-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,36% 0,06
-
EURO
51,39% 0,25
-
GRAM ALTIN
6333,25% -1,40
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00
Ünye’de hastanede mesai dışı poliklinik başladı!
Ünye Devlet Hastanesi yoğunluğu azaltmak ve hafta içi günlerde çeşitli nedenlerle muayene olamayan vatandaşların mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti alabilmesi amacıyla “Mesai Dışı Poliklinik” uygulaması başlattı.
Hastanede, temmuz ayında Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz (K.B.B) ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği olmak üzere 5 branşta 6 hekimle dönüşümlü olarak hafta içi saat 17:00-19:00 saatleri arasında bu sağlık hizmeti verilecek.
Poliklinik önlerinde yığılma olmaması ve vatandaşların sıra beklemeden muayene olabilmeleri için 182 MHRS ya da www.mhrs.gov.tr adresi üzerinden randevularını almaları gerektiğini belirten Dündar, “Amacımız vatandaşlarımızın hekime ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olabilmek.” dedi.
Önümüzdeki dönemde diğer branşlarda da ihtiyaca göre mesai dışı çalışma başlatmayı planladıklarını belirten Başhekim Yılmaz Dündar; sağlık hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesi öncelikli hedefleri olduğunu vurguladı.
Ünye Devlet Hastanesi’nde yoğunluğu azaltmak ve hafta içi günlerde çeşitli nedenlerle muayene olamayan vatandaşların mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti alabilmesi amacıyla “Mesai Dışı Poliklinik” uygulaması başlatıldı.
Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Dündar, basına yaptığı yazılı açıklamada, mesai saatleri içerisinde çeşitli nedenlerle poliklinik hizmeti alamayan vatandaşların bu durumlarını göz önünde bulundurarak mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti planladıklarını söyledi.
-Hafta içi günlerde 17:00-19:00 saatleri arasında -
Temmuz ayı itibariyle hastanede artık 5 branşta 6 hekimle mesai dışı poliklinik hizmetinin başladığını belirten Dündar, şu açıklamayı yaptı:
“Mesai dışı çalışma uygulaması kapsamında temmuz ayında Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz (K.B.B) ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği olmak üzere 5 branşta 6 hekimimizle dönüşümlü olarak bu hizmet devam edecek. Mesai dışı vatandaşlarımız rahat bir şekilde bu hizmetimizden yararlanabilirler. Polikliniklerimiz hafta içi günlerde 17:00-19:00 saatleri arasında vatandaşlarımızın hizmetinde olacak.”
-Poliklinik önlerinde yığılmam olmaması için randevu alın! -
Poliklinik önlerinde yığılma olmaması ve vatandaşların sıra beklemeden muayene olabilmeleri için 182 MHRS ya da www.mhrs.gov.tr adresi üzerinden randevularını almaları gerektiğini belirten Dündar, “Poliklinik hizmetiyle birlikte Röntgen, MR, Bilgisayarlı Tomografi gibi görüntüleme hizmetlerimizin yanı sıra laboratuvar ve diğer sağlık hizmetlerimiz de vatandaşlarımızın hizmetine devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Önümüzdeki dönemde diğer branşlarda da ihtiyaca göre mesai dışı çalışma başlatmayı planladıklarını belirten Başhekim Yılmaz Dündar; sağlık hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesi öncelikli hedefleri olduğunu vurgulayarak, şu açıklamayı yaptı:
“Amacımız vatandaşlarımızın hekime ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olabilmek. Tabip ve diğer sağlık personeli gibi mevcut sağlık insan gücü kaynağından optimum düzeyde faydalanılarak hastanelerimizde etkin, zamanında ve hasta beklentisinin azami ölçüde karşılanabildiği bir sağlık hizmeti sunumunun sağlanabilmesi ve acil servislerdeki hasta yoğunluğunun azaltılabilmesi amacıyla mesai dışı poliklinik uygulamasını destekliyoruz.”
Ünye Kent Haber
KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ FINDIK BAHÇESİNE UÇTU!
AYNUR ZEREN TAN ile RADYODA SÖZLÜ TARİH
Başkan Zor: “Şehidimizi Unutmadık, Unutturmayacağız”
“Uzm. Dr. Ali Coşkun Yeniden Adaylığını Açıkladı”
ÜNYE’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE FİNALLERİ TAMAMLANDI
FATSA'DA 89 MAHALLEDE YOĞUN MÜCADELE
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel “Garip” Oyunu Sahnelenecek
Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne Tesis Müjdesi
EYÜPLÜ’DE , YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ...
SAMSUN'DA 3 ÖNEMLİ PROJE HİZMETE AÇILIYOR
BAKAN OSMAN AŞKIN BAK’TAN ÜNYE’YE SPOR HİZMETLERİ YATIRIMI
“Türkiye’nin Gücü Orman” Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu…
Fatsa Evinde Mağlup…
ORDU'DA MİLYONLARCA BİTKİ VE AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU
“KEŞKE DERE YOLU YAPILSAYDI”
ÜNYE’DE YAŞLILARA SAYGI HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
Eyüp Fatsa’dan Lokomotif Programında Dikkat Çeken Açıklamalar...
Halter Genç A-B Kızlar Türkiye Birinciliği Yarışmaları Ünye’de Gerçekleşecek
BATIPARK MİLLET BAHÇESİ YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR
ORDU’DA DURAKLAR HİJYENİK HALE GETİRİLİYOR
Altınordu’da Yaşlılara Saygı Haftası’na Anlamlı Etkinlik
Başkan Tavlı, BATIPARK’ta Sezon Hazırlıklarını İnceledi
Başkan İsa Demirci: “Akkuş’ta Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Sürecek”
Vali Erol, Kabadüz İlçemizde ÇED İncelemesinde Bulundu
AYAZLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ HİZMETE HAZIR
8. SAMSUN ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI
OMÜ ile Yeşilay Samsun Şube Başkanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı
ESKİPAZAR SPOR KOMPLEKSİNİN İNŞASI SÜRÜYOR
AKYAZI MAHALLESİNDE HATALI PARKA DUBALI ÖNLEM!
AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM BEKLENTİSİ...
Yükleniyor






