• BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65

Ordu Şehir Hastanesinin 11. Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden Ordu Şehir Hastanesi inşaatında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile bundan sonra yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği Koordinasyon Toplantılarının 11

12.02.2025 16:12:00 494 0
Ordu Şehir Hastanesinin 11. Koordinasyon Toplantısı Yapıldı


Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden Ordu Şehir Hastanesi inşaatında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile bundan sonra yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği Koordinasyon Toplantılarının 11’incisi, Vali Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan Koordinasyon Toplantısına, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Serdar Ateş, DSİ Samsun 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu, OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Sağlık Bakanlığı İnşaat Uygulama Daire Başkanı Ahmet Kaan Bektaş, DSİ 77. Şube Müdürü Mehmet Kurul, Türk Telekom Başmüdürü Zafer Onur Atasoy, YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Mustafa Öztürk, Aksa Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürü Doğan Gürler, Ordu Şehir Hastanesi Yüklenici Firma Proje Müdürü Yalçın Sekmen ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri hazır bulundu.
 
İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok tarafından Ordu Şehir Hastanesinin planlanan sürede hizmete açılabilmesi için daha önce yapılan koordinasyon toplantılarında görüşülen konular kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında Vali Muammer Erol ve toplantıya katılanlara bilgi verildi.  

Ömer Tok, “20.12.2024 tarihinde yapmış olduğumuz koordinasyon toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Şehir Hastanesi doğalgaz bağlantı bedeliyle ilgili Sağlık Bakanlığımız tarafından 19 milyonluk ödenek tahsis edilmiş olup, ödeme işlemleri tamamlanmış ve AKSA’dan iş akışıyla alakalı süreçlerin yazışmalarımızı başlattık. Elektrik bağlantısı kısmı YEDAŞ tarafından maliyet hesaplaması yapılmış ve yaklaşık 8 milyon 52 bin TL’lik bir maliyet bedeli çıkartılmış, konuyla alakalı Sağlık Bakanlığı ve YEDAŞ yetkililerimiz görüşmekteler. Şehir hastanesi tıbbi cihaz, tefrişat ve tüm donanımlarıyla ilgili olarak ödenek taleplerimizi Sağlık Bakanlığımıza ilettik. Bununla alakalı inşallah haftaya yapılacak toplantıya katılacağız. Gerek soğuk hava depoları, gerekse UPS alakalı ödeneklerimiz gelmiş olup, ihale süreçlerini başlatıyoruz” diye konuştu.

Ordu Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak yolların yapımı, Say Deresinin ıslah çalışmaları, elektrik, doğalgaz, internet, kanalizasyon ve içmesuyu gibi altyapı hizmetlerinde gelinen son durum ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında yetkililerinden bilgi alan Vali Muammer Erol, Şehir Hastanesi inşaatının planlanan sürede tamamlanarak, hizmete alınması için yoğun çaba sarf edildiğini söyledi.
 
Kurumlar arasındaki işbirliği ile Ordu Şehir Hastanesi inşaatında epey mesafe alındığını belirten Vali Muammer Erol, “Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz 11. koordinasyon toplantımızda, daha önce yapmış olduğumuz toplantılar çerçevesinde epey mesafe kat ettiğimizi gördük. Her zaman söylüyorum ‘daha iyi, iyinin düşmanıdır’ diye. Daha iyisini yapmanın gayreti ve çabası içinde olacağız. Şehrimizin en önemli Devlet yatırımı olan Ordu Şehir Hastanesini olabilecek en erken sürede tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın gayreti içindeyiz. Bu uğurda çaba emek sarf eden, çaba sarf eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Herhangi bir tıkanıklığa neden olmadan Ordu Şehir Hastanesi inşaatının planlanan zamanda tamamlanmasının önemine değinen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu Şehir Hastanesinin planlanan süre içerisinde tamamlanabilmesi için yapılan bu koordinasyon toplantıları çok önemli. Bu toplantıların daha alt düzeyde paydaş kurumların sık sık bir araya gelerek yapılması faydalı olacaktır” diye konuştu.

Toplantı da konuşan Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş da Ordu Çevre Yolundan, Ordu Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak bağlantı yolunun önemine değinerek, bağlantı yolunun ivedilikle tamamlanması gerektiğini ifade etti.

Ünye’de “Hayat Kurtaran Eller, Umut Veren Renkler” Sergisiyle 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Ordu’da Bir Haftada 12 Narkotik Operasyonu: 4 Tutuklama

Ünye’de Merhum Belediye Başkanları İçin Lokma Dağıtılacak

AKKUŞ’TAN AVRUPA’YA ERASMUS+ ADIMI

ALTINORDU’DA YOL KONFORU ARTIYOR

ALTINORDU’DA MİNİKLERE SIFIR ATIK EĞİTİMİ

Vali Muammer Erol’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

ÜNYE KUYUMCULAR DERNEĞİ RAMAZAN BAYRAMI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLANDI..

BAŞKAN TAVLI’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İFTARLI TIP BAYRAMI KUTLAMASI

İYİ'LER İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU..

Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem Ünye’den hissedildi!

ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ’NDEN GOL ŞOV! 7-0

İFTAR SOFRASI MESUDİYE’DE KURULDU

ÜNYE’DE İSTİKLAL RUHU 105. YILINDA YENİDEN CANLANDI

Fatsa’da Otomobil ile Hafriyat Kamyonu Çarpıştı

HAL ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ…

Aybastı’da Mangala Turnuvası Tamamlandı: İlçe Birincisi Medine Maytalman Oldu

Ordu’da 12 Mart Coşkusu

KORKMAZ: “VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ”

Akkuş’ta İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Anıldı

SARIKAHRAMAN: “BİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR!”

ANAHTAR PARTİ ORDU’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL BAŞKANLIĞINA VEKALETEN AHMET TİRE

ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANI İRFAN ÖKSÜZ İSTİFA ETTİ

Titiz’den OBB’ ye Su Tepkisi

Prof. Dr. Ersanlı: "Akran zorbalığı kişide derin izler bırakıyor.

FATSA’LI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI!

MHP’li Şanlıtürk: “Fındıkta Rekolte Oyunu Bu Yıl da Sahneye Konuldu”

Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi

ASKF’DEN SPOR KULÜPLERİNE BEYANNAME UYARISI

ÜFK İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Yükleniyor

loading

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14