• BIST 100

    16698,39%-0,07
  • DOLAR

    43,63% 0,02
  • EURO

    51,80% -0,23
  • GRAM ALTIN

    7100,76% 0,64
  • Ç. ALTIN

    11727,26% 0,35

Nuri Kumaş güven tazeledi

Ünye Kuyumcular Birliği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısında mevcut başkan Nuri Kumaş güven tazeledi.

18.05.2024 10:52:00 550 0
Nuri Kumaş güven tazeledi

Ünye Kuyumcular Birliği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı ilçenin Nuriye Mahallesi’nde bulunan Ünye Yöresel Restoran’da Samsun Altın Rafineri (SAR) sponsorluğunda gerçekleşti. 

Genel Kurul toplantısına Ünye, Akkuş, Çaybaşı ve İkizce’den Ünye Kuyumcular Derneği üyesi kuyumcular tam kadro katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul Toplantısında divan başkanlığına Akkuş’tan kuyumcu Cemil Görmüş, ikinci katip üyeliğine Süleyman Kolcu ve Yusuf Özdemir seçildi derneğin 3 yıllık faaliyet raporu, gelir gider hesap cetveli okunarak oy birliği ile kabul edildi. 

Dernek kurucu ve mevcut başkanı Nuri Kumaş’ın tek liste ile aday olduğu seçimde, mevcut başkan Kumaş güven tazeledi. 

Ünye Kuyumcular Derneği Başkanı Nuri Kumaş yaptığı konuşmada şunları kaydetti; 


“Hepiniz Ünye Kuyumcular Derneğimizin 2. Olağan Genel Kurul Toplantısına hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Malumunuz olduğu üzere ilk olağan genel kurul toplantımızı şehir merkezinde pandeminin gölgesinde bazı kısıtlamalar altında yapmıştık. Ama bugün bu otantik ortamda bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Ardından Başkan Nuri Kumaş tarafından faaliyet raporu okundu ve oylandı. Başkan Kumaş faaliyet raporunda 3 yıllık görev süresi boyunca derneğin yürüttüğü faaliyetleri ve şehir dışında gerçekleşen mesleki toplantılarda hem derneğin hem de Ünye’nin en güzel şekilde tanıtıldığını söyledi.

Yaman: “Nuri Başkan, Büyük Bir Özveri ve Başarıyla Görevini Yapıyor”

Denetim raporunu ise Dernek Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaman okudu. Başkan Nuri Kumaş’ın son derece özveri ve başarıyla dernek başkanlığını sürdürdüğünü belirten Yaman Kuyumculuk ve Mücevherat Sahibi Ahmet Yaman, “Sizleri denetleyecek bir durum yok her şey şeffaf ve güzel. Nuri Başkanın gerçekleştirdiği güzel çalışmaları tüm arkadaşlar olarak tasdikliyoruz. Hiçbir şey göstermenize gerek yok. Tüm arkadaşlarımızın da sizin göstermiş olduğunuz fedakarlığa, özveriye saygı duyduğunu ve müteşekkir kaldığını düşünüyorum. Gerçekten büyük emek veriyorsunuz, sadece Ünye’de değil, Türkiye’de tüm faaliyetlere katılıyorsunuz. Bu çalışmalarınız ve emeğiniz için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.



“Çok Dikkatli ve Titiz Davranmalıyız”

Denetim raporunun da kabul edilmesinin ardından söz alan Başkan Nuri Kumaş, Ünye’de hem dernek olarak hem de kuyumcular olarak asayiş konularında çok hassas davrandıklarını ve tüm önlemlerini aldıklarını söyledi. Mali konularda da titiz davrandıklarını ve vergiyle ilgili durumlarda daha da dikkatli ve özenli davranmaları gerektiğini söyledi.

Tüm arkadaşlarına sonsuz güven duyduğunu belirten Başkan Nuri Kumaş, “Para tahsilatına dikkat, IBAN olayına dikkat, Masak kurallarına dikkat, ön muhasebeleri mutlaka sıkı takip etmemiz lazım.” dedi.

