• BIST 100

    14229,41%0,33
  • DOLAR

    42,80% 0,17
  • EURO

    50,14% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5972,47% 0,30
  • Ç. ALTIN

    9632,85% 0,24

İYİ Parti’de Zeren dönemi başlıyor

İYİ Parti Ordu İl Başkanlığına yapılan atamanın ardından ilçeleri yenileme kararının ardından Ünye’de ilçe başkanlığına İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Servet Zeren’in geleceği öğrenildi.

10.10.2024 10:28:00 449 0
İYİ Parti’de Zeren dönemi başlıyor

İYİ Parti’de Zeren dönemi başlıyor

İYİ Parti Ordu İl Başkanlığına yapılan atamanın ardından ilçeleri yenileme kararının ardından Ünye’de ilçe başkanlığına İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Servet Zeren’in geleceği öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Fatsalı Müsavat Dervişoğlu’nun Genel Başkanlığının ardından parti ihtiyaç duyulan yerlerde yeniliğe giderek İYİ’lik hareketini devam ettirme kararı aldı.

Bu doğrultuda partinin Ordu İl Başkanlığına Fatih Titiz atanırken; yapılan bu atamanın ardından gözler iki seçim geçiren ilçe teşkilatlarına çevrildi. Partinin taze kan arayışı ve yenilenmeye gidişi ilçelerde siyasi hareketlilik yaşattı. 

İYİ Parti’nin Ünye’de kurucu Başkanı olan ve 2 dönem İlçe Başkanlığın yapan Av. İrfan Demir,  partisinin il genelinde yenilenmeye gittiğini, bu yenilenmenin de gerekli ve önemli olduğunu ifade etmişti. 

Ünye ilçe teşkilatı olarak yapılacak değişikliğin mutlaka İYİ Parti’nin kuruluşundan bu güne görev alan, hala göreve devam eden mevcut yapılanması içerisinde olması gerektiği söylemleriyle sık sık gündeme gelen İrfan Demir’in açıklamaları İl Teşkilatı’nda karşılık buldu. 

Partinin kuruluşundan bu yana içinde yer alan, partinin genç ve dinamik yüzlerinden, bu dönem Ünye Belediye Meclisinde de partisini temsil eden Servet Zeren’e İlçe Başkanlığı teklifi yapıldığı, Zeren’in de bu teklifi kabul ettiği öğrenildi. 

İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı’nın Ordu’da güçlü teşkilatlar içinde olduğu, 2024 yılı mart ayında yapılan yerel seçimlerde de alınan sonuçlar ve Ünye Belediye Meclisi’ne taşıdığı 11 üyeyle partinin ilçede karşılık bulduğu da göz önüne alınarak yapılan değerlendirmeyle, İlçe Başkanı olarak seçilen Servet Zeren’in İYİ’lik hareketinin hızlandırması beklendiği öğrenildi. 

İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir’in de yeni İlçe Başkanı olacak olan Servet Zeren’e ihtiyaç duyulan her alanda destek vereceği, birlik ve beraberlik içinde partinin enerjisinin ve gücünün arttırılmasının da planlandığı öğrenildi.

Ünye Kent Haber

EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNDE ANLAMLI İMZA GÜNÜ…

Altınordu’da İki Katlı Ev Kül Oldu!

AKKUŞ BELEDİYESPOR GALİBİYETİ UNUTTU!

ORDUSPOR 1967 EVİNDE 3 PUANI ALDI!

ZEREN'DEN ÇAMLIK'TA DOĞALLIĞI KORUYAN DÜZENLEMELERE DESTEK!

Ceren Aydoğan’dan Büyük Başarı!

CİVİL KÖPRÜSÜ'NDE YIKIM BAŞLIYOR…

27 Ülkeden 1500 Yarışmacı Arasında Zirve: Yılın Lisesi “Ünye Turizm MTAL”

YAZAR BEYZANUR KURT’TAN İMZA GÜNÜNE DAVET

Özer Ordu’ya dev etkinliği kazandırdı…

AKKUŞ’A İKİ UZMAN DOKTOR ATANDI

ALTINORDU’DA 3 BİN 241 ARAÇLIK OTOPARK ÇALIŞMASI…

ÜNYE’DE “SAĞLIKLI ÇOCUK, SAĞLIKLI GELECEK” ETKİNLİĞİ

Ünye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Eğitim Buluşması

BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN KARTAL VE EKİBİNDEN RADYO ZİYARETİ..

ÜNYE’DE AKADEMİK GELİŞİM PROGRAMI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

ORDU DÂHİL 32 İLDE OPERASYON DEAŞ OPERASYONU!

ORMEK KURSLARI İSTİHDAM SAĞLIYOR

YÜKSEK KESİMLERDE DONAN SU HATLARINA ANINDA MÜDAHALE

Ordu-Giresun Havalimanında Acil Durum Tatbikatı Gerçekleştirildi

Ünye Akademik Gelişim Programı Tanıtıldı

HER SALI GÜNÜ VATANDAŞA ÜCRETSİZ MAMA ...

ODÜ'de İş Birliği Protokolü İmzalandı

Çambaşı Yaylası Sinema Setine Ev Sahipliği Yaptı

Yaşlılara ücretsiz check-up hizmeti

ÜNYE’DE TOPLU TAŞIMAYA ZAM

ÜNYE’DE “VATAN VE KAHRAMANLIK BULUŞMALARI” PROGRAMI DÜZENLENDİ

Samsun Teknopark’ta Yerli ve Yenilikçi Rehabilitasyon Teknolojisi İncelendi

Altınordu Belediyesi’nden Patili Dostlar İçin Halk Günü

ÜNYE HÜKÜMET CADDESİNDE MAZGAL ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
2.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9