-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,25% 0,16
-
EURO
51,35% 1,18
-
GRAM ALTIN
6630,25% -3,19
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
MELET 3. ETAP YÜKLENİYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesinin ‘Büyük Melet Projesi’ kapsamında değişim ve dönüşümün devam ettiği Melet’te 3. etap için çalışmaları devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ordu’nun yeni sosyal mekanlarından bir tanesi haline getirdiği Melet, mezbelelik ve atıl görünümünden kurtularak dört dörtlük bir yaşam merkezi haline geldi. 1. ve 2. etabı tamamlamasının ardından hız kesmeyen Büyükşehir Belediyesi, Melet Irmağı’nın Durugöl Mahallesi’nde yer alan kısmında, Karadeniz Sahil Yolu ile Karadeniz kıyısı arasında kalan 50 dönümü aşkın bir alanda 3 etap için hummalı bir çalışma yürütüyor.
MELET 3. ETAP ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI
Alanda şuana kadar yağmur suyu drenaj hattı, baskı beton, yürüyüş yolları, toprak tesviye, elektrik alt yapısı, sulama borularının döşemesi gibi çalışmaları tamamlayan ekipler şimdi ise alanda bulunan çöplerin kaldırılması, otopark zemin dolgusu ve plak taş çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi projeyi en kısa sürede tamamlayarak vatandaşların kullanımına açmayı hedefliyor.
HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Proje kapsamında yürüyüş yolu, kafeterya, çocuk oyun alanları, fitness alanı, çok amaçlı spor sahaları, otopark, kuru havuz, toplanma ve etkinlik alanları, peyzaj düzenlemeleri, mescit ve şadırvanın bulunacağı 3. etap modern kent mobilyaları ve aydınlatma sistemi ile zenginleştirilecek.
İLK İKİ ETAP BEĞENİ KAZANDI
Ordu Büyükşehir Belediyesi Melet’te ilk olarak 8 bin metrekarelik alanı tamamlayarak kullanıma açmıştı. Daha sonra 2. etaba geçen Büyükşehir Belediyesi burada da 30 dönümlük bir alanda uyguladığı proje ile Ordu’ya çok güzel bir sosyal yaşam alanı kazandırmıştı. Vatandaşların da beğenisini toplayan 1. ve 2. etap çalışmaları bölgeye hareket getirerek eski atıl dönemlerini geride bırakarak her gün onlarca vatandaşın ziyaret ettiği bir alana dönüşmüştü.




BAŞKAN DEMİRCİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Zanlı “ Kaç El Ateş Ettiğimi Hatırlamıyorum”
BAŞKAN GÜLER: “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”
FATSA KENT BAYRAMLAŞMASI
ORDU’DA BAYRAM TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE: 2 BİNİ AŞKIN PERSONEL SAHADA
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞI’NA HÜSEYİN ALTAYLI ATANDI
AYIŞIĞI DÜĞÜN SALONU YENİDEN HAYAT BULUYOR
SAMSUN’DA 18 MART’TA ANLAMLI ZİYARET
Vali Erol, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Çanakkale Zaferi’nin 111’inci yılında şehitler yad edildi
SAMSUN'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ANADOLU MAHALLESİ İLE BAŞLIYOR
Akkuş Belediyespor Lige Veda Etti
BAŞKAN ALPARSLAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Çanakkale Şehitleri İçin Hatim Duası Programı Düzenlenecek
DERVİŞOĞLU, ÜNYE’DEN GÜÇ İSTEDİ!
Başkan Demirci’den Oney Flash FM’e Anlamlı Ziyaret
ÜNYE’DE SİLAHLI SALDIRIDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!
İYİ Parti Ünye Teşkilatı Çanakkale Şehitlerini Andı
Ordu’da Şehitler Dualarla Anıldı
Ünye Çevre Platformu’ndan Derebaks Tepkisi: “Katılım Yoksa Meşruiyet de Yoktur”
EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
Ünye’de Çanakkale Zaferi Gururu...
AK PARTİ ÜNYE’DEN VATANDAŞLARA İFTARİYELİK İKRAMI
Ordu'da Sis Faciası: Kamyonet Fındık Bahçesine Yuvarlandı, 3 Yaralı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Ordu’da...
Başkan Tavlı, ÜNBEL Personeliyle İftarda Buluştu
Vakaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 1 Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun’da
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun Valiliği’ni Ziyaret Etti..
Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan Aile İftarı
Yükleniyor






