-
BIST 100
16133,64%0,09
-
DOLAR
44,32% 0,05
-
EURO
51,27% -0,03
-
GRAM ALTIN
6236,55% -2,64
-
Ç. ALTIN
10541,35% -5,51
Türk Sağlık Sen, Ünye’de Yetkili Sendika Bürosu’nu açtı
Ünye’de 342 üye ile yetkili sendika olan Türk Sağlık Sen, Ünye Devlet Hastanesi’nde üst düzey katılımla Yetkili Sendika Bürosu’nu hizmete açtı.
Ünye Devlet Hastanesi’nde 342 üye ile yetkili sendika olan Türk Sağlık Sen, hastanenin giriş katında Yetkili Sendika Bürosu’nu hizmete açtı.
Yetkili Sendika Bürosu’nun açılış programına Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcıları Orhan Yılmaz ve Mücahit Gökhan Şahin, Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Gökhan Şahin, Ordu Şube Başkan Yardımcısı Kamil Sevindik, Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı Doğan Mert Duran, Türk Sağlık Sen Samsun ve Ordu Yönetim Kurulu Üyeleri, sendika üyeleri ve sendika çalışanları katıldı.
-“Toplu sözleşme masasına oturmamız gerekiyor” -
Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Gökhan Şahin, sağlık ve sosyal hizmet grubunda çalışanların beklentilerini yerine getirmek adına sendika olarak çalışacaklarını vurgulayarak, şunları söyledi:
“Almış olduğunuz bu yetki, önümüzdeki yıl da Ordu genelindeki yetkinin bir meşalesi olur ve Ordu’dan sonra da Türkiye geneli yetkinin meşalesi olur. Hepimiz çok çalışmamız gerekiyor. Çünkü sağlık ve sosyal hizmet gurubunda çalışan arkadaşlarımızın çok beklentisi var. Biz de sendika olarak bu beklentileri yerine getirebilmek adına o toplu sözleşme masasına oturmamız gerekiyor. Çünkü Türk Sağlık Sen ve Türkiye Kamu Sen bilgisi, birikimi ve donanımı ile sizi o masada çok doğru şekilde temsil edebilecek tecrübeye sahip.”
-“Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek aşamayacağımız hiçbir güçlük olmayacaktır” -
Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Orhan Yılmaz, “Bu bir meşale olsun, Ordu genelinde yetkiyi alabilmek için bir başlangıç olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek aşamayacağımız hiçbir güçlük olmayacaktır. Nerede bir zulüm varsa o zulmün karşısında olmak için varız, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” dedi.
-“İnşallah bir sonra ki yıl Türkiye’de yetkiye otururuz” -
Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, “Arkadaşlarımızın hepsinin emeği burada büyük. Tabi önemli olan Türkiye’de yetkiye oturmak. İnşallah bir sonra ki yıl Türkiye’de yetkiye otururuz ve sizlerin haklarını en üst düzeyde savunuruz. Sizlerin emrinizdeyiz, 7/24 yanındayız.” mesajı verdi.
Yetkili Sendika Bürosu’nun açılış programında Ünye Devlet Hastanesi’nde yetkinin alınmasında büyük emeği olan Ordu Şube Başkan Yardımcısı Kamil Sevindik ile iş yeri temsilcilerine plaket vererek, başarıları kutlandı.
Ünye Kent Haber
CHP Ünye’den Sert Bütçe ve Ekonomi Eleştirisi: “Denetimler Gelir Kapısına Dönüştü”
LOKOMOTİF Programında Bu Hafta!
HIRVATİSTAN’DA BÜYÜK BAŞARI: PERŞEMBE SAKİN ŞEHİR MTAL ÖĞRENCİLERİNDEN 3 MADALYA
İnsansız Deniz Aracı’nın Parçaları Kıyıya Dağıldı!
OSKİ SONDAJ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Korganlı Kardeşlerin Anıtkabir Ziyareti Türkiye'yi Duygulandırdı!
Yunus Emre Tüneli Açıldı Ünye Trafiği Rahatladı!
YAMAN “MAKAS ÇOK AÇILDI!”
Black Sea Robotics 8747 Takımı Robotik Yarışmalarına Tam Gaz Hazırlanıyor…
Başhekim Ali Yılmaz profesör oldu
PROTOKOL ÜYELERİNDEN DR. ADNAN SERT’E SON GÖREV
ALTINORDU’DA ETKİNLİK VE FUAR ALANI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ
VALİ EROL’DAN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI
GENÇ ŞEFLERDEN ULUSLARARASI BAŞARI: 12 MADALYA İLE DÖNDÜLER
TERMELİ JANDARMA ASTSUBAY MURAT ÇAKIR HAYATINI KAYBETTİ
BAŞKAN TAVLI’DAN ŞEHİTLER İÇİN TAZİYE MESAJI
“KÖFTECİ SITKI” OLARAK TANINAN SITKI DEMİR HAYATINI KAYBETTİ
Ünye Çevre Platformu’ndan bayram mesajı ve dikkat çeken çağrı
FATİH’TE PATLAMA: 2 BİNA ÇÖKTÜ, 9 KİŞİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI
PROTOKOL ÜYELERİNDEN DR. ADNAN SERT’E SON GÖREV
PROTOKOL ÜYELERİNDEN DR. ADNAN SERT’E SON GÖREV
Halimağa Külliyesi’nde 50 Yıl Sonra Bayramlaşma...
Ünye Kadın Futbol Kulübü Hakkari Deplasmanına Yola Çıktı
Başkan Tepe, CHP’nin Bayramlaşma Programına Katıldı
Başkan Tavlı’dan Down Sendromu Farkındalık Günü Mesajı
ALTINORDU BELEDİYESİ OTOPARKLARI BAYRAMDA ÜCRETSİZ
ÜNYE’DE KIYIYA VURAN İNSANSIZ DENİZ ARACI KONTROLLÜ ŞEKİLDE İMHA EDİLDİ
DR. ADNAN SERT’İN VEFATI ORDU’YU YASA BOĞDU
MİLYONLARCA ÖĞRENCİ PAZARTESİ DERS BAŞI YAPIYOR
YAVİ MAHALLESİ’NDE SAKAL-I ŞERİF ZİYARETİNE YOĞUN İLGİ
Yükleniyor






