-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Samsun Büyükşehir’in “Ramazan Sokakları”na yoğun ilgi
Ramazan Sokakları büyük ilgi görmeye devam ediyor.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla buluşturmak amacıyla kurduğu Ramazan Sokakları ile büyük ilgi görmeye devam ediyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için düzenlenen birbirinden renkli etkinlikler şehrin Ramazan coşkusunu zirveye taşıyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Bu mübarek ay boyunca hem gönül sofralarımızda hem de Ramazan Sokakları’mızda hemşehrilerimizle bir araya gelerek paylaşmanın, dayanışmanın ve manevi güzelliklerin keyfini çıkarıyoruz” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı ve Çobanlı İskelesi’nde kurulan Ramazan Sokakları, haftanın yedi günü boyunca birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaparken hafta sonu da büyük ilgi gördü. Güzel havanın da etkisiyle sokaklar, Ramazan’ın manevi havasıyla dolup taştı. Samsunlu vatandaşlar aileleriyle birlikte Ramazan Sokakları’nda vakit geçirerek hem eğlenceli hem de manevi açıdan huzurlu anlar yaşadılar.
Büyükşehir Belediyesince hazırlanan etkinlikler, her yaştan vatandaşa hitap edecek şekilde düzenlendi. Sokaklarda yer alan geleneksel Ramazan eğlenceleri, çeşitli gösteriler ve eğlenceli aktiviteler hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgisini çekti. Çocuklar için düzenlenen eğlenceli oyunlar ve aktiviteler, miniklerin neşesine neşe kattı. Renkli balonlar, yüz boyama stantları, geleneksel kukla gösterileri ve çocuk oyunları, Ramazan Sokakları’nı çocukların gülücükleriyle süsledi. Ayrıca minik ziyaretçilere yönelik zeka oyunları ve el becerilerini geliştiren atölyeler de büyük ilgi gördü.
Hafta sonu kalabalığının en yoğun olduğu anlarda, ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen söyleşiler ve Mehteran takımı gösterileri de ziyaretçilere keyifli anlar sundu. Ayrıca tiyatro gösterileri ve geleneksel müzik dinletileri de etkinlik takviminde yer alan diğer önemli başlıklardı. Ramazan Sokakları, sadece kültürel bir etkinlik olmanın ötesinde vatandaşların Ramazan’ın huzurlu atmosferinde keyifli vakit geçirmesini sağladı.
“Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte daha derinden hissediyoruz”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Samsun’umuzda Ramazan ayını dolu dolu yaşayacağız demiştik. Bu mübarek ay boyunca hem gönül sofralarımızda hem de Ramazan Sokakları’mızda hemşehrilerimizle bir araya gelerek paylaşmanın, dayanışmanın ve manevi güzelliklerin keyfini çıkarıyoruz. Ramazan Sokakları’mızın bu denli ilgi görüyor olması çok kıymetli. Bu yıl, Ramazan Sokakları’mızda Geleneksel Türk Tiyatromuzdan tasavvuf musikisine, çocuk oyunlarından söyleşilere kadar birçok anlamlı etkinlik düzenliyoruz. Bu etkinlikler, Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte daha derinden hissetmemize katkı sağlıyor. Bu mübarek ayı hemşehrilerimizin hafızasında unutulmaz anılarla yer edecek şekilde yaşatmak istiyoruz. Özellikle evlatlarımıza, kültürümüzü, tarihimizi, değerlerimizi öğretmek ve onlara bu değerleri geçmişten geleceğe bir köprü gibi aktarmak istiyoruz” dedi.
Başkan Demirci Salman Mahallesi’nde Bayramlaşma Programında.
SAMSUN’DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI...
FATSA’DA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
Rektör Prof. Dr. Orhan Baş Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayınladı...
MHP’li Şanlıtürk Ünye’de Bayramlaşma Programına Katıldı
MİLLETVEKİLİ ÖZER'DEN BAYRAM ZİYARETİ...
ÜNYE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASINA YOĞUN İLGİ
AKARYAKITA DEV ZAM GELDİ
ÜNYE’DE MANEVİ ZİRVE...
BAŞKAN KİBAR BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI
BAŞKAN DEMİRCİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Zanlı “ Kaç El Ateş Ettiğimi Hatırlamıyorum”
BAŞKAN GÜLER: “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”
FATSA KENT BAYRAMLAŞMASI
ORDU’DA BAYRAM TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE: 2 BİNİ AŞKIN PERSONEL SAHADA
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞI’NA HÜSEYİN ALTAYLI ATANDI
AYIŞIĞI DÜĞÜN SALONU YENİDEN HAYAT BULUYOR
SAMSUN’DA 18 MART’TA ANLAMLI ZİYARET
Vali Erol, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Çanakkale Zaferi’nin 111’inci yılında şehitler yad edildi
SAMSUN'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ANADOLU MAHALLESİ İLE BAŞLIYOR
Akkuş Belediyespor Lige Veda Etti
BAŞKAN ALPARSLAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Çanakkale Şehitleri İçin Hatim Duası Programı Düzenlenecek
DERVİŞOĞLU, ÜNYE’DEN GÜÇ İSTEDİ!
Başkan Demirci’den Oney Flash FM’e Anlamlı Ziyaret
ÜNYE’DE SİLAHLI SALDIRIDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!
İYİ Parti Ünye Teşkilatı Çanakkale Şehitlerini Andı
Ordu’da Şehitler Dualarla Anıldı
Ünye Çevre Platformu’ndan Derebaks Tepkisi: “Katılım Yoksa Meşruiyet de Yoktur”
Yükleniyor






