• BIST 100

    10888,02%-0,32
  • DOLAR

    42,40% -0,07
  • EURO

    48,89% -0,02
  • GRAM ALTIN

    5618,23% 1,20
  • Ç. ALTIN

    9195,44% -0,18

ÜNDEF’ten birlik beraberlik dolu “Büyük Ünyeliler Pikniği”

Ünye Dernekler Federasyonu ev sahipliğinde, ona bağlı 19 dernekle birlikte İstanbul’da düzenlenen ''Büyük Ünyeliler Pikniği''nde hem İstanbul’da, hem de farklı şehirlerde yaşayan Ünyeliler bir araya geldi.

4.06.2024 16:10:00 518 0
ÜNDEF’ten birlik beraberlik dolu “Büyük Ünyeliler Pikniği”

Pikniğe katılan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Birlikten güç doğar, güçten memleket” diyerek birlik beraberlikle hizmetleri alan bir Ünye olduklarını söyledi. 

Tavlı ayrıca, “Sizler burada iş ve aş için memleketlerinizden uzakta bulunuyorsunuz. Biz de yerel yönetim olarak sizlerin, memleketinize geldiğinizde daha da keyif almanız için yatırımlarımızı ve projelerimizi sürdürüyoruz.” diyerek mesaj verdi.

Ünye Dernekler Federasyonu tarafından ona bağlı 19 dernekle birlikte İstanbul Kemerburgaz Fatih Çeşmesi Tabiat Parkı’nda Ünyeli iş insanı Fahri Ateş’in ana sponsorluğunda “Büyük Ünyeliler Pikniği” düzenlendi.  

Çeşitli yarışmaların yapıldığı, ses sanatçılarının konser verdiği, Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği girişimiyle Bilgi Yarışmasının düzenlendiği piknik şöleninde memleketlerinden kilometrelerce uzakta yaşayan Ünyeliler hasret giderdi. 

Piknik şölenine Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, ÜNDEF Genel Başkanı Ali Kemal Göyünç, Ünyeliler Onursal Başkanı Fahri Ateş, Ünye Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Cengiz Keskin,ÜNSİYAD Başkanı Kemal Yankuncu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ORDEF Başkanı Necati Özdemir, Geçmiş Dönem Başkanı Celalettin Dervişoğlu, Onursal Başkanı Sabri Çelebi, ORKON Başkanı Özlem Öztekin, ORKAÇDER Başkanı Cengiz Aydemir ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Odabaşı, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, iş insanları, hem İstanbul’da yaşayan, hem de farklı şehirlerde yaşayan Ünyeliler bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdi. 

ÜNDEF Başkanı Ali Kemal Göyünç, Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş birer selamlama konuşması yaparak tüm hemşerilerin birlik ve beraberlik içerisinde olmalarına dikkat çektiler.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, piknik alanında bulunan vatandaşları tek tek ziyaret ederek sohbet etti. 

Başkan Hüseyin Tavlı, memleketin her köşesinde Ünyeli olmak ve memleket sevdasıyla nefes almanın ne demek olduğuna bir kez daha şahit olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Bugün hemşehrilerimizle kucaklaştık. Güzel bir programda daha bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizler burada iş ve aş için memleketlerinizden uzakta bulunuyorsunuz. Biz de yerel yönetim olarak sizlerin, memleketinize geldiğinizde daha da keyif almanız için yatırımlarımızı ve projelerimizi sürdürüyoruz. Ünye’mize nefes aldıracak projelerin yanı sıra istihdam sağlayacak yatırım ve projeleri de destekliyoruz. Gurbetteki tüm hemşehrilerime kucak dolusu sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Birlikten güç doğar, güçten memleket.”  

ÜNDEF tarafından programda emeği geçenlere plaket takdimi yapıldı. 

Pikniğe katılanlar gün boyunca hem eğlendi, hem dinlendi, hem de hemşehrileriyle hasret giderdi. 

Ünye Kent Haber 

24 Kasım Öğretmenler Günü, Ordu’da yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

“Ordu Tanıtım Günleri” sona erdi.

Başkan Kibar öğretmenlere yaş pasta sürprizi yaptı.

ODÜ'DE “24 Kasım Öğretmenler Günü” Kutlandı

OMÜ Eğitim Fakültesi, Öğretmenler Günü’nü emekli hocalarıyla kutladı

Başkan Doğan "Samsun su fiyatında Türkiye'de 20. sırada"

Ünye’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

Ünye’de Sağlıklı Hayat Merkezi Genç Akademisi Eğitimleri Başladı

Trafik Jandarması 13 Bin Araç Kontrol Etti

Kaçakçılık Operasyonlarında Çok Sayıda Malzeme Ele Geçirildi

Asayiş Uygulamalarında 46 Aranan Şahıs Yakalandı

Vali Erol’dan Öğretmenler Günü Ziyareti

BAŞKAN KİBAR’DAN ÖĞRETMENLERE TATLI SÜRPRİZ

KUMRU’DA ÖRTÜ YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ

Akkuş Belediyespor, Galatasaray Deplasmanında 3-0 Mağlup Oldu

AYI YAVRUSU KIYIYA VURDU

Ünye’de Yavi–İnkur Yolu Betonla Modernleşiyor

Milletvekili Şanlıtürk, “Geçmiş olsun Kumru. Allah beterinden saklasın.”

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın “24 Kasım Öğretmenler Günü” Mesajı

SAMSUN’DA KÜLTÜR VE TURİZM ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

Ordu Valisi Muammer EROL’un 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Kumru ilçesinde çıkan örtü yangınına ekipler müdahale ediyor.

ÜNYE’DE YAVİ–İNKUR BAĞLANTI YOLU BETONLA YENİLENİYOR

CÜRİ İSİMİ, RUM VE ERMENİCE DEĞİL...

ÜNYE 1957 SPOR EVİNDE MORAL BULDU...

BAŞKAN FATİH TİTİZ’İN YÖNETİMİ BELLİ OLDU

OMÜ’de Yemek Bursu başvuruları açıldı

İYİ Parti Lideri Dervişoğlu’ndan Ordu’da “Komisyon” Tepkisi: “Tanımıyorum, Tanımayacağım”

Ünye'deki Kazada Esnaf Odası Başkanı Hayatını Kaybetti!

ORDU’DA HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK!

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 13 10 1 2 20 32
2.FENERBAHÇE A.Ş. 13 9 0 4 18 31
3.TRABZONSPOR A.Ş. 13 8 1 4 11 28
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 13 6 1 6 7 24
5.GÖZTEPE A.Ş. 13 6 2 5 9 23
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 13 6 3 4 0 22
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 13 6 4 3 5 21
8.CORENDON ALANYASPOR 13 3 4 6 -1 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 13 4 6 3 -2 15
10.KOCAELİSPOR 13 4 6 3 -4 15
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 13 3 5 5 -5 14
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 13 4 7 2 -10 14
13.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 13 3 6 4 1 13
14.KASIMPAŞA A.Ş. 13 3 6 4 -5 13
15.GENÇLERBİRLİĞİ 13 3 8 2 -6 11
16.İKAS EYÜPSPOR 13 2 8 3 -9 9
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 13 1 6 6 -18 9
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 13 2 9 2 -11 8