ÜFK’nın yıldız adayı Sivasspor’a transfer oldu

ÜFK’nın yıldız adayı Sivasspor’a transfer oldu

Ünye Futbol Kulübü’nün U14 takımı futbolcusu Poyraz Efe Çamoğlu, Süper Lig ekibi Net Global Sivasspor’a transfer oldu.

ÜFK’nın yıldız adayı Sivasspor’a transfer oldu

Ünye Futbol Kulübü’nün U14 takımı futbolcusu Poyraz Efe Çamoğlu, Süper Lig ekibi Net Global Sivasspor’a transfer oldu.

 

Ünye Futbol Kulübü’nde futbola başladıktan sonra yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken, mavi-siyahlı ekipte alt yaş liglerinde şampiyonluklar yaşayan ve profesyonel kulüplerin takibine giren 2011 doğumlu yıldız adayı Poyraz Efe Çamoğlu, Net Global Sivasspor Kulübü altyapısının yolunu tuttu. 

Altyapıda tesisleşme ve yetiştirdiği genç oyuncularla dikkatleri üzerine çeken Net Global Sivasspor son olarak Batman'dan altyapısına transfer ettiği 2006 doğumlu Yunus Emre Konak’ı 4.6 milyon Euro’ya Premier Lig takımı Brentford göndermişti. 

-Sivasspor, Ünyeli Poyraz Efe Çamoğlu’nu renklerine bağladı-

Alt yaş gruplarında birçok ismi Milli Takımlara göndermeyi başaran Sivasspor, küçük yaşından itibaren oynadığı futbolla scout ekiplerinin radarına giren Ünyeli ismi renklerine bağladı.

Daha önceki yıllarda profesyonel takımlara gönderdiği isimlerle adından söz ettiren Ünye Futbol Kulübü’nün ise Türk futboluna kazandırdığı son isim 14 yaşındaki Poyraz Efe Çamoğlu oldu. 

-Trabzonspor, Giresunspor, Boluspor, Adana Demirspor’dan sonra Sivasspor-

Trabzonspor, Giresunspor, Boluspor, Adana Demirspor gibi profesyonel takımlardan sonra Sivasspor’a da oyuncu veren Ünye Futbol Kulübü başarılı sporcularıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

-Tamtürk; “Üretmeye devam ediyoruz”-

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk, Sivasspor ile uzun süredir yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmanın sağlandığını belirterek, bir Süper Lig takımının altyapısına daha oyuncu kazandırmış olmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı. 

Türk futboluna yeni yetenekleri armağan ettikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Tamtürk, şu açıklamayı yaptı. 

“Küçük yaşında kulübümüze gelerek futbol okulumuzda eğitim almaya başlayan Poyraz Efe Çamoğlu, yeteneği ve futbol zekası ile öne çıkan bir isim olmuştu. Lisans yaşına geldiğinde resmi maçlara çıkmaya başlayan evladımız il dışında da birçok özel turnuvalarda ve resmi Türkiye Şampiyonlarında yer alarak futbolunu geliştirdi. Özellikle Süper Lig ekiplerinin takibinde olan çocuğumuz için Sivasspor Kulübü’nün doğru bir seçenek olduğunu düşündük. Ailesi ve evladımız ile birlikte karar vererek profesyonel olarak bu işi yapma noktasında büyük bir adım atmış olduk. Bu yıllar süren, ciddi emek harcanarak ortaya çıkan bir sonuç. Bu anlamda kulübümüzün tüm antrenörlerine vermiş oldukları emekler için çok teşekkür ediyorum. Değerli ailemize de bize güvendikleri için ve vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum. Ayrıca Sivasspor Kulübü’ne de bizlere göstermiş oldukları samimi yaklaşımlarından dolayı kulübümüz adına teşekkür etmek istiyorum”

- “Transferlerin devamı yolda”-

Transferlere devam edildiğini de vurgulayan Metin Tamtürk, “Halihazırda Samsunspor ile bir evladımız için anlaşmış bulunmaktayız. Ancak Samsunspor Kulübü’nün UEFA’dan almış olduğu transfer yasağı nedeniyle bu transferin gerçekleşmesi için kırmızı-beyazlı kulübün yasağının kalkmasını bekliyoruz. Yine Ankara Gençlerbirliği Kulübü ile antrenmanlara çıkan futbolcumuz da var. Özverili ve disiplinli bir şekilde yıllarca emek veren tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Ailelerimizin de bu noktada desteği tabi ki çok önemli onlar da bizlere güvenerek en değerli hazinelerini emanet ediyorlar. Onların güvenini de boşa çıkarmadığımız için ayrıca mutluyuz” dedi.

 



SON GÜN 31 TEMMUZ!

ONEY FLASH FM’DEN YAZA MÜZİK DOLU MERHABA!

ÇAYBAŞI’NDA GENÇLİĞE YATIRIM: YENİ GENÇLİK MERKEZİ YAPILIYOR.

FATSA'YA HİBE, KAYNAK VE KREDİ DESTEĞİ SAĞLANDI...

ÜSTP’DEN KAYMAKAM IŞIK’A ZİYARET: GÖKÇE BEBEK İÇİN UMUTLAR ARTTI

TUKMOS’A ORDU İLİNDEN SEÇİLEN İLK İSİM OLDU HAKAN TİMUR OLDU!

