-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,44% -0,09
-
GRAM ALTIN
6488,42% 1,77
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00
Vali Erol, METİP Alanlarında İncelemede Bulundu
Vali Muammer Erol, Fatsa, Perşembe, Altınordu ile Ulubey İlçelerinde bulunan Mevsimlik Tarım İşçileri Geçici Konaklama Alanı(METİP)’nda incelemelerde bulundu.
Fındık hasat sezonu nedeniyle ilimize gelecek olan mevsimlik tarım işçileri ve ailelerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda konaklamalarını sağlamak yapılan hazırlıkları ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla ilk olarak Fatsa ilçesinin Saraytepe mahallesinde bulunan Mevsimlik Tarım İşçileri Geçici Konaklama Alanı(METİP)’nda incelemelerde bulunan Vali Erol’a, Fatsa Kaymakamı Avni Kula da eşlik etti.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden her yıl fındık toplamak amacıyla Ordu’ya gelen mevsimlik tarım işçilerinin geçici olarak konakladıkları Fatsa METİP alanını gezen Vali Erol, Kaymakamı Avni Kula'dan detaylı bilgi alarak, alanda tespit edilen eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi.
Vali Muammer Erol, daha sonra Perşembe ilçesinin Kırlı mahallesinde, yaklaşık 6,5 dönümlük bir alanda kurulan METİP alanında beraberinde Perşembe Kaymakamı Fatma Turhan Keser ve Belediye Başkanı Cihat Albayrak’la birlikte incelemelerde bulundu. Dile getirilen sorunların ivedilikle çözümlenmesini istedi.
Ulubey İlçesinin Çatallı mahallesinde kurulan geçici konaklama alanını da Kaymakam Furkan Türkay Kayış, Belediye Başkanı İsa Türkcan ile birlikte gezen Vali Muammer Erol, METİP alanlarında gerekli bakım-onarım ve iyileştirme çalışmalarının Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapıldığını söyledi.
Altınordu’nun Saraycık mahallesinde yaklaşık 14 dönümlük alanda oluşturulan Mevsimlik Tarım İşçileri Geçici Konaklama Alanını da gezerek incelemelerde bulunan Vali Erol, METİP Alanında bulunan ve içerisinde dersliklerin, çeşitli kursların, sağlık birimlerinin yer aldığı sosyal tesisi gezdi. Altınordu Kaymakam Vekili Fatma Turhan Keser ve Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'de Vali Erol'a eşlik etti.
Vali Muammer Erol'un Fatsa, Perşembe, Altınordu ile Ulubey ilçelerinde bulunan Mevsimlik Tarım İşçileri Geçici Konaklama Alanında gerçekleştirdiği inceleme programında, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına bakan Vali Yardımcısı Burak Keser de hazır bulundu.
Altınordu’da Yaşlılara Saygı Haftası’na Anlamlı Etkinlik
Başkan Tavlı, BATIPARK’ta Sezon Hazırlıklarını İnceledi
Başkan İsa Demirci: “Akkuş’ta Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Sürecek”
Vali Erol, Kabadüz İlçemizde ÇED İncelemesinde Bulundu
AYAZLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ HİZMETE HAZIR
8. SAMSUN ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI
OMÜ ile Yeşilay Samsun Şube Başkanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı
ESKİPAZAR SPOR KOMPLEKSİNİN İNŞASI SÜRÜYOR
AKYAZI MAHALLESİNDE HATALI PARKA DUBALI ÖNLEM!
AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM BEKLENTİSİ...
MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
ALTINORDU’DA RAMAZAN RUHU 7’DEN 70’E YAŞANDI..
Müdür Alan’dan Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’na Ziyaret
Ordu’da Karayolları Yatırımları Hız Kazanıyor
TELEFERİKTE KABİN CAMLARI YENİLENDİ
Fatsa’da Türk Halk Müziği Rüzgârı Esecek
Başkan Kibar Söz Verdi, Binayı Geri Aldı..
Dünyanın Barış Elçileri Ünye Maden Ev Sahipliğinde Ünye’de Buluştu…
FATSA’DA HEYELAN! 2 EV KULLANILAMAZ HALDE
Ordu’da Asayiş Uygulamaları: 15 Aranan Şahıs Yakalandı, 8’i Tutuklandı
52 trafik kazası, 80 yaralı!
Ordu’da Jandarmadan Bir Haftalık Asayiş Bilançosu: 42 Aranan Şahıs Yakalandı
Başkan Demirci'den Eğitime Tam Destek.
İMAM HATİP MUHAMMET FATSA EMEKLİ OLDU...
LGS başvuruları 23 Mart - 10 Nisan 2026 tarihleri arasında yapılacak.
U16 Milli Takımı’nda Gözler Ordulu Golcü Uras Ilgın’da
ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ, HAKKÂRİ’DEN GALİBİYETLE DÖNDÜ
RAMAZAN’IN MANEVİ ATMOSFERİ KENT LOKANTALARINDA YAŞATILDI
CHP Ünye’den Sert Bütçe ve Ekonomi Eleştirisi: “Denetimler Gelir Kapısına Dönüştü”
LOKOMOTİF Programında Bu Hafta!
Yükleniyor






