10460,99%-0,90
41,82% 0,06
48,35% -0,11
5557,84% 0,61
9132,64% 0,80
Ziyaret kapsamında Milletvekili Mahmut Özer, Türkiye Kültür Yolu Festivali etkinlikleri kapsamında 2026 yılında Ordu’nun da dâhil edilmesine ilişkin Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkürlerini sundu.
Ordu’nun turizm alanında bu festivalin büyük önemi olduğuna dikkat çeken Özer, 2026 yılında Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne taleplerinin kabul edilmesi sonucunda “Ordu’muz, Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde bir yıldız gibi parlayacak.” dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, (eski adıyla Twitter) X hesabından yaptığı paylaşımda Bakan Nuri Ersoy’a teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:
“Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın @MehmetNuriErsoy’u ziyaret ettik. Artık uluslararası bir marka haline gelen Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne, 2026 yılında Ordu’muzun da dâhil edilmesi talebimizi uygun bularak 2026 yılı programına ekleyen ve her zaman Ordu’muzu destekleyen Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi ilettik. Tarih, kültür ve doğa zenginliğiyle her köşesi ayrı bir güzelliğe sahip olan Ordu’muz, Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde bir yıldız gibi parlayacak.” İfadelerine yer verdi.
ONEY FLASH FM / UMUT ÖZTÜRK