-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,33% 0,09
-
EURO
51,49% 0,05
-
GRAM ALTIN
6331,37% 0,87
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
Ünye OffRoad Yunus Emre Spor Kulübü Iğdır'da 3. Oldu
S4 klasmanında yarışan takım, gösterdikleri üstün performansla üçüncülük kazandı.
Ünye Offroad Yunus Emre Spor Kulübü Iğdır Yarışında Başarı Elde Etti
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 17. Karadeniz Offroad Kupası Iğdır Yarışı'nda Ünye Offroad Yunus Emre Spor Kulübü büyük bir başarıya imza attı. S4 klasmanında yarışan takım, gösterdikleri üstün performansla üçüncülük kazandı.
Kulüp Başkanı Argan, yarış sonrası yaptığı açıklamada, "Çok mutluyuz. Pilotlarımız, co-pilotlarımız, teknik ekibimiz ve tüm kadromuzla birlikte ortaya koyduğumuz güzel mücadelenin gün sonunda S4 klasmanında üçüncülükle ödüllendirilmesi bizi gururlandırdı. Pilot İbrahim Okuyucu ve Co-Pilot Selim Sezer ikilisi, klasmanda üçüncü oldu," dedi.
Ayrıca, S3 klasmanında yarışan iki ekip de parkurda büyük bir mücadele verdi. Pilot İlhami Özgür Yelkuvan ve Co-Pilotu İlginç Berdan Can Yelkuvan, son etapta yaşadıkları teknik sorunlara rağmen yarış boyunca gösterdikleri performansla dikkat çekti.
Başkan Argan, Ünye’ye S4 klasman kupasıyla dönmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, "Tamamen profesyonel bir kadroya sahibiz ve gelecekte daha güzel dereceler elde edeceğimize inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim," şeklinde konuştu. Yarış araçlarına nakliye desteği veren Fatsa Belediye Meclis Üyesi İş İnsanı Üzeyir Erdoğan'a, Pilot ve Co-Pilotlarımıza, Genel Sekreterimiz Süleyman Okuyucu’ya, Lojistik Sorumlumuz Murat İlyasoğlu'na, Teknik Ekip Sorumlularımız Hayrettin Basiloğlu ve Özcan Malkoç’a, ve tüm ekibe teşekkür eden Argan, "Iğdır'da gösterdikleri güzel mücadele için minnettarız," dedi.
Ünye Offroad Yunus Emre Spor Kulübü, bir sonraki yarışın 6-7 Temmuz'da Artvin'de yapılacağını belirterek, "Artvin yarışında da bol kupalar kazanmak dileğiyle," ifadelerini kullandı.
Başkan Demirci'den Eğitime Tam Destek.
İMAM HATİP MUHAMMET FATSA EMEKLİ OLDU...
LGS başvuruları 23 Mart - 10 Nisan 2026 tarihleri arasında yapılacak.
U16 Milli Takımı’nda Gözler Ordulu Golcü Uras Ilgın’da
ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ, HAKKÂRİ’DEN GALİBİYETLE DÖNDÜ
RAMAZAN’IN MANEVİ ATMOSFERİ KENT LOKANTALARINDA YAŞATILDI
CHP Ünye’den Sert Bütçe ve Ekonomi Eleştirisi: “Denetimler Gelir Kapısına Dönüştü”
LOKOMOTİF Programında Bu Hafta!
HIRVATİSTAN’DA BÜYÜK BAŞARI: PERŞEMBE SAKİN ŞEHİR MTAL ÖĞRENCİLERİNDEN 3 MADALYA
İnsansız Deniz Aracı’nın Parçaları Kıyıya Dağıldı!
OSKİ SONDAJ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Korganlı Kardeşlerin Anıtkabir Ziyareti Türkiye'yi Duygulandırdı!
Yunus Emre Tüneli Açıldı Ünye Trafiği Rahatladı!
YAMAN “MAKAS ÇOK AÇILDI!”
Black Sea Robotics 8747 Takımı Robotik Yarışmalarına Tam Gaz Hazırlanıyor…
Başhekim Ali Yılmaz profesör oldu
PROTOKOL ÜYELERİNDEN DR. ADNAN SERT’E SON GÖREV
ALTINORDU’DA ETKİNLİK VE FUAR ALANI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ
VALİ EROL’DAN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI
GENÇ ŞEFLERDEN ULUSLARARASI BAŞARI: 12 MADALYA İLE DÖNDÜLER
TERMELİ JANDARMA ASTSUBAY MURAT ÇAKIR HAYATINI KAYBETTİ
BAŞKAN TAVLI’DAN ŞEHİTLER İÇİN TAZİYE MESAJI
“KÖFTECİ SITKI” OLARAK TANINAN SITKI DEMİR HAYATINI KAYBETTİ
Ünye Çevre Platformu’ndan bayram mesajı ve dikkat çeken çağrı
FATİH’TE PATLAMA: 2 BİNA ÇÖKTÜ, 9 KİŞİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI
PROTOKOL ÜYELERİNDEN DR. ADNAN SERT’E SON GÖREV
PROTOKOL ÜYELERİNDEN DR. ADNAN SERT’E SON GÖREV
Halimağa Külliyesi’nde 50 Yıl Sonra Bayramlaşma...
Ünye Kadın Futbol Kulübü Hakkari Deplasmanına Yola Çıktı
Başkan Tepe, CHP’nin Bayramlaşma Programına Katıldı
Yükleniyor






