• BIST 100

    16260,10%0,87
  • DOLAR

    44,31% 0,03
  • EURO

    51,50% 0,42
  • GRAM ALTIN

    6264,56% -2,21
  • Ç. ALTIN

    10757,95% -3,57

Ordu, Cumhuriyet’in 101. Yılına Hazırlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlama programının hazırlanması, yapılacak etkinlik ve aktiviteleri belirlemek üzere Vali Muammer Erol’un başkanlığında toplandı.

10.10.2024 14:38:00 442 0
Ordu, Cumhuriyet’in 101. Yılına Hazırlanıyor

Ordu, Cumhuriyet’in 101. Yılına Hazırlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlama programının hazırlanması, yapılacak etkinlik ve aktiviteleri belirlemek üzere Vali Muammer Erol’un başkanlığında toplandı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi toplantısına, Vali Muammer Erol’un yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Vali Yardımcısı Burak Keser, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Alparslan İnce, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Per. Astsb. Kd. Bşçvş. Gökhan Ayhan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ümit Önal, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatih Şahin, YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Mustafa Öztürk, OBB Daire Başkanı Zabit Yön, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Protokol Şube Müdürü Gülsemin Ünal, Bilgi İşlem Şube Müdürü Münevver Şener Altınok, İdari Hizmetler Şube Müdürü Ertan Karadaş, YİKOB Yatırım İzleme Müdürü Yakup Karataş, Strateji ve Koordinasyon Müdürü Emine Çaylak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Selami Türkmen ve ilgili kurum yöneticileri katıldı.    

Ordu’da Cumhuriyetin 101. yılına yakışır program ve etkinliklerin yapılmasını sağlamak amacıyla bir araya gelindiğini belirten Vali Muammer Erol, tüm kurumların ve vatandaşlarımızın katkı ve katılımlarıyla Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümünün ilimizde coşkulu bir şekilde kutlanmasını arzu ettiklerini ifade etti.

İl Kutlama Komitesi tarafından hazırlanacak kutlama programına ve yapılacak etkinliklere, tüm kurum ve kuruluşların gereken desteği vermelerini ve katkıyı sunmalarını isteyen Vali Erol, “Atalarımız, dedelerimiz bu Cumhuriyeti kurmak için ağır bedeller ödediler. Bizler de atalarımızın bizlere miras bıraktığı Cumhuriyete onlara yakışır şekilde sahip çıkmak durumundayız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ‘Türkiye Yüzyılı’ olması için çaba sarf ediyoruz. Onun için de Cumhuriyetin 101. yılını ilimizde en güzel şekilde kutlamayı amaçlıyoruz. Bunun için bir aradayız. Herkes fikrini, düşüncesini ve görüşünü söylesin. Sizlerle istişare ederek, en güzel programı hazırlayalım istiyoruz. Tüm kurumlarımız ellerinden gelen katkıyı sağlamalılar. İl Kutlama Komitesi tarafından hazırlanacak programlara, yapılacak etkinliklere tüm vatandaşlarımızın katılmalarını arzu ediyoruz. En yüksek bir katılımla Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlayalım” dedi.

Toplantıda, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıl dönümü için hazırlanacak kutlama programı ve yapılacak etkinlikler konusunda kurum yöneticileri görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Başkan Demirci'den Eğitime Tam Destek.

İMAM HATİP MUHAMMET FATSA EMEKLİ OLDU...

LGS başvuruları 23 Mart - 10 Nisan 2026 tarihleri arasında yapılacak.

U16 Milli Takımı’nda Gözler Ordulu Golcü Uras Ilgın’da

ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ, HAKKÂRİ’DEN GALİBİYETLE DÖNDÜ

RAMAZAN’IN MANEVİ ATMOSFERİ KENT LOKANTALARINDA YAŞATILDI

CHP Ünye’den Sert Bütçe ve Ekonomi Eleştirisi: “Denetimler Gelir Kapısına Dönüştü”

LOKOMOTİF Programında Bu Hafta!

HIRVATİSTAN’DA BÜYÜK BAŞARI: PERŞEMBE SAKİN ŞEHİR MTAL ÖĞRENCİLERİNDEN 3 MADALYA

İnsansız Deniz Aracı’nın Parçaları Kıyıya Dağıldı!

OSKİ SONDAJ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Korganlı Kardeşlerin Anıtkabir Ziyareti Türkiye'yi Duygulandırdı!

Yunus Emre Tüneli Açıldı Ünye Trafiği Rahatladı!

YAMAN “MAKAS ÇOK AÇILDI!”

Black Sea Robotics 8747 Takımı Robotik Yarışmalarına Tam Gaz Hazırlanıyor…

Başhekim Ali Yılmaz profesör oldu

PROTOKOL ÜYELERİNDEN DR. ADNAN SERT’E SON GÖREV

ALTINORDU’DA ETKİNLİK VE FUAR ALANI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

VALİ EROL’DAN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI

GENÇ ŞEFLERDEN ULUSLARARASI BAŞARI: 12 MADALYA İLE DÖNDÜLER

TERMELİ JANDARMA ASTSUBAY MURAT ÇAKIR HAYATINI KAYBETTİ

BAŞKAN TAVLI’DAN ŞEHİTLER İÇİN TAZİYE MESAJI

“KÖFTECİ SITKI” OLARAK TANINAN SITKI DEMİR HAYATINI KAYBETTİ

Ünye Çevre Platformu’ndan bayram mesajı ve dikkat çeken çağrı

FATİH’TE PATLAMA: 2 BİNA ÇÖKTÜ, 9 KİŞİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI

PROTOKOL ÜYELERİNDEN DR. ADNAN SERT’E SON GÖREV

PROTOKOL ÜYELERİNDEN DR. ADNAN SERT’E SON GÖREV

Halimağa Külliyesi’nde 50 Yıl Sonra Bayramlaşma...

Ünye Kadın Futbol Kulübü Hakkari Deplasmanına Yola Çıktı

Başkan Tepe, CHP’nin Bayramlaşma Programına Katıldı

Yükleniyor

loading

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17