• BIST 100

    15543,87%0,63
  • DOLAR

    43,26% -0,03
  • EURO

    50,40% 0,42
  • GRAM ALTIN

    6498,60% 1,95
  • Ç. ALTIN

    10520,81% 1,03

SAMSUN’UN İLK KADIN BELEDİYE OTOBÜS ŞOFÖRÜ

Samsun’un ilk kadın otobüs şoförü Nazime Gör (43) çocukluk hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

3.06.2024 20:57:00 536 0
SAMSUN’UN İLK KADIN BELEDİYE OTOBÜS ŞOFÖRÜ

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Samsun’un ilk kadın otobüs şoförü Nazime Gör (43) çocukluk hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi her alanda kadın istihdamını destekliyor. 43 yaşındaki Nazime Gör, Samsun’un ilk belediye otobüs şoförü olarak görev yapıyor. Büyükşehir Belediyesinde Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışan Nazmiye Gör, azmi ve cesaretiyle örnek oluyor. Gör, bazı günler Taflan- Pelitköy bazı günler de R9 hattında direksiyon sallıyor.

“Kadın istihdamına önem veriyoruz”

Kadın istihdamına önem verdiklerini dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Kadınlarımız her sektörde başarıyla görevlerini icra ediyorlar. Biz, kadın istihdamının her alanda olması gerektiğine inanan bir anlayışa sahibiz. Otobüs şoförlüğü de bunlardan biri. Nazime hanım da görevini başarıyla yapıyor. Biz her alanda kadınlarımızın yanındayız” diye konuştu.

“Otobüs şoförlüğü çocukluk hayalimdi”

Otobüs şoförlüğünün çocukluk hayali olduğunu söyleyen Nazime Gör, “Otobüs şoförlüğü çocukluk hayalimdi. Araçlara, şoförlüğe özel bir ilgim vardı. Daha önce gıda sektöründe çalışıyordum. Ama hayallerimin peşinden gitmek istedim. Şoförlük için işlemlerimi tamamladım. Sonra Büyükşehir Belediyesi’ne başvurdum. İşe kabul edildiğimde büyük mutluluk yaşadım. Bu işi yapma konusunda hep kendime güvendim. Bugüne kadar hep olumlu tepkiler aldım. Övgüler, alkışlayanlar. Aldığım bu tepkiler beni daha da motive ediyor. Tüm kadınlar bu işi yapabilir. Cesaretlerini toplasınlar yeter ki. Kadınlarımız her sektörde olmalı. Çünkü her işi yapabilirler. Kadınlarımızın her işi yapabilecek güçleri var. Yeter ki önleri açılsın. Tıpkı Halit Başkanımızın bizleri desteklemesi gibi. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“Gurur duyduk”

Belediye otobüsünde kadın şoförle karşılaşan yolcular ise şaşkınlığı ve mutluluğu bir arada yaşıyor. Yolculardan Azra Özcan, “Çok güzel bir durum. Görünce gurur duydum” derken Cafer Kasap isimli vatandaş ise “İlk defa rast geldim. Kadınlar her işi yapabilir. Bu da bunun bir örneği. Samsun’a da Büyükşehir’e de hayırlı olsun. Kadınların nezaketi trafiğe de güzel yansır” yorumunu yaptı.

Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden sıkı denetim...

OMÜ kick boksta Türkiye kürsüsünde: 1 altın, 1 bronz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Terme ilçesinde

Fatsa OSB Tarafından 8 Derslikli Anaokulu Yaptırılacak

Ünye’de Ağaç Devrildi!

Ünye’de Park Halindeki Araçta Yangın

Kapalı Spor Sahası Çöktü!

Ünye’de İki Katlı Ev Yangında Kullanılamaz Hale Geldi

ORDU ORYANTİRİNG YARIŞLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

KARNELERDEN ATATÜRK VE İSTİKLAL MARŞININ KALDIRILMASI TEPKİ ÇEKTİ

BÜYÜKŞEHİR 417 ARAÇ, 600 PERSONEL KARLA MÜCADELE İÇİN SAHADA!

Altınordu'da Türkü Ziyafeti

Altınordu’ya Bebek Bakım ve Emzirme Kabini Kazandırıldı

ORTOPEDİ TEDAVİLERİNDE YAPAY ZEKA VE ROBOT TEKNOLOJİSİ DÖNEMİ...

ALTIN 7 BİN TL’YE KOŞUYOR!

ARIKAN: “ORDU’YU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

OBB kamuoyundan gelen tepkiler üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

FATSALI AVUKAT EDA DORUK ÇİVİCİ İYİ PARTİ MDK’YA SEÇİLDİ

AKKUŞ’UN EFELERİ CİZRE’DEN SET VERMEDEN DÖNDÜ

Ünye Kadın Spor Futbol Takımı 1-0 mağlup oldu..

ARIKAN: “ORDU’YU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

MHP’li Şanlıtürk: “Ordu’daki sefer iptal edilip Trabzon’a verildi!”

MARATON 42, ORDULULAR 52 KOŞUYOR!

ÜNYE BELEDİYESİ ÇÖZÜM MERKEZİ’NDEN ÖRNEK BAŞARI

Fatsa Özel Sanayi Sitesi’nde ulaşım altyapısı güçlendiriliyor.

Ortopedi tedavilerinde yapay zeka ve robot teknolojisi dönemi

Ağaç kavunu kabuğundan ‘süper emici hidrojel’ geliştirdiler

MARATON 42, ORDULULAR 52 KOŞUYOR!

Gölköy’de Karla Mücadele Sürüyor

52 ORDUSPOR’DA TEK HEDEF 3 PUAN!

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9