-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Ordu, Cumhuriyet’in 101. Yılına Hazırlanıyor
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlama programının hazırlanması, yapılacak etkinlik ve aktiviteleri belirlemek üzere Vali Muammer Erol’un başkanlığında toplandı.
Ordu, Cumhuriyet’in 101. Yılına Hazırlanıyor
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlama programının hazırlanması, yapılacak etkinlik ve aktiviteleri belirlemek üzere Vali Muammer Erol’un başkanlığında toplandı.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi toplantısına, Vali Muammer Erol’un yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Vali Yardımcısı Burak Keser, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Alparslan İnce, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Per. Astsb. Kd. Bşçvş. Gökhan Ayhan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ümit Önal, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatih Şahin, YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Mustafa Öztürk, OBB Daire Başkanı Zabit Yön, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Protokol Şube Müdürü Gülsemin Ünal, Bilgi İşlem Şube Müdürü Münevver Şener Altınok, İdari Hizmetler Şube Müdürü Ertan Karadaş, YİKOB Yatırım İzleme Müdürü Yakup Karataş, Strateji ve Koordinasyon Müdürü Emine Çaylak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Selami Türkmen ve ilgili kurum yöneticileri katıldı.
Ordu’da Cumhuriyetin 101. yılına yakışır program ve etkinliklerin yapılmasını sağlamak amacıyla bir araya gelindiğini belirten Vali Muammer Erol, tüm kurumların ve vatandaşlarımızın katkı ve katılımlarıyla Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümünün ilimizde coşkulu bir şekilde kutlanmasını arzu ettiklerini ifade etti.
İl Kutlama Komitesi tarafından hazırlanacak kutlama programına ve yapılacak etkinliklere, tüm kurum ve kuruluşların gereken desteği vermelerini ve katkıyı sunmalarını isteyen Vali Erol, “Atalarımız, dedelerimiz bu Cumhuriyeti kurmak için ağır bedeller ödediler. Bizler de atalarımızın bizlere miras bıraktığı Cumhuriyete onlara yakışır şekilde sahip çıkmak durumundayız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ‘Türkiye Yüzyılı’ olması için çaba sarf ediyoruz. Onun için de Cumhuriyetin 101. yılını ilimizde en güzel şekilde kutlamayı amaçlıyoruz. Bunun için bir aradayız. Herkes fikrini, düşüncesini ve görüşünü söylesin. Sizlerle istişare ederek, en güzel programı hazırlayalım istiyoruz. Tüm kurumlarımız ellerinden gelen katkıyı sağlamalılar. İl Kutlama Komitesi tarafından hazırlanacak programlara, yapılacak etkinliklere tüm vatandaşlarımızın katılmalarını arzu ediyoruz. En yüksek bir katılımla Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlayalım” dedi.
Toplantıda, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıl dönümü için hazırlanacak kutlama programı ve yapılacak etkinlikler konusunda kurum yöneticileri görüş ve önerilerini dile getirdiler.
Ünye’de Özel Çocuklar Trafik Denetimine Katıldı…
PROF. DR. ALİ ZAHİT BOLAMAN VEFAT ETTİ..
ÇAKIRTEPE HASTANESİ’NDE HEKİMLERE VEFA GÜNÜ
Karadeniz’in En Büyük Kapalı Pazar Yeri Genişliyor
MERHUM BELEDİYE BAŞKANLARI DUALARLA ANILDI…
ÜSTP’DEN YALI SAHİLİNDEKİ DEREBAKS HAKKINDA AÇIKLAMA
36 YAŞINDAKİ GENÇ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
"İFTARINIZA VE BEREKETİNİZE TALİBİZ” PROGRAMINDA 500 KİŞİ AYNI SOFRADA BULUŞTU
Yunus Emre Eğitim Kurumları İftar Geleneği Sürdürdü...
Ordu Büyükşehir Belediyesi Yasta: Yusuf Emre Bacınoğlu Vefat Etti.
Ünye’de “Hayat Kurtaran Eller, Umut Veren Renkler” Sergisiyle 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
Ordu’da Bir Haftada 12 Narkotik Operasyonu: 4 Tutuklama
Ünye’de Merhum Belediye Başkanları İçin Lokma Dağıtılacak
AKKUŞ’TAN AVRUPA’YA ERASMUS+ ADIMI
ALTINORDU’DA YOL KONFORU ARTIYOR
ALTINORDU’DA MİNİKLERE SIFIR ATIK EĞİTİMİ
Vali Muammer Erol’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
ÜNYE KUYUMCULAR DERNEĞİ RAMAZAN BAYRAMI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLANDI..
BAŞKAN TAVLI’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İFTARLI TIP BAYRAMI KUTLAMASI
İYİ'LER İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU..
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem Ünye’den hissedildi!
ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ’NDEN GOL ŞOV! 7-0
İFTAR SOFRASI MESUDİYE’DE KURULDU
ÜNYE’DE İSTİKLAL RUHU 105. YILINDA YENİDEN CANLANDI
Fatsa’da Otomobil ile Hafriyat Kamyonu Çarpıştı
HAL ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ…
Aybastı’da Mangala Turnuvası Tamamlandı: İlçe Birincisi Medine Maytalman Oldu
Ordu’da 12 Mart Coşkusu
KORKMAZ: “VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ”
Akkuş’ta İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Anıldı
Yükleniyor






