-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,90% -0,02
-
GRAM ALTIN
7270,89% 0,91
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Samsun Büyükşehir’in gönüllü arama ve kurtarma ekibi ilk saha faaliyetini gerçekleştirdi
İlk saha faaliyeti Bafra Aparı Şelaleleri’nde gerçekleştirildi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Arama ve Kurtarma Ekibi (SAK) olası afet durumlarına karşı en etkin şekilde müdahale yeteneğine sahip olabilmek için faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda SAK ekibi teorik eğitimlerinin ardından ilk saha faaliyetini Bafra ilçesinde bulunan Aparı Şelaleleri’nde gerçekleştirdi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin olası doğal afet ve diğer acil durumlara karşı etkin bir şekilde müdahale edebilmek amacıyla gönüllü personelden oluşturduğu SAK ekibi eğitimlerle afet müdahale yeteneklerini geliştiriyor. Bu kapsamda SAK ekibi İHH Samsun Arama Kurtarma ekibinin desteği ve önderliğinde ilk saha faaliyetini Aparı Şelaleleri’ne yaptıkları doğa yürüyüşü ile gerçekleştirdiler.
Zorlu doğa şartlarında yaklaşık 35 katılımcı ile 12 kilometrelik yürüyüş, SAK ekibinin hem fiziksel hem de psikolojik dayanıklılığını test etmek amacıyla planlandı. Yürüyüş boyunca katılımcılar açık hava koşullarında çeşitli zorluklarla karşılaşarak tırmanış ve diğer zorlu faaliyetleri başarıyla tamamladılar. Bu tür eğitimler SAK ekibinin afet ve acil durumlarda karşılaşabilecekleri her türlü engeli aşabilme yeteneğini geliştirmeyi amaçlıyor.
SAK ekibi, doğa yürüyüşü gibi etkinliklerle sadece fiziksel becerilerini değil aynı zamanda takım çalışması ve liderlik becerilerini de pekiştiriyor. Eğitimler, ekip üyelerinin afet anında daha hızlı ve etkili müdahaleler yapabilmelerini sağlamak için büyük önem taşıyor.
ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ’NDEN GOL ŞOV! 7-0
İFTAR SOFRASI MESUDİYE’DE KURULDU
ÜNYE’DE İSTİKLAL RUHU 105. YILINDA YENİDEN CANLANDI
Fatsa’da Otomobil ile Hafriyat Kamyonu Çarpıştı
HAL ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ…
Aybastı’da Mangala Turnuvası Tamamlandı: İlçe Birincisi Medine Maytalman Oldu
Ordu’da 12 Mart Coşkusu
KORKMAZ: “VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ”
Akkuş’ta İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Anıldı
SARIKAHRAMAN: “BİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR!”
ANAHTAR PARTİ ORDU’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL BAŞKANLIĞINA VEKALETEN AHMET TİRE
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANI İRFAN ÖKSÜZ İSTİFA ETTİ
Titiz’den OBB’ ye Su Tepkisi
Prof. Dr. Ersanlı: "Akran zorbalığı kişide derin izler bırakıyor.
FATSA’LI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI!
MHP’li Şanlıtürk: “Fındıkta Rekolte Oyunu Bu Yıl da Sahneye Konuldu”
Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi
ASKF’DEN SPOR KULÜPLERİNE BEYANNAME UYARISI
ÜFK İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Acı haber geldi: İran'da aracına İsrail füzesi isabet eden Türk TIR şoförü yaşamını yitirdi
Yukarıtepe–Akçatepe Bağlantı Yolu 3 Yıl Sonra Yeniden Ulaşıma Açıldı
EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİLDİ
Bayramca ve Saraçlı Mahallelerinde Semt Sahaları Tamamlandı
ÜNİVERSİTE KENTLE BARIŞMAMIŞ”
Fatsa Sokaklarında Temizlik Mesaisi Sürüyor..
ORDU ORGAN BAĞIŞINDA 13. SIRADA
Karayolunda Zemin Çöktü!
GÖNÜL SOFRASI GÖLKÖY’DE KURULDU
ORDULU GENÇLER FİKİRLERİYLE YARIŞIYOR
Vali Muammer Erol’dan 12 Mart Mesajı
Yükleniyor