Ordulu Nurdan, Masterchef’te Finale Yükseldi

HAZİRAN AYI SONUNDA ORDU’YA KAR SÜRPRİZİ

GİRESUN VALİLİĞİ’NDEN MAVİ GÖL AÇIKLAMASI: “HEM KORUYORUZ HEM GÜZELLEŞTİRİYORUZ”

İşsizlik rakamları açıklandı

Elif ve Aytuğ, üst düzey davetlilerin önünde dünyaevine girdi.

SOYLU "Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’a 6-8 Yıl Daha İhtiyacı Var”

ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN TAVLI, BAKAN SOYLU'YU HAVALİMANINDA KARŞILADI..

MAHMUT ÖZER TEŞKİLATLA BULUŞTU: “ORDU İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Torun; “Zirai Don Üreticiyi Vurdu, Bakanlık Seyirci Kaldı”

“BUGÜN SEÇİM OLSA 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARIYORUZ”

Fatih Titiz: "Kamuoyuna Yansıyan Haber ve Bilgilere İtibar Etmeyiniz”

CHP’DEN 81 İL BAŞKANIYLA ORTAK AÇIKLAMA: “TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE HALKIN PARTİSİ TESLİM ALINAMAZ”

Anahtar Parti Ünye’de Üye Kayıtları Sürüyor.

MİLLETVEKİLİ ŞANLITÜRK’E TBMM’DE ÖNEMLİ GÖREV

BÜYÜKŞEHİRDEN SOKAK HAYVANLARINA MODERN YAŞAM ALANI

SAMSUN CANKURTARANLARI GÖREV BAŞINDA 26 KİŞİYİ KURTARDI

Ünye Protokolü Öğrencilerin Mezuniyet Töreni'ne Ortak Oldu.

TOYOTA’DAN ÜNYE’DEKİ MESLEK LİSESİNE DEV HİBE DESTEĞİ

Fotomaraton'da ödüller sahiplerini buldu.

OMÜ Veteriner Fakültesi Türkiye’nin En İyileri Arasında

‘ORDU GASTRONOMİ MERKEZİ’ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

ÇERKEZLER TEPESİ BUNGALOV OTEL VE RESTORAN HİZMETE AÇILDI

Başkan Tavlı hedefe Yazkonağı Mağarası'nı koydu...

Yeşilçam Konseri, müzikseverlerin yoğun ilgisiyle unutulmaz bir geceye dönüştü.

YEŞİLAY,SAĞLIK,EĞİTİM,KÜLTÜR

ÇAKIRTEPE PELİTPARK / HAFTANIN YORUMU

ÜNYE MERMER BİR KONU BİR KONUK

SON GÜN 31 TEMMUZ!

ONEY FLASH FM’DEN YAZA MÜZİK DOLU MERHABA!

ÇAYBAŞI’NDA GENÇLİĞE YATIRIM: YENİ GENÇLİK MERKEZİ YAPILIYOR.

GELENEKSEL MANYETİK KUM GECE FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Ünye’de Kamyon Dolmuşa Çarptı!

FATSA'YA HİBE, KAYNAK VE KREDİ DESTEĞİ SAĞLANDI...

ÜSTP’DEN KAYMAKAM IŞIK’A ZİYARET: GÖKÇE BEBEK İÇİN UMUTLAR ARTTI

TUKMOS’A ORDU İLİNDEN SEÇİLEN İLK İSİM OLDU HAKAN TİMUR OLDU!

Ordulu Nurdan, Masterchef’te Finale Yükseldi

Ordu Dâhil 12 İlde Dolandırıcılık Operasyonu

HAZİRAN AYI SONUNDA ORDU’YA KAR SÜRPRİZİ

GİRESUN VALİLİĞİ’NDEN MAVİ GÖL AÇIKLAMASI: “HEM KORUYORUZ HEM GÜZELLEŞTİRİYORUZ”

İşsizlik rakamları açıklandı

VALİ EROL’DAN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

Elif ve Aytuğ, üst düzey davetlilerin önünde dünyaevine girdi.

(EDS), Samsun'da 1 Temmuz 2025 tarihi itibarıyla faaliyete geçiyor.

SOYLU "Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’a 6-8 Yıl Daha İhtiyacı Var”

TBMM Zirai Don Olayını Araştırma Komisyonu İlimize Çalışma Ziyaretinde Bulundu

BÜYÜKŞEHİRDEN SOKAK HAYVANLARINA MODERN YAŞAM ALANI

Giresun’un turizm gözdesiydi çamura bulandı!

ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN TAVLI, BAKAN SOYLU'YU HAVALİMANINDA KARŞILADI..

FATSA'DA YENİ TESİSLER HİZMETE GİRMEYE HAZIRLANIYOR

SAMSUN CANKURTARANLARI GÖREV BAŞINDA 26 KİŞİYİ KURTARDI

ÜNYE’DE KAZA! MOTOSİKLET OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI; 1’İ ÇOCUK 2 KİŞİ YARALANDI

FATSA’DA ÜÇ YENİ YATIRIM BİR ARADA HAYATA GEÇİYOR

GÖLEVİ KAFE VE RESTORAN GENİŞ KATILIMLA ÜNYELİLERİN HİZMETİNE AÇILDI…

ÜNYE’DE GİZEMLİ ÖLÜM AYDINLANDI! 

Kontrolden Çıkan Tır Bahçeye Girdi

ÜNYE’DE GECE YARISI VANDALLIK: İŞYERİ DEKORUNA ZARAR VERİLDİ

ÇAYBAŞI’NDA 53 KONUTLUK TOKİ İHALESİ TAMAMLANDI!

Yükleniyor