• BIST 100

    15543,87%0,63
  • DOLAR

    43,26% -0,03
  • EURO

    50,40% 0,42
  • GRAM ALTIN

    6498,60% 1,95
  • Ç. ALTIN

    10520,81% 1,03

ŞEHİR HASTANESİ TRAMVAY HATTI 5 YIL İÇİNDE TAMAMLANACAK

Tramvay Projesi güzergâhı yerinde incelendi.

7.07.2024 23:17:00 573 0
ŞEHİR HASTANESİ TRAMVAY HATTI 5 YIL İÇİNDE TAMAMLANACAK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Altyapı Yatırımları Genel Müdürü (AYGM) Dr. Yalçın Eyigün ile birlikte Şehir Hastanesi Tramvay Projesi güzergâhını yerinde inceledi. 5 yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanan yeni tramvay hattı, saatte 10 bin kişinin üzerinde yolcunun Şehir Hastanesi’ne ulaşımını sağlayacak şekilde planlanıyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, AYGM Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün ile birlikte kentte hayata geçirilmesi planlanan yeni tramvay hattı güzergâhı üzerinde incelemelerde bulundu. Başkan Doğan, “Samsun'umuza hizmet için yola koyulduk. Hem 10 yeni tramvay aracımızın imzalarını attık, hem de Şehir Hastanesi tramvay hattı güzergâhımızda incelemelerde bulunduk” dedi.

“Şehrimizin dört bir yanına kolay erişim sağlamayı hedefliyoruz”

Daha hızlı Samsun diyerek çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Mevcut tramvay hattımız Tekkeköy ilçemizden 19 Mayıs Üniversitesi’ne kadar uzanarak toplam 35 kilometre boyunca 43 istasyonda hizmet veriyor. 5 yıl içerisinde hayata geçirmeyi planladığımız yeni tramvay hattımız ise saatte 10 bin kişinin üzerinde yolcu taşıma kapasitesiyle Şehir Hastanesi'ne erişimi sağlayacak şekilde planlanıyor. Bu yeni hattın eklenmesiyle, kent merkezinden Şehir Hastanesi'ne modern, konforlu ve çevreci bir ulaşım sistemiyle erişim hizmeti sağlanmış olacak. Şehir Hastanesi’ne erişimi kolaylaştırmanın yanı sıra; Canik ve İlkadım ilçelerimizdeki mahallelere konforlu, dakik, erişilebilir, modern ve çevreci raylı ulaşım hizmeti de sağlamış olacağız. Buralardan Üniversite ve Stadyum yönlerine aktarmasız ulaşım mümkün olacak. Şehrin ilk kuzey-güney yönlü tramvay hattı ile Samsun’umuzun dinamik yapısına uygun olarak gelişen bölgelere erişim kolaylaşmış olacak. Aynı zamanda Şehir Hastanesi’ne de ulaşım kolay hale gelecek. AYGM Genel Müdürümüz Dr. Yalçın Eyigün ile birlikte yeni tramvay hattı projemizi yerinde inceledik. Şehrimize kazandıracağımız 10 yeni tramvay aracı ve hayata geçirmeyi planladığımız yeni tramvay hattı ile birlikte vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını daha konforlu bir şekilde sürdürmelerini ve şehrimizin dört bir yanına daha kolay erişim sağlamalarını hedefliyoruz. Bu projenin şehrimizin gelişimine ve yaşam kalitesine olumlu katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Samsun’umuza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden sıkı denetim...

OMÜ kick boksta Türkiye kürsüsünde: 1 altın, 1 bronz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Terme ilçesinde

Fatsa OSB Tarafından 8 Derslikli Anaokulu Yaptırılacak

Ünye’de Ağaç Devrildi!

Ünye’de Park Halindeki Araçta Yangın

Kapalı Spor Sahası Çöktü!

Ünye’de İki Katlı Ev Yangında Kullanılamaz Hale Geldi

ORDU ORYANTİRİNG YARIŞLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

KARNELERDEN ATATÜRK VE İSTİKLAL MARŞININ KALDIRILMASI TEPKİ ÇEKTİ

BÜYÜKŞEHİR 417 ARAÇ, 600 PERSONEL KARLA MÜCADELE İÇİN SAHADA!

Altınordu'da Türkü Ziyafeti

Altınordu’ya Bebek Bakım ve Emzirme Kabini Kazandırıldı

ORTOPEDİ TEDAVİLERİNDE YAPAY ZEKA VE ROBOT TEKNOLOJİSİ DÖNEMİ...

ALTIN 7 BİN TL’YE KOŞUYOR!

ARIKAN: “ORDU’YU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

OBB kamuoyundan gelen tepkiler üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

FATSALI AVUKAT EDA DORUK ÇİVİCİ İYİ PARTİ MDK’YA SEÇİLDİ

AKKUŞ’UN EFELERİ CİZRE’DEN SET VERMEDEN DÖNDÜ

Ünye Kadın Spor Futbol Takımı 1-0 mağlup oldu..

ARIKAN: “ORDU’YU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

MHP’li Şanlıtürk: “Ordu’daki sefer iptal edilip Trabzon’a verildi!”

MARATON 42, ORDULULAR 52 KOŞUYOR!

ÜNYE BELEDİYESİ ÇÖZÜM MERKEZİ’NDEN ÖRNEK BAŞARI

Fatsa Özel Sanayi Sitesi’nde ulaşım altyapısı güçlendiriliyor.

Ortopedi tedavilerinde yapay zeka ve robot teknolojisi dönemi

Ağaç kavunu kabuğundan ‘süper emici hidrojel’ geliştirdiler

MARATON 42, ORDULULAR 52 KOŞUYOR!

Gölköy’de Karla Mücadele Sürüyor

52 ORDUSPOR’DA TEK HEDEF 3 PUAN!

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9