-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,00
-
EURO
51,29% -0,07
-
GRAM ALTIN
6650,41% 0,43
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Marino Port: Ordu'nun Alışveriş ve Eğlence Merkezi
Marino Port: Ordu'nun Alışveriş ve Eğlence Merkezi Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORKENT A.Ş. tarafından Orduluların ve bölgenin hizmetine sunulan Marino Port Alışveriş ve Eğlence Merkezi, sadece bir AVM değil.
Ordu'nun doğu giriş kapısı Gülyalı ilçesinde bulunan Marino Port Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Ordu-Giresun Havalimanı'nın hemen yanında ve ana yola sıfır konumda hizmet veriyor. Konumu itibariyle hem bölge sakinleri, hem de yerli ve yabancı turistler kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORKENT A.Ş. tarafından yapılan, 138 bin metrekarelik geniş bir alana sahip olan Marino Port işyerleri, lunapark ve 500 metrekare çocuk eğlence merkezi ile ziyaretçilere her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilme imkanı sunuyor.
Giyim, aksesuar, hediyelik eşya, kafe ve restoran gibi çeşitli alanlarda hizmet veren Marino Port, sadece alışveriş değil, aynı zamanda eğlence ve etkinlik alanlarıyla da dikkat çekiyor. Çocuk eğlence merkezi, lunapark, futbol sahası, kum futbolu, kum voleybolu, kamp alanları, motel, kano alanı, anfiler gibi çeşitli aktivite alanlarının bulunduğu Marino Port Alışveriş ve Eğlence Merkezi, ziyaretçilere keyifli ve eğlenceli bir vakit geçirme imkanı sunuyor.
Çocuk Eğlence Merkezi’nin yakın zamanda açılacak olması, ebeveynler için büyük bir avantaj sağlayacak. Alışveriş yaparken çocuklarını eğlenceli ve güvenli bir ortamda bırakabilecek olan aileler, Marino Port'ta keyifli zaman geçirebilecek.
Marino Port Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, kültürel etkinliklere katılabilir, lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilir ve eğlence dolu etkinliklerde yer alabilirsiniz.
BAŞKAN DEMİRCİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Zanlı “ Kaç El Ateş Ettiğimi Hatırlamıyorum”
BAŞKAN GÜLER: “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”
FATSA KENT BAYRAMLAŞMASI
ORDU’DA BAYRAM TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE: 2 BİNİ AŞKIN PERSONEL SAHADA
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞI’NA HÜSEYİN ALTAYLI ATANDI
AYIŞIĞI DÜĞÜN SALONU YENİDEN HAYAT BULUYOR
SAMSUN’DA 18 MART’TA ANLAMLI ZİYARET
Vali Erol, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Çanakkale Zaferi’nin 111’inci yılında şehitler yad edildi
SAMSUN'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ANADOLU MAHALLESİ İLE BAŞLIYOR
Akkuş Belediyespor Lige Veda Etti
BAŞKAN ALPARSLAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Çanakkale Şehitleri İçin Hatim Duası Programı Düzenlenecek
DERVİŞOĞLU, ÜNYE’DEN GÜÇ İSTEDİ!
Başkan Demirci’den Oney Flash FM’e Anlamlı Ziyaret
ÜNYE’DE SİLAHLI SALDIRIDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!
İYİ Parti Ünye Teşkilatı Çanakkale Şehitlerini Andı
Ordu’da Şehitler Dualarla Anıldı
Ünye Çevre Platformu’ndan Derebaks Tepkisi: “Katılım Yoksa Meşruiyet de Yoktur”
EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
Ünye’de Çanakkale Zaferi Gururu...
AK PARTİ ÜNYE’DEN VATANDAŞLARA İFTARİYELİK İKRAMI
Ordu'da Sis Faciası: Kamyonet Fındık Bahçesine Yuvarlandı, 3 Yaralı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Ordu’da...
Başkan Tavlı, ÜNBEL Personeliyle İftarda Buluştu
Vakaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 1 Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun’da
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun Valiliği’ni Ziyaret Etti..
Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan Aile İftarı
Yükleniyor






