-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,09
-
EURO
51,18% -0,02
-
GRAM ALTIN
6389,54% -0,43
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00
ORDU'DA BİN YILLIK TARİHİ OLAN FESTİVAL BAŞLADI
916. Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreş ve Kültür Festivali’nin açılışı Başkanı Hilmi Güler’in katılımıyla yapıldı.
Aybastı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i bağrına bastı. 916. Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreş ve Kültür Festivali’nin açılışı için Aybastı ilçesine giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe girişinde yoğun ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.
Muhteşem doğası ve menderesleriyle dünyaya nam salmış Aybastı Perşembe Yaylası’nın ev sahipliğinde bu yıl 916’ıncısı gerçekleştirilecek olan Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreş ve Kültür Festivali’ne start verildi. Festivalin açılışını gerçekleştirmek için Aybastı ilçesine giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Aybastılılar yoğun ilgi gösterdi. İlçe girişinde çiçeklerle karşılanan Başkan Güler, esnaf ziyaretinin ardından festival açılışına katıldı.
BAŞKAN GÜLER: “AYBASTI’YI GÜREŞİN MERKEZİ HALİNE GETİRDİK”
Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı konseri ve halk oyunları gösterileri ile renklenen açılışta bir konuşma gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Aybastı Perşembe Yaylası’nı Türkiye’nin güreş merkezlerinden bir tanesi haline getirdiklerini söyledi.
Festivalin bu yıl da renkli geçeceğini aktaran Başkan Güler, “Ata sporu güreşimiz tüm Türkiye’de yaygın olarak yapılıyor. Aybastı’yı güreşin Türkiye’deki 7 merkezinden bir tanesi haline getirdik. Artık güreş denince, yiğitlik denince, mertlik denince Aybastı akla geliyor. Geçtiğimiz yıl da çok güzel güreş müsabakaları oldu. Fair-play içerisinde kıran kırana güreşler yapıldı. Bu yıl da aynı şekilde güzel güreşlere ev sahipliği yapacağız” dedi.
Başkan Güler konuşmasında ayrıca Aybastı’ya yapılan yatırımlar ve planlanan projelerle ilgili bilgiler verdi.
Yapılan konuşmaların ardından 21 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek olan 916. Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreş ve Kültür Festivali’nin açılışı yapıldı.




SAMSUN’DA OKÇULUK ŞÖLENİ TAMAMLANDI
SEYİR TERASI TAMAMLANMA AŞAMASINDA
ASTORYA, İSTİKLAL MEYDANI VE TANITIM MERKEZİ AÇILDI
Havaş’tan 2026’da üçüncü zam..
PINAR ÖZTÜRK TÜRKİYE 3.’SÜ OLDU
GİRESUNLU ÖĞRENCİLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
ÜNYE’DE HALTER ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI...
YALI KUMSALI’NDA “MİZAHİ MÜZE” PROTESTOSU
Bakan Çiftçi: “Bizim Amacımız Ceza Kesmek Değil”
ÜNYE 1957 SPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET…
RADAR VE DENETİM NOKTALARI ARTIK HARİTADA GÖRÜLEBİLECEK...
ORDU BASINININ USTA İSMİ AHMET GÜRPINAR HAYATINI KAYBETTİ
ÜNYE’DE PUANLAR PAYLAŞILDI..
Trabzon’da Ünye Zirvesi: Başkan Alparslan iletti, Bakan Uraloğlu açıkladı.”
CHP ORDU ÖRGÜTÜNDEN YOĞUN SAHA MESAİSİ
ALTINDA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK Mİ?
BAŞKAN TEPE’DEN ESKİ VALİ YAZICIOĞLU’NA VEFA ZİYARETİ...
HAFTANIN YORUMU KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Ordu’da Şap Hastalığına Karşı Aşılama Seferberliği Başlatıldı
ÜNYE’DE “SAĞLIKLI ÇOCUK, SAĞLIKLI GELECEK” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
BÜYÜKŞEHİR, GLÜTENSİZ GIDALARI VATANDAŞLARA TEMİN EDİYOR…
Ordu’da Gastronomi Festivali Yapılacak…
ORDU’DA HÜKÜMET CADDESİ TRAFİĞE KAPANIYOR!
SAADET PARTİSİ ÜNYE’DEN “ZALİMLERE LANET, MAZLUMLARA DESTEK” MESAJI
Fatsa’da Dünya Tiyatro Günü Coşkuyla Kutlandı
5x5 Mini Futbol Turnuvası Başlıyor
Ünye Kadın Spor Kulübü, Yüksekova Spor Karşısında 3 Puan Peşinde
MOTORİNE DEV ZAM YOLDA!
ALTINORDU BELEDİYESİ'NDEN DÜNYA TİYATRO GÜNÜ’NE ÖZEL GÖSTERİM
GÜLYALI TURNASUYU KORDON PARK’IN 2. ETAP ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yükleniyor






