-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,29% 0,00
-
EURO
51,44% 0,35
-
GRAM ALTIN
6276,75% -2,01
-
Ç. ALTIN
10757,95% -3,57
ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN ŞEHİDE VEFA
Ünyeli Şehit Kerim Örtücü ‘nün ismi büyüdüğü mahallesindeki parkta yaşatılıyor.
Ünye Belediyesi, 2016 yılında Hakkâri’de teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Ünyeli Uzman Çavuş Kerim Örtücü ‘nün adını büyüdüğü mahallenin parkında yaşatıyor.
Oğlunun adının parka verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden Şehit Babası Ahmet Örtücü, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Ceyhan Gür ise Başkan Tavlı’ya vatanını korumak için canını siper eden şehitlere gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.
Adı, Büyüdüğü Mahallede Yaşatılıyor
Ünye’nin Gürecülü Mahallesi’nde büyüyen Şehit Kerim Örtücü Hakkari’de 2016 yılında teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşmüştü. Şehit Kerim Örtücü’nün adının yaşatılması için girişimlerde bulunulmasının ardından Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatlarıyla şehidin adın büyüdüğü mahallede bulunan parka verildi.
Şehit Babası Örtücü; “Bu Hassasiyet Acımızı Bir Nebze Olsun Hafifletiyor”
Gürecülü Mahallesi Yazkonağı Yolu Sokak’ta içerisinde halı saha, basketbol sahası, fitness alanı ve çocuk parkının bulunduğu alana Şehit Kerim Örtücü Parkı tabelası yerleştirildi. Çevre düzenlemesi devam eden parka oğlunun adının verilmesinin kendisini mutlu ettiğini belirten Şehit Babası Ahmet Örtücü, “Acımızın tarifi imkânsız ancak şehitlerimizin adının yaşatılması bir nebze olsun acımızı hafifletiyor. Şehidimizin adının parka verilmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Muhtar Gür, “Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya Teşekkür Ediyoruz”
Mahalle Muhtarı Ceyhan Gür ise “Belediyemiz ve Başkanımız Hüseyin Tavlı, her konuda olduğu gibi şehitlerimizin adının yaşatılması konusunda da hassasiyet gösteriyor. Mahallemizin evladı Şehit Kerim Örtücü’nün adının halı saha, basketbol sahası, fitnes alanı ve çocuk parkının bulunduğu alana verilmesinden dolayı Belediye Başkanımıza mahallemiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Demirci'den Eğitime Tam Destek.
İMAM HATİP MUHAMMET FATSA EMEKLİ OLDU...
LGS başvuruları 23 Mart - 10 Nisan 2026 tarihleri arasında yapılacak.
U16 Milli Takımı’nda Gözler Ordulu Golcü Uras Ilgın’da
ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ, HAKKÂRİ’DEN GALİBİYETLE DÖNDÜ
RAMAZAN’IN MANEVİ ATMOSFERİ KENT LOKANTALARINDA YAŞATILDI
CHP Ünye’den Sert Bütçe ve Ekonomi Eleştirisi: “Denetimler Gelir Kapısına Dönüştü”
LOKOMOTİF Programında Bu Hafta!
HIRVATİSTAN’DA BÜYÜK BAŞARI: PERŞEMBE SAKİN ŞEHİR MTAL ÖĞRENCİLERİNDEN 3 MADALYA
İnsansız Deniz Aracı’nın Parçaları Kıyıya Dağıldı!
OSKİ SONDAJ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Korganlı Kardeşlerin Anıtkabir Ziyareti Türkiye'yi Duygulandırdı!
Yunus Emre Tüneli Açıldı Ünye Trafiği Rahatladı!
YAMAN “MAKAS ÇOK AÇILDI!”
Black Sea Robotics 8747 Takımı Robotik Yarışmalarına Tam Gaz Hazırlanıyor…
Başhekim Ali Yılmaz profesör oldu
PROTOKOL ÜYELERİNDEN DR. ADNAN SERT’E SON GÖREV
ALTINORDU’DA ETKİNLİK VE FUAR ALANI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ
VALİ EROL’DAN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI
GENÇ ŞEFLERDEN ULUSLARARASI BAŞARI: 12 MADALYA İLE DÖNDÜLER
TERMELİ JANDARMA ASTSUBAY MURAT ÇAKIR HAYATINI KAYBETTİ
BAŞKAN TAVLI’DAN ŞEHİTLER İÇİN TAZİYE MESAJI
“KÖFTECİ SITKI” OLARAK TANINAN SITKI DEMİR HAYATINI KAYBETTİ
Ünye Çevre Platformu’ndan bayram mesajı ve dikkat çeken çağrı
FATİH’TE PATLAMA: 2 BİNA ÇÖKTÜ, 9 KİŞİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI
PROTOKOL ÜYELERİNDEN DR. ADNAN SERT’E SON GÖREV
PROTOKOL ÜYELERİNDEN DR. ADNAN SERT’E SON GÖREV
Halimağa Külliyesi’nde 50 Yıl Sonra Bayramlaşma...
Ünye Kadın Futbol Kulübü Hakkari Deplasmanına Yola Çıktı
Başkan Tepe, CHP’nin Bayramlaşma Programına Katıldı
Yükleniyor






