Yapılan incelemelerde mevcut alanın kapasitesi, çevre düzenlemesi ve genişletme imkânları ele alınırken, ilgili kurumlarla koordinasyon içinde çözüm odaklı çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.
Ünye Belediyesi’nin, hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarının yaşadığı park sorununu en aza indirmek adına planlı ve kalıcı adımlar atmaya devam edeceği vurgulandı. Başkan Tavlı, amaçlarının vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve şehir içi trafik yükünü azaltmak olduğunu sözlerine ekledi.

