-
BIST 100
16059,59%-1,23
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,38% -0,22
-
GRAM ALTIN
6244,86% -0,51
-
Ç. ALTIN
10683,09% -0,69
Jandarmadan trafik güvenliği için sıkı takip!
Ordu il genelinde Trafik Jandarması sorumluluk bölgesinde kazaları önlemeye yönelik ve vatandaşlarda trafik bilincinin oluşmasını sağlamak amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı basın açıklamasında, Ordu il genelinde Trafik Jandarması sorumluluk bölgesinde mayıs ayı içerisinde 27 yaralamalı trafik kazası meydana geldiği, bu kazalarda 44 sivil yol kullanıcısının yaralandığı bildirildi.
Ordu İl Jandarma Komutanlığınca ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarını azaltmak için sabit, seyir ve radarla hız trafik denetim ve kontrollerine aralıksız devam edildiği kaydedildi.
Trafik kazalarını önlemeye yönelik denetimlerde ve vatandaşlarda trafik bilincinin oluşmasını sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde 34 bin 82 araç kontrol edilerek hacizli yakalamalı olarak aranan 19 araç ile çeşitli suçlardan aranan 22 şahıs yakalandı.
Trafik kural ihlalinde bulunan 547 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan, 86 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 395 araç sürücüsüne Emniyet Kemeri kullanmamaktan, 173 araç sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmaktan, 47 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı.
Diğer denetimler ile birlikte toplam 1.911 sürücüye 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun çeşitli maddelerinden işlem yapılırken, 325 araç trafikten men edildi.
870 Okul Servis aracı kontrol edilirken, yönetmeliğe uygun olmayacak şekilde servis taşımacılığı yapan 12 araç sürücüsü hakkında cezai işlem uygulandı.
Trafikte farkındalık oluşturulması kapsamında 1.034 sürücü, 2.511 sivil yol kullanıcısı ile 1.856 öğrenciye trafik eğitimi verildi.
Ordu İl Jandarma Komutanlığınca Trafik Jandarması sorumluluk bölgesinde; trafik kazalarının önlenmesi ile vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde karayolunda seyahat edebilmesini sağlamaya yönelik denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız devam edileceği bildirildi.
ESKİPAZAR SPOR KOMPLEKSİNİN İNŞASI SÜRÜYOR
AKYAZI MAHALLESİNDE HATALI PARKA DUBALI ÖNLEM!
MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM BEKLENTİSİ...
ALTINORDU’DA RAMAZAN RUHU 7’DEN 70’E YAŞANDI..
Müdür Alan’dan Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’na Ziyaret
Ordu’da Karayolları Yatırımları Hız Kazanıyor
TELEFERİKTE KABİN CAMLARI YENİLENDİ
Fatsa’da Türk Halk Müziği Rüzgârı Esecek
Başkan Kibar Söz Verdi, Binayı Geri Aldı..
Dünyanın Barış Elçileri Ünye Maden Ev Sahipliğinde Ünye’de Buluştu…
FATSA’DA HEYELAN! 2 EV KULLANILAMAZ HALDE
Ordu’da Asayiş Uygulamaları: 15 Aranan Şahıs Yakalandı, 8’i Tutuklandı
52 trafik kazası, 80 yaralı!
Ordu’da Jandarmadan Bir Haftalık Asayiş Bilançosu: 42 Aranan Şahıs Yakalandı
Başkan Demirci'den Eğitime Tam Destek.
İMAM HATİP MUHAMMET FATSA EMEKLİ OLDU...
LGS başvuruları 23 Mart - 10 Nisan 2026 tarihleri arasında yapılacak.
U16 Milli Takımı’nda Gözler Ordulu Golcü Uras Ilgın’da
ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ, HAKKÂRİ’DEN GALİBİYETLE DÖNDÜ
RAMAZAN’IN MANEVİ ATMOSFERİ KENT LOKANTALARINDA YAŞATILDI
CHP Ünye’den Sert Bütçe ve Ekonomi Eleştirisi: “Denetimler Gelir Kapısına Dönüştü”
LOKOMOTİF Programında Bu Hafta!
HIRVATİSTAN’DA BÜYÜK BAŞARI: PERŞEMBE SAKİN ŞEHİR MTAL ÖĞRENCİLERİNDEN 3 MADALYA
İnsansız Deniz Aracı’nın Parçaları Kıyıya Dağıldı!
OSKİ SONDAJ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Korganlı Kardeşlerin Anıtkabir Ziyareti Türkiye'yi Duygulandırdı!
Yunus Emre Tüneli Açıldı Ünye Trafiği Rahatladı!
YAMAN “MAKAS ÇOK AÇILDI!”
Black Sea Robotics 8747 Takımı Robotik Yarışmalarına Tam Gaz Hazırlanıyor…
Yükleniyor






