-
BIST 100
16423,12%1,42
-
DOLAR
44,11% 0,08
-
EURO
51,07% 0,08
-
GRAM ALTIN
7330,62% -0,07
-
Ç. ALTIN
11785,86% -0,32
Nuri Kumaş güven tazeledi
Ünye Kuyumcular Birliği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısında mevcut başkan Nuri Kumaş güven tazeledi.
Ünye Kuyumcular Birliği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı ilçenin Nuriye Mahallesi’nde bulunan Ünye Yöresel Restoran’da Samsun Altın Rafineri (SAR) sponsorluğunda gerçekleşti.
Genel Kurul toplantısına Ünye, Akkuş, Çaybaşı ve İkizce’den Ünye Kuyumcular Derneği üyesi kuyumcular tam kadro katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul Toplantısında divan başkanlığına Akkuş’tan kuyumcu Cemil Görmüş, ikinci katip üyeliğine Süleyman Kolcu ve Yusuf Özdemir seçildi derneğin 3 yıllık faaliyet raporu, gelir gider hesap cetveli okunarak oy birliği ile kabul edildi.
Dernek kurucu ve mevcut başkanı Nuri Kumaş’ın tek liste ile aday olduğu seçimde, mevcut başkan Kumaş güven tazeledi.
Ünye Kuyumcular Derneği Başkanı Nuri Kumaş yaptığı konuşmada şunları kaydetti;

“Hepiniz Ünye Kuyumcular Derneğimizin 2. Olağan Genel Kurul Toplantısına hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Malumunuz olduğu üzere ilk olağan genel kurul toplantımızı şehir merkezinde pandeminin gölgesinde bazı kısıtlamalar altında yapmıştık. Ama bugün bu otantik ortamda bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Ardından Başkan Nuri Kumaş tarafından faaliyet raporu okundu ve oylandı. Başkan Kumaş faaliyet raporunda 3 yıllık görev süresi boyunca derneğin yürüttüğü faaliyetleri ve şehir dışında gerçekleşen mesleki toplantılarda hem derneğin hem de Ünye’nin en güzel şekilde tanıtıldığını söyledi.
Yaman: “Nuri Başkan, Büyük Bir Özveri ve Başarıyla Görevini Yapıyor”
Denetim raporunu ise Dernek Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaman okudu. Başkan Nuri Kumaş’ın son derece özveri ve başarıyla dernek başkanlığını sürdürdüğünü belirten Yaman Kuyumculuk ve Mücevherat Sahibi Ahmet Yaman, “Sizleri denetleyecek bir durum yok her şey şeffaf ve güzel. Nuri Başkanın gerçekleştirdiği güzel çalışmaları tüm arkadaşlar olarak tasdikliyoruz. Hiçbir şey göstermenize gerek yok. Tüm arkadaşlarımızın da sizin göstermiş olduğunuz fedakarlığa, özveriye saygı duyduğunu ve müteşekkir kaldığını düşünüyorum. Gerçekten büyük emek veriyorsunuz, sadece Ünye’de değil, Türkiye’de tüm faaliyetlere katılıyorsunuz. Bu çalışmalarınız ve emeğiniz için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Çok Dikkatli ve Titiz Davranmalıyız”
Denetim raporunun da kabul edilmesinin ardından söz alan Başkan Nuri Kumaş, Ünye’de hem dernek olarak hem de kuyumcular olarak asayiş konularında çok hassas davrandıklarını ve tüm önlemlerini aldıklarını söyledi. Mali konularda da titiz davrandıklarını ve vergiyle ilgili durumlarda daha da dikkatli ve özenli davranmaları gerektiğini söyledi.
Tüm arkadaşlarına sonsuz güven duyduğunu belirten Başkan Nuri Kumaş, “Para tahsilatına dikkat, IBAN olayına dikkat, Masak kurallarına dikkat, ön muhasebeleri mutlaka sıkı takip etmemiz lazım.” dedi.
Genel Kurulda yeni bir başkan adayı ve ile yeni bir liste çıkmaması ve Başkan Nuri Kumaş ve ekibinin devam etmesi yönünde önerilerin yapılmasıyla Başkan Nuri Kumaş, ekibiyle yeniden başkan adayı oldu.Yapılan oylama ile Başkan Nuri Kumaş ve listesi oybirliği ile yeniden seçilerek güven tazeledi.

Ünye Kuyumcular Derneği’nde güven tazeleyen Kumaş’ın yönetimi şu isimkerden oluşuyor, “Başkan Yardımcısı; Alparslan Beşli, Ali Osman Özdemir, Süleyman Kolcu, Atilla Durak.”
Denetim Kurulu; “Ahmet Yaman, Erkan Akyüz, Recep Kumaş.”
Dilek ve temennilerin ardından yemekli genel kurulun sponsoru Samsun Altın Rafineri (SAR) Genel Müdürü Seyit Pala ve müdürler Fatih Ulusoy, Ahmet Şener, Süleyman Yılmaz, yeniden Ünye Kuyumcular Derneği Başkanı seçilen Nuri Kumaş’a hayırlı olsun ve teşekkür plaketi verdi.
Ünye KENT Haber
Fatsa’da Otomobil ile Hafriyat Kamyonu Çarpıştı
HAL ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ…
Aybastı’da Mangala Turnuvası Tamamlandı: İlçe Birincisi Medine Maytalman Oldu
Ordu’da 12 Mart Coşkusu
KORKMAZ: “VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ”
Akkuş’ta İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Anıldı
SARIKAHRAMAN: “BİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR!”
ANAHTAR PARTİ ORDU’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL BAŞKANLIĞINA VEKALETEN AHMET TİRE
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANI İRFAN ÖKSÜZ İSTİFA ETTİ
Titiz’den OBB’ ye Su Tepkisi
Prof. Dr. Ersanlı: "Akran zorbalığı kişide derin izler bırakıyor.
FATSA’LI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI!
MHP’li Şanlıtürk: “Fındıkta Rekolte Oyunu Bu Yıl da Sahneye Konuldu”
Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi
ASKF’DEN SPOR KULÜPLERİNE BEYANNAME UYARISI
ÜFK İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Acı haber geldi: İran'da aracına İsrail füzesi isabet eden Türk TIR şoförü yaşamını yitirdi
Yukarıtepe–Akçatepe Bağlantı Yolu 3 Yıl Sonra Yeniden Ulaşıma Açıldı
EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİLDİ
Bayramca ve Saraçlı Mahallelerinde Semt Sahaları Tamamlandı
ÜNİVERSİTE KENTLE BARIŞMAMIŞ”
Fatsa Sokaklarında Temizlik Mesaisi Sürüyor..
ORDU ORGAN BAĞIŞINDA 13. SIRADA
Karayolunda Zemin Çöktü!
GÖNÜL SOFRASI GÖLKÖY’DE KURULDU
ORDULU GENÇLER FİKİRLERİYLE YARIŞIYOR
Vali Muammer Erol’dan 12 Mart Mesajı
Kaymakam Işık’tan Dekan Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Şanlıtürk’ten “Fonlanan Gazeteciler” Tartışmasına Sert Tepki
Tramvay ile Kamyon Çarpıştı: 3 Yaralı
Yükleniyor






