-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Vali Erol, METİP Alanlarında İncelemede Bulundu
Vali Muammer Erol, Fatsa, Perşembe, Altınordu ile Ulubey İlçelerinde bulunan Mevsimlik Tarım İşçileri Geçici Konaklama Alanı(METİP)’nda incelemelerde bulundu.
Fındık hasat sezonu nedeniyle ilimize gelecek olan mevsimlik tarım işçileri ve ailelerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda konaklamalarını sağlamak yapılan hazırlıkları ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla ilk olarak Fatsa ilçesinin Saraytepe mahallesinde bulunan Mevsimlik Tarım İşçileri Geçici Konaklama Alanı(METİP)’nda incelemelerde bulunan Vali Erol’a, Fatsa Kaymakamı Avni Kula da eşlik etti.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden her yıl fındık toplamak amacıyla Ordu’ya gelen mevsimlik tarım işçilerinin geçici olarak konakladıkları Fatsa METİP alanını gezen Vali Erol, Kaymakamı Avni Kula'dan detaylı bilgi alarak, alanda tespit edilen eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi.
Vali Muammer Erol, daha sonra Perşembe ilçesinin Kırlı mahallesinde, yaklaşık 6,5 dönümlük bir alanda kurulan METİP alanında beraberinde Perşembe Kaymakamı Fatma Turhan Keser ve Belediye Başkanı Cihat Albayrak’la birlikte incelemelerde bulundu. Dile getirilen sorunların ivedilikle çözümlenmesini istedi.
Ulubey İlçesinin Çatallı mahallesinde kurulan geçici konaklama alanını da Kaymakam Furkan Türkay Kayış, Belediye Başkanı İsa Türkcan ile birlikte gezen Vali Muammer Erol, METİP alanlarında gerekli bakım-onarım ve iyileştirme çalışmalarının Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapıldığını söyledi.
Altınordu’nun Saraycık mahallesinde yaklaşık 14 dönümlük alanda oluşturulan Mevsimlik Tarım İşçileri Geçici Konaklama Alanını da gezerek incelemelerde bulunan Vali Erol, METİP Alanında bulunan ve içerisinde dersliklerin, çeşitli kursların, sağlık birimlerinin yer aldığı sosyal tesisi gezdi. Altınordu Kaymakam Vekili Fatma Turhan Keser ve Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'de Vali Erol'a eşlik etti.
Vali Muammer Erol'un Fatsa, Perşembe, Altınordu ile Ulubey ilçelerinde bulunan Mevsimlik Tarım İşçileri Geçici Konaklama Alanında gerçekleştirdiği inceleme programında, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına bakan Vali Yardımcısı Burak Keser de hazır bulundu.
ÜNYE’DE PUANLAR PAYLAŞILDI..
Trabzon’da Ünye Zirvesi: Başkan Alparslan iletti, Bakan Uraloğlu açıkladı.”
CHP ORDU ÖRGÜTÜNDEN YOĞUN SAHA MESAİSİ
ALTINDA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK Mİ?
BAŞKAN TEPE’DEN ESKİ VALİ YAZICIOĞLU’NA VEFA ZİYARETİ...
HAFTANIN YORUMU KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Ordu’da Şap Hastalığına Karşı Aşılama Seferberliği Başlatıldı
ÜNYE’DE “SAĞLIKLI ÇOCUK, SAĞLIKLI GELECEK” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
BÜYÜKŞEHİR, GLÜTENSİZ GIDALARI VATANDAŞLARA TEMİN EDİYOR…
Ordu’da Gastronomi Festivali Yapılacak…
ORDU’DA HÜKÜMET CADDESİ TRAFİĞE KAPANIYOR!
SAADET PARTİSİ ÜNYE’DEN “ZALİMLERE LANET, MAZLUMLARA DESTEK” MESAJI
Fatsa’da Dünya Tiyatro Günü Coşkuyla Kutlandı
5x5 Mini Futbol Turnuvası Başlıyor
Ünye Kadın Spor Kulübü, Yüksekova Spor Karşısında 3 Puan Peşinde
MOTORİNE DEV ZAM YOLDA!
ALTINORDU BELEDİYESİ'NDEN DÜNYA TİYATRO GÜNÜ’NE ÖZEL GÖSTERİM
GÜLYALI TURNASUYU KORDON PARK’IN 2. ETAP ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ÜNYE’DE ALTIN PİYASASINDA DENGE BOZULDU: KUYUMCULAR DERNEĞİ’NDEN KRİTİK UYARI
Akkuş Belediyespor’dan Sponsoruna Anlamlı Teşekkür
HAFTANIN YORUMU CUMA 18.00’DA SİZLERLE
ÜNYE’DEN GURURLANDIRAN BAŞARI: İL İKİNCİSİ OLDU
Patpat 150 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı
ALTINORDU’DA BUZ PİSTİ SEZONU TAMAMLANDI!
Fatsa Kıyısında Şüpheli İHA İddiası
Büyük Hat Sanatçısı Mustafa Râkım Efendi Anıldı
GENÇ BAŞKAN SAHADA..
ALTINORDU AYIŞIĞI İSKELESİ MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR..
Fatsa Sahilinde Gizemli Cihaz Kıyıya Vurdu
ÜNYE EL EMEĞİ ÇARŞISI YENİ YÜZÜYLE HİZMETE GİRİYOR…
Yükleniyor






