-
BIST 100
15954,97%-1,05
-
DOLAR
44,36% 0,06
-
EURO
51,32% 0,04
-
GRAM ALTIN
6327,86% -1,43
-
Ç. ALTIN
10609,62% -3,13
KENT MERKEZİNE ESTETİK DOKUNUŞ
Altınordu Belediyesi, şehrin kalbinde yer alan, halk arasında Kasaplar Sokağı olarak bilinen Yıldız Sokak’ta yenileme çalışmalarına başladı.
ŞEHRİN KALBİ ‘YILDIZ’ GİBİ PARLAYACAK
Katılımcılığı esas alarak esnaf ve vatandaşların da projenin geliştirilmesi sürecine dahil edildiği yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgenin cazibesi de artacak.
Kenti modern bir görünüme kavuşturmak için kent merkezi ve kırsal mahallelerde hummalı çalışmalar yürüten Altınordu Belediyesi, şehrin kalbine dokunacak projede çalışmalara başladı. Yıllardır atıl bir görünüme sahip olması nedeniyle kentte görüntü kirliliği yaratan halk arasında Kasaplar Sokağı olarak nitelendirilen Düz Mahalle Yıldız Sokak’ta yenileme için proje geliştirildi. Esnaf ve vatandaşlarla birlikte ‘ortak’ karar kılınan projede çalışmalara başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında ilk olarak mevcut parke taşların sökümü gerçekleştiriyor. Yağmur suyu hatlarının yenilenmesinin ardından sokağa mineralli taşlar döşenecek. Aydınlatma ve çevre düzenlemesiyle birlikte Yıldız Sokak, adına yakışır bir görünüme kavuşacak.
BAŞKAN TEPE: SOKAĞIMIZI SİL BAŞTAN YENİLİYORUZ
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe başlayan çalışmaları yerinde inceledi. Burada ilgililerden bilgi alan Başkan Tepe, Yıldız Sokak’ın bundan sonraki süreçte adı gibi parlayacağını söyledi. Çalışmaların ardından sokağın estetik bir görünüme kavuşacağını kaydeden Başkan Tepe, “Bu sokağımızla ilgili gerek esnaflarımızdan gerekse de vatandaşlarımızdan ciddi şikayetler vardı. Biz de gelen talepler doğrultusunda burada bir yenileme çalışması kararı almıştık. Projemizi hazırlayarak hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın beğenisine sunmuştuk. Burayı ortak karar kıldığımız proje çerçevesinde Ordu’nun yıldızı yapacak şekilde çalışmalarımıza başladık. Sokağımızı sil baştan yeniliyoruz. Altyapısı ve üstyapısıyla sokağımızı şehrimize yakışır, insanlarında yürüdüğü zaman hayran kalacakları bir yer yapacağız. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
Alanda uygulanacak olan projenin görselleri de kamuoyu ile paylaşıldı. Her detayın düşünüldüğü proje, görselleriyle birlikte vatandaşların büyük beğenisini topladı.
ÜNYE’DEN GURURLANDIRAN BAŞARI: İL İKİNCİSİ OLDU
Patpat 150 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı
ALTINORDU’DA BUZ PİSTİ SEZONU TAMAMLANDI!
Fatsa Kıyısında Şüpheli İHA İddiası
Büyük Hat Sanatçısı Mustafa Râkım Efendi Anıldı
GENÇ BAŞKAN SAHADA..
ALTINORDU AYIŞIĞI İSKELESİ MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR..
Fatsa Sahilinde Gizemli Cihaz Kıyıya Vurdu
ÜNYE EL EMEĞİ ÇARŞISI YENİ YÜZÜYLE HİZMETE GİRİYOR…
Trabzon'da fındık fabrikası deposunda yangın
Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
Ulubey Akpınar Mevkiinde İki Araç Çarpıştı
EYÜP FATSA: “İSTESEYDİM ADAY OLURDUM”
KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ FINDIK BAHÇESİNE UÇTU!
AYNUR ZEREN TAN ile RADYODA SÖZLÜ TARİH
Başkan Zor: “Şehidimizi Unutmadık, Unutturmayacağız”
“Uzm. Dr. Ali Coşkun Yeniden Adaylığını Açıkladı”
ÜNYE’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE FİNALLERİ TAMAMLANDI
FATSA'DA 89 MAHALLEDE YOĞUN MÜCADELE
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel “Garip” Oyunu Sahnelenecek
Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne Tesis Müjdesi
EYÜPLÜ’DE , YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ...
SAMSUN'DA 3 ÖNEMLİ PROJE HİZMETE AÇILIYOR
BAKAN OSMAN AŞKIN BAK’TAN ÜNYE’YE SPOR HİZMETLERİ YATIRIMI
“Türkiye’nin Gücü Orman” Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu…
Fatsa Evinde Mağlup…
ORDU'DA MİLYONLARCA BİTKİ VE AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU
“KEŞKE DERE YOLU YAPILSAYDI”
ÜNYE’DE YAŞLILARA SAYGI HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
Eyüp Fatsa’dan Lokomotif Programında Dikkat Çeken Açıklamalar...
Yükleniyor






