9398,93%-1,21
38,82% -0,13
44,08% 0,05
4156,98% 0,35
6662,82% 0,00
Ordu’nun sağlık yönetimi kadroları, bu ayki başhekimler toplantısında Ordu Devlet Hastanesi çatısı altında buluştu. Toplantı, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün’ün başkanlığında hastanenin toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, kamu hastanelerinin başhekimleri ve yardımcıları, idari ve mali işler müdürleri ile sağlık bakım hizmetleri yöneticileri katıldı. Katılımcılar, il genelindeki sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ve iyileştirme planları üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.
Toplantıda ilk olarak Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi, hastane birimlerine, kapasiteye ve personel yapısına ilişkin sunum yaptı. Ardından İdari ve Mali İşler Müdürü mali tabloyu aktararak önümüzdeki döneme dair iyileştirme hedeflerini paylaştı.
Devamında Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Destek Hizmetleri ve Kalite Hizmetleri Koordinatörlüğü tarafından sunumlar gerçekleştirildi. Her birim, sağlık hizmetlerinin sürdürülebilirliğini ve kalite standartlarını artırmaya yönelik çalışmalarını paylaştı.