-
BIST 100
16296,65%0,64
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,12% 0,18
-
GRAM ALTIN
7344,90% 0,12
-
Ç. ALTIN
11805,38% -0,18
Uzman Dr. Ali Coşkun’dan hekimlere çağrı!
Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Yönetiminin 28- 30 Haziran tarihlerinde yapacağı seçimde Çağdaş Türk Hekimleri Birliği Platformunun 11 yönetim kurulu üyesinden biri olan Uzm. Dr. Ali Coşkun, hekimlerin desteğini istedi.
“Türk Tabipler Birliği hekimlik mesleğinin sorunlarının çözümü için yetkililerle diyalog kurabilen, dikkate alınır, saygın, kurumsal bir yapı haline dönüştürülmelidir.” diyen Coşkun, bunu sağlamak için de doktorların Çağdaş Türk Hekimleri Birliği’ne desteğini beklediğini söyledi.
Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Yönetim ve diğer kurulların seçimi 28, 29 ve 30 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.
Seçimlere Ordu Tabip Odası’nı temsilen Ordu Tabip Odası Büyük Kongre Delegesi ve Çağdaş Türk Hekimleri Birliği Platformu'nun 11 üyesinden biri olarak Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Coşkun giriyor.
Hekimlerin desteğini isteyen Uzm. Dr. Ali Coşkun, şu açıklamayı yaptı:
“Türk Tabipler Birliği bir an önce hekimlik mesleğinin sorunlarının çözümü için yetkililerle diyalog kurabilen, dikkate alınır, saygın, kurumsal bir yapı haline dönüştürülmelidir. Türk Tabipler Birliği’nin bu yapıya dönüşebilmesi için birçok yol mevcuttur. Bunlardan biri Türk Tabipleri Birliği mevcut yasası değiştirilerek ülkemiz sınırları içerisinde hekimlik yapabilmek için tüm hekimleri Türk Tabipler Birliği’ne kayıtlı olmaları zorunlu hale getirilmelidir. Tıpkı Barolar gibi. Bütün hekimler Tabip Odalarının doğal üyesi hakkına sahip olmalıdır. “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundayız. Oylarınızı Çağdaş Türk Hekimleri Birliği’ne veriniz.”
Ünye Kent Haber
Fatsa’da Otomobil ile Hafriyat Kamyonu Çarpıştı
HAL ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ…
Aybastı’da Mangala Turnuvası Tamamlandı: İlçe Birincisi Medine Maytalman Oldu
Ordu’da 12 Mart Coşkusu
KORKMAZ: “VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ”
Akkuş’ta İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Anıldı
SARIKAHRAMAN: “BİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR!”
ANAHTAR PARTİ ORDU’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL BAŞKANLIĞINA VEKALETEN AHMET TİRE
ANAHTAR PARTİ ORDU İL BAŞKANI İRFAN ÖKSÜZ İSTİFA ETTİ
Titiz’den OBB’ ye Su Tepkisi
Prof. Dr. Ersanlı: "Akran zorbalığı kişide derin izler bırakıyor.
FATSA’LI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI!
MHP’li Şanlıtürk: “Fındıkta Rekolte Oyunu Bu Yıl da Sahneye Konuldu”
Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi
ASKF’DEN SPOR KULÜPLERİNE BEYANNAME UYARISI
ÜFK İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Acı haber geldi: İran'da aracına İsrail füzesi isabet eden Türk TIR şoförü yaşamını yitirdi
Yukarıtepe–Akçatepe Bağlantı Yolu 3 Yıl Sonra Yeniden Ulaşıma Açıldı
EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ ÖNE ÇEKİLDİ
Bayramca ve Saraçlı Mahallelerinde Semt Sahaları Tamamlandı
ÜNİVERSİTE KENTLE BARIŞMAMIŞ”
Fatsa Sokaklarında Temizlik Mesaisi Sürüyor..
ORDU ORGAN BAĞIŞINDA 13. SIRADA
Karayolunda Zemin Çöktü!
GÖNÜL SOFRASI GÖLKÖY’DE KURULDU
ORDULU GENÇLER FİKİRLERİYLE YARIŞIYOR
Vali Muammer Erol’dan 12 Mart Mesajı
Kaymakam Işık’tan Dekan Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Şanlıtürk’ten “Fonlanan Gazeteciler” Tartışmasına Sert Tepki
Tramvay ile Kamyon Çarpıştı: 3 Yaralı
Yükleniyor






