• BIST 100

    16585,54%-0,66
  • DOLAR

    43,88% 0,04
  • EURO

    51,94% 0,24
  • GRAM ALTIN

    7315,30% 0,69
  • Ç. ALTIN

    11845,61% 0,00

Ünye’de hastanede mesai dışı poliklinik başladı!

Ünye Devlet Hastanesi yoğunluğu azaltmak ve hafta içi günlerde çeşitli nedenlerle muayene olamayan vatandaşların mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti alabilmesi amacıyla “Mesai Dışı Poliklinik” uygulaması başlattı.

3.07.2024 18:23:00 912 0
Ünye’de hastanede mesai dışı poliklinik başladı!

Hastanede, temmuz ayında Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz (K.B.B) ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği olmak üzere 5 branşta 6 hekimle dönüşümlü olarak hafta içi saat 17:00-19:00 saatleri arasında bu sağlık hizmeti verilecek. 

Poliklinik önlerinde yığılma olmaması ve vatandaşların sıra beklemeden muayene olabilmeleri için 182 MHRS ya da www.mhrs.gov.tr  adresi üzerinden randevularını almaları gerektiğini belirten Dündar, “Amacımız vatandaşlarımızın hekime ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olabilmek.” dedi. 

Önümüzdeki dönemde diğer branşlarda da ihtiyaca göre mesai dışı çalışma başlatmayı planladıklarını belirten Başhekim Yılmaz Dündar; sağlık hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesi öncelikli hedefleri olduğunu vurguladı. 

Ünye Devlet Hastanesi’nde yoğunluğu azaltmak ve hafta içi günlerde çeşitli nedenlerle muayene olamayan vatandaşların mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti alabilmesi amacıyla “Mesai Dışı Poliklinik” uygulaması başlatıldı.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Dündar, basına yaptığı yazılı açıklamada, mesai saatleri içerisinde çeşitli nedenlerle poliklinik hizmeti alamayan vatandaşların bu durumlarını göz önünde bulundurarak mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti planladıklarını söyledi. 

-Hafta içi günlerde 17:00-19:00 saatleri arasında -

Temmuz ayı itibariyle hastanede artık 5 branşta 6 hekimle mesai dışı poliklinik hizmetinin başladığını belirten Dündar, şu açıklamayı yaptı:

“Mesai dışı çalışma uygulaması kapsamında temmuz ayında Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz (K.B.B) ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği olmak üzere 5 branşta 6 hekimimizle dönüşümlü olarak bu hizmet devam edecek. Mesai dışı vatandaşlarımız rahat bir şekilde bu hizmetimizden yararlanabilirler. Polikliniklerimiz hafta içi günlerde 17:00-19:00 saatleri arasında vatandaşlarımızın hizmetinde olacak.”

-Poliklinik önlerinde yığılmam olmaması için randevu alın! -

Poliklinik önlerinde yığılma olmaması ve vatandaşların sıra beklemeden muayene olabilmeleri için 182 MHRS ya da www.mhrs.gov.tr  adresi üzerinden randevularını almaları gerektiğini belirten Dündar, “Poliklinik hizmetiyle birlikte Röntgen, MR, Bilgisayarlı Tomografi gibi görüntüleme hizmetlerimizin yanı sıra laboratuvar ve diğer sağlık hizmetlerimiz de vatandaşlarımızın hizmetine devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki dönemde diğer branşlarda da ihtiyaca göre mesai dışı çalışma başlatmayı planladıklarını belirten Başhekim Yılmaz Dündar; sağlık hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesi öncelikli hedefleri olduğunu vurgulayarak, şu açıklamayı yaptı: 

“Amacımız vatandaşlarımızın hekime ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olabilmek. Tabip ve diğer sağlık personeli gibi mevcut sağlık insan gücü kaynağından optimum düzeyde faydalanılarak hastanelerimizde etkin, zamanında ve hasta beklentisinin azami ölçüde karşılanabildiği bir sağlık hizmeti sunumunun sağlanabilmesi ve acil servislerdeki hasta yoğunluğunun azaltılabilmesi amacıyla mesai dışı poliklinik uygulamasını destekliyoruz.”  

Ünye Kent Haber 

 


 

FATSA- KABATAŞ KARAYOLUNDA KAZA: 4 YARALI!

“Hüzün Ayı: Şubat” – 28 Şubat’a İbret Vurgusu

Vali Erol, “Sanatın Diliyle Değerlerimiz” Temalı Serginin Açılışına Katıldı

AKKUŞ BELEDİYESPOR, İBB SPOR’U AĞIRLIYOR…

ÜNYE 1957 SPOR’DA HEDEF 3 PUAN!

Sencer Solakoğlu Altınordu Belediyesi’nde...

Ünye Belediyesi Aşevinden Gönül Sofralarına uzanan yolculuk TRT Haber ekranlarında yer aldı.

ÜNYE’DE GÖNÜL SOFRASI BEREKETİ

Oney Flash FM 34 Yaşına Girdi..

AKKUŞ’TA EĞİTİME KAR ENGELİ

Ünye Merkezde İftar Karanlıkta Yapıldı...

BAŞKAN GÜLER ORDU’YU SEYİR TERASIYLA BULUŞTURUYOR

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE AVRUPA FIRSATI

Tekstil Sektörünün Sorunları, Sıkıntıları ve Talepleri Değerlendirildi

Bolaman ve Elekçi Havzasında kapsamlı beton yol çalışmaları yapılıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesine Üç Yeni Daire Başkanı Atandı

24 METRUK BİNA YIKILDI...

GENÇLER AKDAĞ’I KEŞFE DOYDU...

Kaymakam Maytalman’dan Demirtürk’e Veda Ziyareti

ÜNYE FEN LİSESİ’NDE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE MOTİVASYON SÖYLEŞİSİ

KAYMAKAM IŞIK VE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALAN ÖĞRENCİLERLE İFTARDA BULUŞTU

ÜNYE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ŞAMPİYON TAKIMI AĞIRLADI

Altınordu Karaağaç Mahallesi’nde İlave İçme Suyu Çalışmaları Başladı

Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi’nde İftar Buluşması..

Ordu-Giresun Uçağına Yıldırım İsabet Etti

Kıbrıs Gazisi Hüseyin Önbaş, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

KUVVETLİ SAĞANAK VE YOĞUN KAR GELİYOR

ENGİN USTAOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Ordu-Giresun–Düsseldorf Direkt Uçuşları 4 Nisan’da Yeniden Başlıyor

Altınordu’da Kaçak Tütün Operasyonu: 10 Kilo Tütün ve 5 Bin Makaron Ele Geçirildi

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 23 17 2 4 38 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 23 15 0 8 31 53
3.TRABZONSPOR A.Ş. 23 14 3 6 18 48
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 23 12 4 7 15 43
5.GÖZTEPE A.Ş. 23 11 4 8 11 41
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 23 10 7 6 14 36
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 23 7 6 10 -2 31
8.KOCAELİSPOR 23 8 9 6 -3 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 23 7 9 7 -10 28
10.CORENDON ALANYASPOR 23 5 7 11 -2 26
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 23 5 9 9 -7 24
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 23 6 12 5 -6 23
13.TÜMOSAN KONYASPOR 23 5 10 8 -8 23
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 23 6 12 5 -14 23
15.İKAS EYÜPSPOR 23 5 12 6 -16 21
16.KASIMPAŞA A.Ş. 23 4 11 8 -12 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 23 3 10 10 -25 19
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 23 3 16 4 -22 13