-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,28% 0,19
-
EURO
51,29% 1,00
-
GRAM ALTIN
6605,51% -3,55
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
ŞEHİR HASTANESİ TRAMVAY HATTI 5 YIL İÇİNDE TAMAMLANACAK
Tramvay Projesi güzergâhı yerinde incelendi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Altyapı Yatırımları Genel Müdürü (AYGM) Dr. Yalçın Eyigün ile birlikte Şehir Hastanesi Tramvay Projesi güzergâhını yerinde inceledi. 5 yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanan yeni tramvay hattı, saatte 10 bin kişinin üzerinde yolcunun Şehir Hastanesi’ne ulaşımını sağlayacak şekilde planlanıyor.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, AYGM Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün ile birlikte kentte hayata geçirilmesi planlanan yeni tramvay hattı güzergâhı üzerinde incelemelerde bulundu. Başkan Doğan, “Samsun'umuza hizmet için yola koyulduk. Hem 10 yeni tramvay aracımızın imzalarını attık, hem de Şehir Hastanesi tramvay hattı güzergâhımızda incelemelerde bulunduk” dedi.
“Şehrimizin dört bir yanına kolay erişim sağlamayı hedefliyoruz”
Daha hızlı Samsun diyerek çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Mevcut tramvay hattımız Tekkeköy ilçemizden 19 Mayıs Üniversitesi’ne kadar uzanarak toplam 35 kilometre boyunca 43 istasyonda hizmet veriyor. 5 yıl içerisinde hayata geçirmeyi planladığımız yeni tramvay hattımız ise saatte 10 bin kişinin üzerinde yolcu taşıma kapasitesiyle Şehir Hastanesi'ne erişimi sağlayacak şekilde planlanıyor. Bu yeni hattın eklenmesiyle, kent merkezinden Şehir Hastanesi'ne modern, konforlu ve çevreci bir ulaşım sistemiyle erişim hizmeti sağlanmış olacak. Şehir Hastanesi’ne erişimi kolaylaştırmanın yanı sıra; Canik ve İlkadım ilçelerimizdeki mahallelere konforlu, dakik, erişilebilir, modern ve çevreci raylı ulaşım hizmeti de sağlamış olacağız. Buralardan Üniversite ve Stadyum yönlerine aktarmasız ulaşım mümkün olacak. Şehrin ilk kuzey-güney yönlü tramvay hattı ile Samsun’umuzun dinamik yapısına uygun olarak gelişen bölgelere erişim kolaylaşmış olacak. Aynı zamanda Şehir Hastanesi’ne de ulaşım kolay hale gelecek. AYGM Genel Müdürümüz Dr. Yalçın Eyigün ile birlikte yeni tramvay hattı projemizi yerinde inceledik. Şehrimize kazandıracağımız 10 yeni tramvay aracı ve hayata geçirmeyi planladığımız yeni tramvay hattı ile birlikte vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını daha konforlu bir şekilde sürdürmelerini ve şehrimizin dört bir yanına daha kolay erişim sağlamalarını hedefliyoruz. Bu projenin şehrimizin gelişimine ve yaşam kalitesine olumlu katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Samsun’umuza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
BAŞKAN DEMİRCİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Zanlı “ Kaç El Ateş Ettiğimi Hatırlamıyorum”
BAŞKAN GÜLER: “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”
FATSA KENT BAYRAMLAŞMASI
ORDU’DA BAYRAM TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE: 2 BİNİ AŞKIN PERSONEL SAHADA
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞI’NA HÜSEYİN ALTAYLI ATANDI
AYIŞIĞI DÜĞÜN SALONU YENİDEN HAYAT BULUYOR
SAMSUN’DA 18 MART’TA ANLAMLI ZİYARET
Vali Erol, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Çanakkale Zaferi’nin 111’inci yılında şehitler yad edildi
SAMSUN'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ANADOLU MAHALLESİ İLE BAŞLIYOR
Akkuş Belediyespor Lige Veda Etti
BAŞKAN ALPARSLAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Çanakkale Şehitleri İçin Hatim Duası Programı Düzenlenecek
DERVİŞOĞLU, ÜNYE’DEN GÜÇ İSTEDİ!
Başkan Demirci’den Oney Flash FM’e Anlamlı Ziyaret
ÜNYE’DE SİLAHLI SALDIRIDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!
İYİ Parti Ünye Teşkilatı Çanakkale Şehitlerini Andı
Ordu’da Şehitler Dualarla Anıldı
Ünye Çevre Platformu’ndan Derebaks Tepkisi: “Katılım Yoksa Meşruiyet de Yoktur”
EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
Ünye’de Çanakkale Zaferi Gururu...
AK PARTİ ÜNYE’DEN VATANDAŞLARA İFTARİYELİK İKRAMI
Ordu'da Sis Faciası: Kamyonet Fındık Bahçesine Yuvarlandı, 3 Yaralı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Ordu’da...
Başkan Tavlı, ÜNBEL Personeliyle İftarda Buluştu
Vakaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 1 Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun’da
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Samsun Valiliği’ni Ziyaret Etti..
Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan Aile İftarı
Yükleniyor






