-
BIST 100
16108,93%0,97
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,90% 0,09
-
GRAM ALTIN
7110,65% 0,03
-
Ç. ALTIN
11518,89% -0,13
Vali Erol, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
Vali Muammer Erol, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı 1. dönem karne dağıtım törenine katıldı.
Altınordu ilçemizin Durugöl mahallesinde bulunan Şehit Bayram Gümüş İlkokulu’nda yapılan karne dağıtım törenine, Vali Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Mehmet Vargeloğlu, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.
Vali Muammer Erol, karne dağıtımının yapılacağı sınıflara geçerek burada protokol üyeleri ile birlikte ilk olarak 1/B, 1/C ile 2/D sınıfı öğrencilerine karnelerini verdi, onların sevinç ve heyecanına ortak oldu.
Protokol üyeleri ile birlikte öğrencilerin karne ve hediyelerini takdim eden Vali Erol, minik öğrencilerle sohbet ederek, “Sizleri karnelerle buluşturuyoruz. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Mehmet Vargeloğlu karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, ”Bugün 568 okulumuzda, yaklaşık 125 bin öğrencimize, 11 bin 500 öğretmenimizle birlikte karnelerini teslim ediyoruz. 2024-2025 eğitim-öğretim yılının 1. dönemini mutlulukla, huzurla geçirmenin gururunu yaşıyorum. Bugün de Altınordu Durugöl İlkokulumuzda Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve protokolle birlikte karneleri dağıtmış olduk. Şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Karne dağıtım töreninin ardından öğretmenler odasına geçerek, Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu Okul Müdürü Zeki Özkan ve öğretmenler ile bir araya gelen Vali Erol, burada öğretmenlerle bir süre sohbet etti ve başarı dileklerini iletti, taleplerini dinledi.



Çınarlık Mahallesi’nde Korkutan Yangın
Ordu Valisi Muammer Erol’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
ORDU'DA MOTORLU TAŞIT SAYISI 208 BİNİ AŞTI
Altınordu Belediyesi’nden Kadir Gecesinde Gönülleri Isıtan İkram
GALATASARAY, İNGİLTERE’DE ÇEYREK FİNAL PEŞİNDE!
Ordu Üniversitesi 20 Yaşında..
ORDU’DA İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ EYLEM PLANI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Ordu’da Jandarmadan Bir Haftada Yoğun Denetim
TERME’DE FECİ KAZA: TIRIN ALTINA GİREN MOTOSİKLETTEKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
EFELER LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!
ÜNYE’DE 18 MART RUHU YAŞANACAK: ŞEHİTLERİMİZ ANILIYOR
Samsun’da Bayram Trafiğine 8 Bin 109 Personelle Sıkı Denetim
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. Yıl dönümünü anma programı belli oldu.
Ordu’da “Yılın Sağlık Ödülleri” Sahiplerini Buldu
Ünye’de Aquapark ve Aile Plajı Projesinde Çalışmalar Sürüyor
YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ BAŞVURULARI SONA ERDİ...
CHP’den Ünye Yalı Kumsalı Açıklaması: “Şeffaflıktan Uzak Müdahalelere Sessiz Kalmayacağız”
“İŞTE SİZE TÜRK NEZAKETİ”
Prof. Dr. Zeybek: “Füzeler depremleri tetikleyici unsur olabilir ancak deprem meydana getiremez”
KENTSEL DÖNÜŞÜM ANADOLU MAHALLESİ İLE BAŞLIYOR
ÜSTP’den Türkiye İkincisi Milli Okçu Yunus Ateş’e Tebrik Ziyareti
İlber Ortaylı’nın ismi Trabzon'da yaşatılacak
ORDU’DA KAYAK SPORUNUN ALTYAPISI GÜÇLENİYOR
FECİ KAZADA YARALANAN OLMADI!
KUMRUSPOR’DAN RAKİPLERİNE GÖZDAĞI..
Yeniden Refah Partisi Ünye Teşkilatı Yiğitler’de İftar Programına Katıldı
Akkuş’un Efeleri Fenerbahçe’ye 3-1 Mağlup
Ordu Valisi Muammer Erol’dan Kadir Gecesi Mesajı
İçişleri Bakanlığı Ramazan Bayramı Tedbirleri Genelgesini Yayımladı
Yükleniyor