Genel Kurulda yeni bir başkan adayı ve ile yeni bir liste çıkmaması ve Başkan Nuri Kumaş ve ekibinin devam etmesi yönünde önerilerin yapılmasıyla Başkan Nuri Kumaş, ekibiyle yeniden başkan adayı oldu.Yapılan oylama ile Başkan Nuri Kumaş ve listesi oybirliği ile yeniden seçilerek güven tazeledi.

Ünye Kuyumcular Derneği’nde güven tazeleyen Kumaş’ın yönetimi şu isimkerden oluşuyor, “Başkan Yardımcısı; Alparslan Beşli,  Ali Osman Özdemir, Süleyman Kolcu, Atilla Durak.”

Denetim Kurulu; “Ahmet Yaman, Erkan Akyüz, Recep Kumaş.”

Dilek ve temennilerin ardından yemekli genel kurulun sponsoru Samsun Altın Rafineri (SAR) Genel Müdürü Seyit Pala ve müdürler Fatih Ulusoy, Ahmet Şener, Süleyman Yılmaz, yeniden Ünye Kuyumcular Derneği Başkanı seçilen Nuri Kumaş’a hayırlı olsun ve teşekkür plaketi verdi.

Ünye KENT Haber

KARAYA VURAN İHA İNCELENMEK ÜZERE GÖTÜRÜLDÜ

ÜSTP 9. Dönem 1. Mutat Toplantısı Gerçekleştirildi

METİN KIR’DAN ŞAMPİYONA TEBRİK

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN ARICILARA DESTEK!

Müzik Eğitmeni Sezin Akkan’a Veda

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

ORDU’DA KUAFÖRLERDE TRAFİK FARKINDALIĞI PROJESİ BAŞLADI...

Vali Erol'dan Evde Sağlık Hizmeti Alan Ailelere Moral Ziyareti

Kanbolat Görkem Arslan 45 Yaşında Hayatını Kaybetti

Evde Sağlık Hizmeti Alan Vatandaşlara Hane Ziyareti

“ORDU İSTERSE OLUYOR. YETER Kİ HERKES DEDİKODUYU BIRAKIP KENDİ İŞİNİ YAPSIN”

OKUL GÜVENLİĞİ VE TRAFİK TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI

ALTINORDU’DA KENT LOKANTALARI RAMAZAN’DA İFTARDA ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Samsun’da basın mensupları Yapay Zekâ Destekli Medya Uzmanlığı Eğitimiyle dijital dönüşüme hazırlanıyor

“2026 yılı sigarayı bıraktığınız yıl olsun.”

Ünyeli Boksörlerden 10 Madalya

Ordu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden TARSİM Uyarısı!

Teleferiğin Ardından Dağ Kızağı da Bakıma Alınıyor

RAMAZAN AYI UMRECİLERİNE SEMİNER DÜZENLENDİ

ORDU’DA NARKOTİK OPERASYONLARI SÜRÜYOR…

Ünye’de Kumsala Menşei Belirsiz İHA Düştü

MEVCUT BAŞKAN KARTAL YÜKSEL GÜVEN TAZELEDİ.

ORDU’DA BİR HAFTADA 24 UYUŞTURUCU OPERASYONU…

Başkan Demirci’den Şanlıtürk’ün Eleştirilerine Yanıt: “Konuşmakla Hizmet Olmuyor”

Ordu Teleferik Hattı 1 Ay Hizmet Veremeyecek

Altında Son Durum Ne?

Uzm. Dr. Ali Coşkun’dan net uyarı: “Bilimsel kanıt olmadan kullanmayın”

Minik Eller Toprağa Değiyor Projesinde 7. Yıl Eğitimleri Başladı

Başkan Dedetaş'tan Çamaş Belediyesi’ne hizmet aracı

Fatsalı Balıkçı İstanbul’da Denizde Can Verdi

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12