• BIST 100

    16345,82%-0,38
  • DOLAR

    43,60% 0,16
  • EURO

    51,57% 0,37
  • GRAM ALTIN

    6942,61% 3,13
  • Ç. ALTIN

    11654,37% 0,11

ŞANLITÜRK’TEN, 27 MAYIS ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİ ANMA MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü için yazılı açıklamada bulundu.

27.05.2024 17:23:00 561 0
ŞANLITÜRK’TEN, 27 MAYIS ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİ ANMA MESAJI



Milletvekili Şanlıtürk yaptığı açıklamada; “27 Mayıs, yakın siyasi tarihimizin iç burkan, yürek sızlatan, vicdanları kanatan vahim hadiselerin yaşanarak milli hafızalara kazındığı bir zaman dilimidir. Demokrasi ihlallerinden milli ve manevi değerlerin inkârına varıncaya kadar pek çok trajedi, müessif nitelikli pek çok olay farklı yılların 27 Mayıs’ında vasat ve vuku bulmuştur" dedi.

"27 Mayıs 1960 darbesi milli iradeye doğrultulmuş silahtır" diyen Şanlıtürk; "Türkiye’nin güven ve istikrar ortamını sabote etmek isteyen iç ve dış odaklar tıpkı bugünkü gibi ihanet devriyesine çıkmışlardır. 27 Mayıs 1960 darbesi milli iradeye doğrultulmuş silah iken, 27 Mayıs 1980 milliyetçi duruşa hunhar bir suikastın ifadesidir.

Ülkemizin iç barış ve huzur iklimini zehirlemek, milli birlik ve kardeşlik bağlarını zayıflatmak gayesiyle sürekli faal halde bulunan menfur çevrelerin kanlı eylemleri, kahredici edimleri, karanlık teşebbüsleri bugüne kadar hiç eksilmemiş, hiç ara vermemiştir" diye konuştu.

"HİÇ KİMSE TÜRK MİLLETİNİN HASSASİYETLERİNİ HAFİFE ALMAMALIDIR"

Milletvekili Şanlıtürk, açıklamasına şöyle devam etti; “Bugün oynanan melanet oyunların Türkiye’mizi yolundan çevirme ihtimali, Türk milletini geri adım attırma şansı elbette düşünülemeyecektir. Millet, irade hürriyetine sonuna kadar sahip çıkacaktır.
Bu nedenle derin komplolar boştur, densiz kumpaslar boşunadır. Devlet milletiyle kenetlenmiş, Türk tarihi, Türk kültürü, bunun yanı sıra birlikte yaşama azmi milli birliğin mihveri haline gelmiştir. Hiç kimse Türk milletinin hassasiyetlerini hafife almamalıdır.
Özellikle de milli asalet ve sabrı göz ardı etmemelidir. Sokak dedikodularına bel bağlayan, sosyal medya fitnelerini geçim kapısı gören, suç ve terör örgütlerinin şantajlarından bayağı şekilde medet uman zillet ittifakı milletimizin engin feraset ve gıpta edilecek irfanı karşısında asla tutunamayacaktır. Bugün kimin kiminle işbirliği yaptığı, kimlerin hangi mahfillerin kuklası haline geldiği bellidir, belgelidir” şeklinde konuştu.

"YOLUMUZ ÇETİN, MÜCADELEMİZ KUTLU, ZAFERİMİZ KESİNDİR"

MHP’nin kirli niyet sahiplerine karşı Türk milletiyle bir ve beraber olduğunu vurgulayan Şanlıtürk, “Türkiye’nin siyasi ve toplumsal dengesini bozarak güç ve iktidar devşirmek için kuyruğa girenler zalimlerin oyun uşağı olmakla birlikte nifakçıların kapı kuludur.
Milliyetçi Hareket Partisi kirli niyet sahiplerine karşı Türk milletiyle bir ve beraberdir. Kalbi Türkiye sevdasıyla çarpan hiçbir dava arkadaşım, hiçbir muhterem vatandaşım vatan ve millet muhaliflerinin senaryolarına prim ve destek vermeyecektir. Yolumuz çetin, mücadelemiz kutlu, zaferimiz kesindir.

