-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,32% -0,33
-
GRAM ALTIN
6439,10% 0,99
-
Ç. ALTIN
10945,35% 1,69
ÜTSO AKKUŞ'A ÇIKARTMA YAPTI
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı İrfan Akar, Meclis Başkanı Tuncay Sağlam, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Akkuş ilçesinde önemli ziyaretlerde bulundu
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı İrfan Akar, Meclis Başkanı Tuncay Sağlam, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Akkuş ilçesinde önemli ziyaretlerde bulundu. Heyet, bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunacak projeler hakkında yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretin en önemli gündem maddelerinden biri Ünye-Akkuş-Niksar Yolu’nun durumu oldu. Başkan Akar, bu yolun tamamlanmasının bölge için hayati önem taşıdığını vurguladı. "Ünye-Akkuş-Niksar Yolu, sadece bir ulaşım arteri değil, aynı zamanda bölgemizin ekonomik kalkınması için bir can damarıdır," diyen Akar, yolun bir an evvel bitirilerek hizmete açılmasının bölge halkının hayatını kolaylaştıracağını ve ticareti canlandıracağını ifade etti.
Meclis Başkanı Tuncay Sağlam ise, yol projesinin gecikmesinin bölge halkı üzerinde olumsuz etkiler yarattığını belirterek, "Yolun tamamlanması, tarım ve sanayi ürünlerimizin pazarlara daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlayacaktır. Bu durum, hem üreticilerimize hem de tüketicilerimize büyük fayda sağlayacaktır," dedi.
Yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Akkuş ilçesinde çeşitli temaslarda bulunarak yerel halkın ve işletmelerin sorunlarını dinledi. Ziyaretler sırasında, yolun yapım sürecinin hızlandırılması konusunda yetkililerle görüşmeler yapıldı ve projeye destek verilmesi talep edildi.
Ünye-Akkuş-Niksar Yolu’nun tamamlanması için yetkililere çağrıda bulunan heyet, projenin en kısa sürede bitirilerek bölgenin hizmetine sunulması gerektiğini belirtti. Başkan Akar, "Bu yol, bölgemizin geleceği için bir anahtardır. Yolun tamamlanmasıyla birlikte bölgemizde ekonomik canlılık artacak, istihdam olanakları genişleyecek ve yaşam kalitesi yükselecektir," dedi.
ÜTSO heyetinin ziyaretleri, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Halk, yol projesinin bir an önce tamamlanarak bölgeye kazandırılması için sabırsızlandıklarını ifade etti. Başkan Akar ve beraberindeki heyet, ziyaretler sonrası yaptıkları açıklamada, bölgenin kalkınması için çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini vurguladılar.
ÜNYE’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE FİNALLERİ TAMAMLANDI
FATSA'DA 89 MAHALLEDE YOĞUN MÜCADELE
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel “Garip” Oyunu Sahnelenecek
Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne Tesis Müjdesi
EYÜPLÜ’DE , YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ...
SAMSUN'DA 3 ÖNEMLİ PROJE HİZMETE AÇILIYOR
BAKAN OSMAN AŞKIN BAK’TAN ÜNYE’YE SPOR HİZMETLERİ YATIRIMI
“Türkiye’nin Gücü Orman” Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu…
Fatsa Evinde Mağlup…
ORDU'DA MİLYONLARCA BİTKİ VE AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU
“KEŞKE DERE YOLU YAPILSAYDI”
ÜNYE’DE YAŞLILARA SAYGI HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
Eyüp Fatsa’dan Lokomotif Programında Dikkat Çeken Açıklamalar...
Halter Genç A-B Kızlar Türkiye Birinciliği Yarışmaları Ünye’de Gerçekleşecek
BATIPARK MİLLET BAHÇESİ YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR
ORDU’DA DURAKLAR HİJYENİK HALE GETİRİLİYOR
Altınordu’da Yaşlılara Saygı Haftası’na Anlamlı Etkinlik
Başkan Tavlı, BATIPARK’ta Sezon Hazırlıklarını İnceledi
Başkan İsa Demirci: “Akkuş’ta Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Sürecek”
Vali Erol, Kabadüz İlçemizde ÇED İncelemesinde Bulundu
AYAZLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ HİZMETE HAZIR
8. SAMSUN ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI
OMÜ ile Yeşilay Samsun Şube Başkanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı
ESKİPAZAR SPOR KOMPLEKSİNİN İNŞASI SÜRÜYOR
AKYAZI MAHALLESİNDE HATALI PARKA DUBALI ÖNLEM!
AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM BEKLENTİSİ...
MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
ALTINORDU’DA RAMAZAN RUHU 7’DEN 70’E YAŞANDI..
Müdür Alan’dan Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’na Ziyaret
Ordu’da Karayolları Yatırımları Hız Kazanıyor
Yükleniyor






