-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,39% 0,04
-
EURO
51,15% -0,07
-
GRAM ALTIN
6420,70% 0,05
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00
Mustafa Genç Gençlik ve Spor Bakanlığı’na Atandı
1994 Gençler Dünya Şampiyonu Mustafa Genç, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ndeki görevini sonlandırarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’na atandı.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’in yeni görev yeri belli oldu. 1994 Gençler Dünya Şampiyonu olan Genç, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na görevlendirildi.
Sporculuk kariyerinde elde ettiği dünya şampiyonluğu ile adını tarihe yazdıran Mustafa Genç, spor yöneticiliği süresince de gençlerin spora olan ilgisini artırmak için birçok başarılı projeye imza atmıştı. Ordu’da görev yaptığı dönemde, gençlerle ve sporcularla yakından ilgilenmesi, İl Müdürlüğü makamını 7/24 saat onlara açık tutması ve ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmesiyle büyük takdir toplamıştı.
Sporcularla birebir ilgilenerek onların motivasyonunu artıran Genç, gençlerin her zaman yanında olduğunu hissettirdi. Ayrıca, sporcuların ihtiyaç duyduğu ekipmanlara erişimini kolaylaştırmak amacıyla düzenli olarak spor malzemesi dağıtımı gerçekleştirdi. Özellikle dezavantajlı bölgelerdeki gençlere yönelik bu destekler, sporun tabana yayılmasında ve gençlerin spora yönelmesinde büyük rol oynadı.
Mustafa Genç, 10 yıl boyunca Ordu’da görev yaptığı süre zarfında spor organizasyonlarının sayısını artırarak ilin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına katkı sağladı.
Yeni görevine ilişkin açıklamalarda bulunan Genç, şunları söyledi:
“Spor benim hayatımın her alanında var oldu. Bu yeni görevle birlikte, ülkemizin gençlerini sporla tanıştırmak, onların eğitimlerini desteklemek ve güçlü bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak için daha büyük bir sorumlulukla çalışacağım. Memleketim Ordu’da görev yaptığım süre boyunca gençlerimizle birebir ilgilenerek, onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştım. Spor organizasyonlarını artırarak şehrimizin spor turizmini güçlendirdik, ilimizdeki spor tesislerini artırdık, sporcu sayımızı artırdık ve önemli başarılar elde ettik.”
SAMSUN’DA OKÇULUK ŞÖLENİ TAMAMLANDI
SEYİR TERASI TAMAMLANMA AŞAMASINDA
ASTORYA, İSTİKLAL MEYDANI VE TANITIM MERKEZİ AÇILDI
Havaş’tan 2026’da üçüncü zam..
PINAR ÖZTÜRK TÜRKİYE 3.’SÜ OLDU
GİRESUNLU ÖĞRENCİLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
ÜNYE’DE HALTER ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI...
YALI KUMSALI’NDA “MİZAHİ MÜZE” PROTESTOSU
Bakan Çiftçi: “Bizim Amacımız Ceza Kesmek Değil”
ÜNYE 1957 SPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET…
RADAR VE DENETİM NOKTALARI ARTIK HARİTADA GÖRÜLEBİLECEK...
ORDU BASINININ USTA İSMİ AHMET GÜRPINAR HAYATINI KAYBETTİ
ÜNYE’DE PUANLAR PAYLAŞILDI..
Trabzon’da Ünye Zirvesi: Başkan Alparslan iletti, Bakan Uraloğlu açıkladı.”
CHP ORDU ÖRGÜTÜNDEN YOĞUN SAHA MESAİSİ
ALTINDA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK Mİ?
BAŞKAN TEPE’DEN ESKİ VALİ YAZICIOĞLU’NA VEFA ZİYARETİ...
HAFTANIN YORUMU KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Ordu’da Şap Hastalığına Karşı Aşılama Seferberliği Başlatıldı
ÜNYE’DE “SAĞLIKLI ÇOCUK, SAĞLIKLI GELECEK” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
BÜYÜKŞEHİR, GLÜTENSİZ GIDALARI VATANDAŞLARA TEMİN EDİYOR…
Ordu’da Gastronomi Festivali Yapılacak…
ORDU’DA HÜKÜMET CADDESİ TRAFİĞE KAPANIYOR!
SAADET PARTİSİ ÜNYE’DEN “ZALİMLERE LANET, MAZLUMLARA DESTEK” MESAJI
Fatsa’da Dünya Tiyatro Günü Coşkuyla Kutlandı
5x5 Mini Futbol Turnuvası Başlıyor
Ünye Kadın Spor Kulübü, Yüksekova Spor Karşısında 3 Puan Peşinde
MOTORİNE DEV ZAM YOLDA!
ALTINORDU BELEDİYESİ'NDEN DÜNYA TİYATRO GÜNÜ’NE ÖZEL GÖSTERİM
GÜLYALI TURNASUYU KORDON PARK’IN 2. ETAP ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yükleniyor