"KAHRAMAN ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİMİZİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIZ"

27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü vesilesiyle herkes bilmelidir ki, ilkelerimizden, ülkülerimizden, ülkemizin ebedi hak ve çıkarlarından taviz vermeden, davamızın bizlere yüklediği yüksek sorumlulukları heyecanla yerine getirecek azim ve inanmışlığı bihakkın göstereceğiz. Kahraman ülkücü şehitlerimizin yüzünü kara çıkarmayacağız.
 
54 uzun yıldır sürdüğümüz dava mücadelemize leke sürdürmeyeceğiz. Her zaman demokrasinin, milli iradenin, meşru taleplerin, hukuk üstünlüğünün, devletimizin ve milletimizin tartışma kabul etmeyen emanetlerinin yanında duracağız” açıklamasında bulundu.

"BÜTÜN VATAN VE DAVA ŞEHİTLERİMİZE CENAB-I ALLAH’TAN RAHMETLER NİYAZ EDİYORUM"

Şanlıtürk, “Milliyetçi Hareket Partisi meselelere hakimdir. Nitekim partimiz Türkiye’nin içine çekilmek istenen girdabın farkında, buna karşılık siyasi pozisyonu da nettir ve milletten yanadır. Bu duygu ve düşüncelerle, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey başta olmak üzere 27 Mayıs 1980’da şehit edilen eski Gümrük ve Tekel Bakanımız Gün Sazak’a Bey’e, bütün vatan ve dava şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Davamıza emeği ve hizmet geçmiş değerli arkadaşlarıma, fedakâr timsali gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum” diye de konuştu.

AKKUŞ’UN EFELERİ GALATASARAY’A MAĞLUP OLDU

Ordu’da Hafta Sonu Yağışlı Geçecek

Fatsa Belediyespor’dan Kadroya Yeni Takviyeler!

ARAMA KURTARMA EKİPLERİNİN AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ünye’ye Dışarıdan Bakış Konferansı Öncesi Yayını Gerçekleştirdik..

AYBASTI’DA KAR FESTİVALİ BAŞLIYOR

Fatih Anadolu Lisesi Öğrencisi Hakan Kaymaz, Judo Milli Takımı’na Seçildi

Ünye Kadın Spor Kulübü, Trabzonspor Deplasmanında

Ünye 1957 Spor, Şiran Yıldız Spor’u Ağırlıyor

Başkan Güdek "SGK’dan Esnafa Prim Borcu Yapılandırmasında Kolaylık Getirildi"

Samsun’un Coğrafi İşaretli Ürünleri Sergide Tanıtıldı

Fatih Anadolu Lisesi Öğrencisi Hakan Kaymaz, Judo Milli Takımı’na Seçildi

Etimesgut Belediyesi’nden Promosyon Sözleşmesinde Bir İlk

ÜNYE BELEDİYESİ ARAMA VE KURTARMA EKİBİ AKREDİTASYON YOLUNDA

YKS ÜCRETLERİ ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN

Milli Takım seçmelerinden 9 madalya ile döndü

İl birincisi Ünye Atatürk Ortaokulu..

Ünye Ticaret Borsası’ndan Kahverengi Kokarca ile Mücadeleye Destek

DENEYAP ATÖLYESİ 2026 BAŞVURULARI BAŞLADI!

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN ORDULU VATANDAŞLAR KABİRLERİ BAŞINDA ANILDI

TÜNELDE KAZA!

Grip Şubat Ayında Zirve Yapıyor!

Ünye Kent Konseyi ile Yeni Program İçin İlk Adımları Attık...

YKS Ücretleri Altınordu Belediyesi’nden

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi, Off Road Sporcularına Destek Verecek

BAŞKAN TAVLI, HAFTANIN YORUMU’NDA!

ORDULULAR GÜNÜ’NDE 52 KM KOŞTULAR

ORDU JANDARMA EKİPLERİNDEN BÜYÜK OPERASYON!

ÜNYE’YE İL BİRİNCİLİĞİ GETİRDİ!

ÜNYE, EMITT TURİZM FUARI’NDA TANITILIYOR

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 20 15 1 4 33 49
2.FENERBAHÇE A.Ş. 20 13 0 7 28 46
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 20 6 7 7 -7 25
9.KOCAELİSPOR 20 6 8 6 -5 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 20 6 10 4 -3 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 20 2 9 9 -25 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12