-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,19% 0,06
-
EURO
51,15% 0,30
-
GRAM ALTIN
7112,02% 0,00
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00
Ünye Futbol Kulübü U11 Takımı Antalya’da Şampiyon Oldu
Antalya Kemer’de düzenlenen Junior Cup’ta Ünye Futbol Kulübü U11 takımı, büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu.
Finalde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü 4-0 gibi net bir skorla mağlup eden Ünye temsilcisi, namağlup şekilde turnuvayı tamamladı.
Kulüp tarafından yapılan açıklamada, turnuvaya güçlü bir başlangıç yapan takımın, ilk maçta Ted Ankara Koleji’ni 3-2 mağlup ettiği belirtildi. İkinci maçında Tarsus 1923 Spor Kulübü’nü 9-1 gibi farklı bir skorla geçen ekip, üçüncü maçında Kastamonu Seydiler Gençlik ve Spor Kulübü’nü 6-0 yenerek grup birincisi olarak çeyrek finale yükseldi.
Çeyrek finalde zoru başardı
Çeyrek finalde Aksaray Osmanlı Spor Kulübü karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen pes etmeyen Ünye Futbol Kulübü, mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde Söke İdman Yurdu’nu 2-0 mağlup eden ekip, finalde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü 4-0 yenerek şampiyonluk kupasına uzandı.
Arda Bera Ece ve Yusuf Bilal Temiz ödülleri topladı
Final karşılaşmasının ardından düzenlenen törende, şampiyonluk kupası Ünye Futbol Kulübü’ne takdim edildi. Ayrıca 2014 yaş kategorisinde Arda Bera Ece, 2015 yaş kategorisinde ise Yusuf Bilal Temiz “En Değerli Oyuncu” ödüllerine layık görüldü.
Turnuvaya U13 ve U10 kategorilerinde de katılan Ünye Futbol Kulübü, her iki yaş grubunda da çeyrek finale yükselerek önemli bir başarı elde etti.
Kulüp açıklamasında, “Oyuncularımızı ve antrenörlerimizi yürekten kutluyor, Antalya’da bizi yalnız bırakmayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz. Hep birlikte büyük bir aile olmanın gururunu yaşadık,” ifadelerine yer verildi.

ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ, GALATASARAY DEPLASMANINDA MAĞLUP OLDU
Çınarlık Mahallesi’nde Korkutan Yangın
Ordu Valisi Muammer Erol’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
ORDU'DA MOTORLU TAŞIT SAYISI 208 BİNİ AŞTI
Altınordu Belediyesi’nden Kadir Gecesinde Gönülleri Isıtan İkram
GALATASARAY, İNGİLTERE’DE ÇEYREK FİNAL PEŞİNDE!
Ordu Üniversitesi 20 Yaşında..
ORDU’DA İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ EYLEM PLANI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Ordu’da Jandarmadan Bir Haftada Yoğun Denetim
TERME’DE FECİ KAZA: TIRIN ALTINA GİREN MOTOSİKLETTEKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
ÜNYE’DE 18 MART RUHU YAŞANACAK: ŞEHİTLERİMİZ ANILIYOR
Samsun’da Bayram Trafiğine 8 Bin 109 Personelle Sıkı Denetim
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. Yıl dönümünü anma programı belli oldu.
Ordu’da “Yılın Sağlık Ödülleri” Sahiplerini Buldu
Ünye’de Aquapark ve Aile Plajı Projesinde Çalışmalar Sürüyor
YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ BAŞVURULARI SONA ERDİ...
CHP’den Ünye Yalı Kumsalı Açıklaması: “Şeffaflıktan Uzak Müdahalelere Sessiz Kalmayacağız”
“İŞTE SİZE TÜRK NEZAKETİ”
Prof. Dr. Zeybek: “Füzeler depremleri tetikleyici unsur olabilir ancak deprem meydana getiremez”
KENTSEL DÖNÜŞÜM ANADOLU MAHALLESİ İLE BAŞLIYOR
ÜSTP’den Türkiye İkincisi Milli Okçu Yunus Ateş’e Tebrik Ziyareti
İlber Ortaylı’nın ismi Trabzon'da yaşatılacak
ORDU’DA KAYAK SPORUNUN ALTYAPISI GÜÇLENİYOR
FECİ KAZADA YARALANAN OLMADI!
KUMRUSPOR’DAN RAKİPLERİNE GÖZDAĞI..
Yeniden Refah Partisi Ünye Teşkilatı Yiğitler’de İftar Programına Katıldı
Akkuş’un Efeleri Fenerbahçe’ye 3-1 Mağlup
Ordu Valisi Muammer Erol’dan Kadir Gecesi Mesajı
Yükleniyor






