• BIST 100

    10885,57%-0,86
  • DOLAR

    42,44% 0,18
  • EURO

    49,03% 0,19
  • GRAM ALTIN

    5499,78% -0,97
  • Ç. ALTIN

    9236,33% 0,00

ÜFK U13 LİGİNDE FİNALDE!

U13 Ligi yarı final mücadelesinde Demirspor karşısında 0-0 sona eren müsabaka sonrası kullanılan penaltı atışları sonucu 4-2 mağlup eden Ünye Futbol Kulübü finale yükseldi.

13.06.2024 16:08:00 807 0
ÜFK U13 LİGİNDE FİNALDE!

 

 Ordu Gülyalı İlçe Sahasında oynanan yarı final randevusunda güçlü rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiyetini elinde bulunduran mavi-siyahlılar bir çok gol pozisyonundan da yararlanmadı. Golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın ardından kullanılan penaltı atışları sonunda rakibini 4-2 mağlup etmeyi başaran Ünye Futbol Kulübü’nün küçük yıldızları adını finale yazdırmayı başardı. 

-Kaya’yı parçaladı, Demir’i büktüler!- 

 U13 ligi grup müsabakaları aşamasında A grubunda tüm grupların gol ve puan rekoru ile lider olarak play-off maçlarına çıkan Demirspor çeyrek finalde geçtiğimiz sezonun şampiyonu Kabadüz Belediyespor’u 2-0 mağlup etmişti. Ünye Futbol Kulübü ise Kayaspor karşısında 4-3 galip gelerek yarı finale yükselen taraf olmuştu.

 Hakem Mert Yurdakul’un yönettiği yarı final maçında Demirspor karşısında sahaya Okan Alp Kılıçarslan, Yaşar Asaf Akçay, Utku Arslan, Batuhan Tombul, Furkan Hamza Odabaşı, Tarık Ateş, Emir Berke Bektaş, Poyraz Efe Çamoğlu, Anıl Torun, Gürol Erarslan, Taha Güven ilk 11’i ile çıkarken Alparslan Kılıç, Hamza Cenk Çetin ve Haktan Emir Özden forma bekleyen isimler oldular. 

-Finalisti penaltı atışları belirledi-

 0-0 sona eren mücadele sonrası kullanılan penaltı atışlarında Gürol Erarslan, Tarık Ateş, Utku Arslan ve Taha Güven ile penaltı atışlarını gole çeviren mavi-siyahlı takımda rakibinin iki penaltı atışında kalesinde devleşerek gole geçit vermeyen küçük eldiven Okan Alp Kılıçarslan takımının final biletini almasında büyük pay sahibi oldu. 

 Yarı finalin diğer ayağında oynanan karşılaşmada ise Ordu Galataspor rakibi Fatsa Anadoluspor’u 1-0 mağlup ederek finalde Ünye Futbol Kulübü’nün rakibi oldu. 

-Tamtürk; “Ünye’ye bu sezon ikinci şampiyonluk kupasını getirmek istiyoruz”- 

 Yarı final maçı sonrası finale çıkmanın sevinci yaşanan Ünye Futbol Kulübü’nde Başkan Metin Tamtürk duygularını şu şekilde ifade etti; “Çok iyi ve kaliteli bir takıma karşı final gibi bir mücadele verdik. Ordu futbolunun altyapısında lokomotif olan iki takımın adına yakışır bir futbol sergilendi. Maç sonunda taraflı tarafsız iki takım oyuncuları da herkesin tebriklerini aldı. Bunun için ayrıca mutlu olduk. Ben çocuklarımızın sezon boyunca yapmış oldukları çalışmalar sonrası hem finale çıkma başarısı gösterdikleri için hem de sahaya yansıtmış oldukları futbol performansları adına kendilerini teker teker öpüyorum. İnşallah bu başarılarını kupa ile taçlandırırlar. Takımımızı hazırlayan Erdal Şentepe hocamızı, kendisine yardımcı olan antrenörlerimiz ile Savaş Felek ve kaleci antrenörümüz Ümit Bacacı’yı da ayrıca tebrik ediyorum. Emekleri için teşekkür ediyorum. Ve bizleri Gülyalı’da yalnız bırakmayan değerli velilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Geçtiğimiz hafta A takımımızla elde ettiğimiz şampiyonluğun ardından U13 liginde de şampiyon olarak hem üstte hem altta başarılı olarak bu sezon Ünye’ye ikinci şampiyonluk kupasını getirmek istiyoruz” dedi. 


 

MUSA KIRANLI, KONFEDERASYON GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ

Çatalpınar’da Öğretmenler ve Şehitler Dualarla Anıldı

CUMHURİYET MAHALLESİNDE ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Akkuş Belediyespor, Galatasaray Deplasmanında

ANAHTAR PARTİ ÜNYE İLÇE TEŞKİLATI’NDAN ÜNYE 1957 SPOR’A MORAL ZİYARETİ

TİTİZ’DEN KONGREYE DAVET

ANAHTAR PARTİ ÜNYE’DEN KAPALI ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN ALPARSLAN’DAN ORDU TANITIM GÜNLERİNE DAVET

14. Ordu Günleri Etkinliği Başladı

BAŞKAN KIR “KİMSENİN KAPISINDA YATMAM, DİLENMEM!”

Başkan Servet Zeren’den Kongre Daveti: “Tüm Gönüldaşlarımızı Bekliyoruz”

3.LİGDE BAHİS CEZALARI AÇIKLANDI!

Ordu’da Kız Bebeklere En Çok Hangi İsimler Veriliyor?

TÜRKİYE MASA TENİSİ 2. LİGİ OYUNCULARINDAN BAŞKAN TAVLI’YA ZİYARET…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ LAVANTA VE ATLAS SEDİRİ FİDAN DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ...

ÜNYE’NİN KIRSAL MAHALLELERİNE BETONYOL KONFORU…

BAŞKAN KIR KONUĞUMUZ OLDU

ÜNYE’DEKİ YANGINDA AĞIR YARALANAN ANNE HAYATINI KAYBETTİ..

Hamza Kendir yaşamına son verdi.

Ordu'da 39 şüpheli yakalandı, 17’si tutuklandı,

Ordu Jandarma ekiplerinden operasyon

Ordu'da çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi...

ODÜ’de Özbek Medeniyeti ve Gelenekleri Konuşuldu

SAMSUN'DA TRAMVAYLARDA KOLTUKLAR YENİLENDİ

AKKUŞ BELEDİYESPOR GALİBİYETİ UNUTTU!

İYİ PARTİ ÜNYE’DE STANT KURDU, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

ORDU’DA DIŞ CEPHE SEFERBERLİĞİ

Vali Muammer Erol, ÇOGEP Kapsamındaki Tanıtım Programına Katıldı

14. ORDU TANITIM GÜNLERİ PROGRAMI BELLİ OLDU

ÜNYE KADIN SK, GİRESUN’DA 3 PUAN PEŞİNDE!

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7