• BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Ordu Şehir Hastanesinin 8. Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile bundan sonra yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği

5.08.2024 15:56:00 524 0
Ordu Şehir Hastanesinin 8. Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Ordu Şehir Hastanesinin 8. Koordinasyon Toplantısı Yapıldı


Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile bundan sonra yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği Koordinasyon Toplantılarının 8’incisi, Vali Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan Koordinasyon toplantısında, hakkında İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok tarafından Ordu Şehir Hastanesinin planlanan sürede hizmete açılabilmesi için daha önce yapılan koordinasyon toplantılarında görüşülen konularla ilgili yapılan çalışmalar hakkında Vali Muammer Erol ve toplantıya katılanlara bilgi verildi.  

Şehir Hastanesi inşaatının planlanan sürede tamamlanarak, hizmete alınması için kamu kurumlarının eş zamanlı olarak yapması gereken işleri ve çalışmaları koordine etmek amacıyla bugüne kadar 7 toplantı yapıldığını belirten Vali Muammer Erol, “İlimizin en önemli devlet yatırımı olan Ordu Şehir Hastanesinin planlanan sürede yapımının tamamlanarak, hizmete hazır hale getirilmesi için yoğun çaba sarf ediliyor. Şehir Hastanesinin inşaatının tamamlanmasıyla birlikte eş zamanlı olarak yapılması gereken işleri ve altyapı hizmetlerini koordine etmek amacıyla bu toplantılarımızı yapıyoruz. Bugün 8’inci toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Son bir yıl içerisinde 4 toplantı yaptık. Artık belli aşamaya geldik. Bu hafta bizim için krtik bir hafta olacak. Zira, Ordu Şehir Hastanemizin Teknik Servis ve diğer ikmal işlerinin ihale işlemleri belli olacak. Diğer taraftan Karayolları tarafında yapılacak ulaşım yollarının proje ihaleleri sonuçlandırılacak. DSİ tarafından yapılacak işler de yatırım programına alınacak inşallah. Dolayısıyla bir mesafe kat etmiş olacağız. Birlik ve beraberlik içinde herkes birbiri ile irtibatlı şekilde olursa ilgili kurumlar ne yapacağını bilir, bilgi sahibi olur ve ona göre pozisyonunu alır” diyerek, kurumların birlikte hareket etmesini istedi.

Vali Muammer Erol, Ordu Şehir Hastanesinin planlanan zamanda hizmete girebilmesi için kamu kurumlarınca yürütülen çalışmalarla ilgili Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü, DSİ Bölge Müdürlüğü, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Teiaş, Aksa Ordu-Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş, Türk Telekom A.Ş, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş yöneticilerinden ayrıntılı olarak bilgi aldı ve çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Toplantıda, Vali Muammer Erol’un yanı sıra, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Karayolları Samsun Bölge Müdürü Serdar Ateş, DSİ 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik, ODÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan İnce, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, yüklenici firma yetkilisi ve ilgili kurumların yöneticileri hazır bulundu.

Başkan Güllü, güven tazeledi.

Emniyet Müdürü Ahmet Acar’ın Babası Ali Acar Hayatını Kaybetti

ALEV ALATLI KİTAP KAFE GENÇLERİN HİZMETİNE AÇILDI

Ünye’de 18. Karadeniz Off-Road Kupası Gala Gecesi Düzenlendi...

Başkan Tavlı, Başkan Güler ve Başkan Kibar Ünyelilerle Buluştu...

Ünye Fen Lisesi’nden Gururlandıran Başarı

Barış Çamoğlu Vefat Etti...

Batlama Spor Kulübü -0 Ünye 1957 Spor -0

Terme Karma Organize Sanayi Bölgesi Samsun’un Yeni Sanayi Üssü Olma Yolunda...

Çiftçi ve Esnafa Kredi Kolaylığı..

Korgan Belediyesi Kadın Konuk Evi Açılıyor...

Ünye’de eTwinning Başarısı

Yeni Başkan Etem Yücel oldu.

Prof. Dr. Karabekiroğlu: “Zorbalık, doğru müdahale ile çözülecek bir sorundur”

ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK VERİLECEK.

SamTaksi mobil uygulaması hizmet sunmaya başlıyor.

AYŞE ZOR: “KADINLARIMIZ ARICILIK YAPSIN”

ALTINORDU 11 TURİZM ACENTESİ TEMSİLCİSİNİ AĞIRLADI.

ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ’NDEN FARKLI GALİBİYET!

Altınordu’da Büyük Çaplı Yangın Kontrol Altına Alındı

Ünyeli Öğrencilerden Büyük Başarı

Fatsa’da Uyuşturucu Operasyonu: 19 Tutuklama

AKKUŞ BELEDİYESPOR, İZMİR’DE KRİTİK SINAVDA

Kent Genelindeki Yeraltı ve Yerüstü Çöp Konteynerleri Düzenli Olarak Yıkanıyor

Kıran’dan Ünye’de Küresel Vizyon Konferansı...

Kur’an Kursu Öğrencilerinden İnşaata Gönülden Destek...

Akkuş’tan TÜBİTAK 2204-A Bölge Sergisi’ne İlk Proje...

BAL İçin Yeni Zorunluluk...

BÜYÜKELÇİ KIRAN KARİYER GÜNLERİ’NDE 

Ordu’da 500 Gram Ramazan Pidesi 50 TL

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 22 17 1 4 40 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 22 13 3 6 17 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 22 11 3 8 15 41
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 22 11 4 7 11 40
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 22 9 7 6 13 33
7.KOCAELİSPOR 22 8 8 6 -1 30
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 22 7 8 7 -9 28
10.CORENDON ALANYASPOR 22 5 6 11 -1 26
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 22 6 11 5 -5 23
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 22 6 11 5 -13 23
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 22 4 9 9 -9 21
14.TÜMOSAN KONYASPOR 22 4 10 8 -10 20
15.İKAS EYÜPSPOR 22 4 12 6 -17 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 22 2 10 10 -26 16
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12