10971,52%1,24
42,03% 0,24
48,46% -0,18
5412,27% -0,31
9047,60% 0,46
Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’un 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Ünye 1957 Spor, sahasında Giresun ekibi Batlamaspor ile golsüz berabere kaldı. Yeşil-beyazlar, bu sonuçla birlikte galibiyet hasretini 2 maça çıkardı.
1 Kasım 2025 Cumartesi günü saat 14.00’te Ünye Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada her iki takım da kazanmak için sahaya çıksa da, pozisyon üretmekte zorlandı ve mücadele 0-0’lık eşitlikle sona erdi.
GÖKÇE BEBEK İÇİN BALONLAR GÖKYÜZÜNE BIRAKILDI
Ünyeli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma öncesi, tedavi masrafları karşılanan SMA Tip-1 hastası Gökçe Bebek için anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Ünye 1957 Spor’un taraftar grubu Oney Kaplanları, tribünlerde yeşil-beyaz balonlar uçurarak duygusal anlar yaşattı. Taraftarlar maç boyunca takıma büyük destek verdi.
GOL PROBLEMİ SÜRÜYOR
Kıyasıya mücadele edilen 90 dakikada iki takım da etkili ataklar geliştirmekte zorlandı. Pozisyon açısından kısır geçen maçta gol sesi çıkmadı.
Hafta içinde dört transfer birden açıklayan Ünye 1957 Spor, bu maçta yeni oyuncularından üçüne forma verdi.
4 HAFTADA 1 GALİBİYET, 1 GOL
Ünye 1957 Spor, 2025–2026 sezonunda çıktığı 4 karşılaşmada yalnızca 1 kez galip gelebildi. 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan temsilcimiz, topladığı 3 puanla BAL 3. Grup’ta 10. sırada bulunuyor.
Dikkat çeken bir diğer istatistik ise takımın dört haftada yalnızca 1 gol kaydedebilmesi ve kalesinde 3 gol görmesi.
Ünye 1957 Spor, hafta içi mesaisinde 5 Kasım Çarşamba günü Trabzon deplasmanında Maçka Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlar, kötü gidişata son vermek için sahaya çıkacak.
ONEY FLASH FM / UMUT ÖZTÜRK