• BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

Yeniden Refah’ta Üstündağ güven tazeledi

Yeniden Refah Partisi 3. Olağanüstü Kongresi’nde mevcut ilçe Başkanı Mehmet Üstündağ, güven tazeledi.

30.11.2024 16:34:00 425 0
Yeniden Refah’ta Üstündağ güven tazeledi

Yeniden Refah’ta Üstündağ güven tazeledi
Yeniden Refah Partisi 3. Olağanüstü Kongresi’nde mevcut ilçe Başkanı Mehmet Üstündağ, güven tazeledi.
Yeniden Refah Partisi 3. Olağanüstü Kongresi’si Ünye Alyans Düğün Salonu’nda düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığına Yeniden Refah Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Emin Menşur, Divan Başkan Yardımcılığına Mehmet Yeşiltepe, Divan Katipliğine Engin Şentepe, Divan Üyeliğine İsa Elikçi seçildi.

Kongrede Yeniden Refah Partisi Ünye ilçe Başkanlığı görevlerini yürüten önceki dönem ilçe başkanlarına teşekkür plaketi verildi.

Ayrıca Ordu’da Kasım ayında en fazla üye kaydı yapan Ünye ilçe Başkanı Mehmet Üstündağ ile Korgan ve Kumru ilçe başkanlarına Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin tarafından teşekkür plaketi verildi.

Faaliyet Raporu, gelir-gider hesap cetvelinin okunup oylandığı kongrede ardından seçimlere geçildi. Kapalı zarf usulü ile yapılan seçimde mevcut başkan Mehmet Üstündağ, güven tazeleyerek ilçe başkanı olarak seçildi.

Mehmet Üstündağ’ın yönetimi şu isimlerden oluşuyor, “Mehmet Gürsu, Aydın Çelik, Engin Şentepe, İlker Yılmaz, Musa Öztürk, Osman Nuri Bayrak, Osman Tatlı, Murat Karaman, Ahmet Furkan Ağca, Atay Görgülü, Ali Çiftci, Fatih Altun, İsmail Keskin, İsmail Özkan, Abdullah Yıldız, Mehmet Avcı, Sefa Ürer, Metin Er, Yunus Emre Ceylan, Engin Uysal, Yaşar Elmas, Muhammet Atar, Murat Eliyatkın.”

Biz hayra motor, şerre fren olmaya geliyoruz

Yeniden Refah Partisi Ünye ilçe Başkanı Mehmet Üstündağ kongrede yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “6 yıl önce kurulan Yeniden Refah Partimiz  İlahi Kelimetullah’ı ve Milli Görüş’ün yönetim şeklini tüm Dünya'ya hakim kılmak için kurulmuştur. Bizlerde bu amaca uymak için gece gündüz demeden inançlı ve kararlı bir şekilde tüm dava arkadaşlarımızla beraber yılmadan, yorulmadan, hedefe ulaşana kadar çalışacağız. Bizler doğruya doğru yanlışa yanlış diyen bir siyasi anlayışın içinde olacağız. Her kim tarafından yapılırsa yapılsın milletimizin faydasına olan işlerde destekçisi, zararına olan işlerde karşısında olacağız. Çünkü biz hayra motor, şerre fren olmaya geliyoruz.

Yeniden Refah Partimiz, Türkiye siyasetine yön veren kilit parti  

Yeniden Refah Partimiz her geçen gün büyümektedir ve Türkiye siyasetine yön veren kilit parti konumuna gelmiş ve milletimizin umudu haline gelmiştir. Bizlerde bu umutları boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Önümüzdeki ilk genel seçimde inşallah Türkiye’nin birinci partisi olacağız

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Yeniden Refah Parti’miz yüzde 7 oy olarak Türkiye’nin üçüncü partisi olmuştur. Üye sayısı olarak da 600 binin üzerinde üye ile Türkiye’nin en büyük üçüncü partisidir. Bu neyi göstermektedir, Yeniden Refah Parti’miz baraj sorunu olmadığını göstermektedir. Önümüzdeki ilk genel seçimde inşallah Türkiye’nin birinci partisi olacağız ve muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız.

Artık alternatif var

Artık alternatif var. Adalet için, Ahlak için, mazlumlar için, yaşanabilir bir Ünye için, yaşanabilir Ordu için, yeniden büyük Türkiye için, tüm İslam alemi için artık Yeniden Refah Partisi var. Artık yine bir Erbakan var.

Genel Başkan Yarımcısı Sezgin, Türkiye’nin siyasi partisi olduk

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin kongrede yaptığı konuşmada şunları kaydetti;

“Partimizin 6. yılını kutluyoruz. Ne kadar guru duysak azdır. Genel Başkanımızın ifadesi ile 25 yıl sonra ilk seçimde Milli Görüş Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmiş oldu. Diğer taraftan ilk yerel seçimde de 63’ün üzerinde belediye ve 1.100’ün üzerinde meclis üyemiz oldu. Çok kısa bir sürede çok büyük bir başarı olmuş oldu. Tabi 55 yıllık bir dava olmamız çok değerli, kıymetli manevi açıdan. Biz seçimlere girerken yeni kurulmuş 5-6 tane siyasi parti ile birlikte kurulduk. Ancak iki seçimin sonucunda Türkiye’nin üçüncü siyasi partisi olduk.” 
 

 

ÜNYE KENT GAZETESİ

Gölköy’de Saman Deposu Yandı!

MİNİK GÖKÇE TEDAVİ İÇİN YOLA ÇIKTI

Hilmi Güler, Ankara’daki “Vizyon Ordu” Toplantısında…

ÜNLÜ SANATÇI ÜNYE’DE MOBİLYA MAĞAZASI AÇTI!

Sözünü Sakınmadı...

ÜNYE ŞEHİR STADI KALKACAK, YERİNE MİLLET BAHÇESİ GELECEK

Ordu'da Uyuşturucu Operasyonu!

Çambaşı Yaylası’nda Kar Etkili Oldu.

Fatsa’da Şiddetli Yağış 3 Elektrik Direğini Yıktı

ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ EMRE ALTIOK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI. 

YIKILAN AĞAÇ KALDIRILDI, SAHA TEMİZLİĞİ YAPILDI

ORDU, EN SERT KIŞI YAŞAYACAK!

Ünye Çamlık’ta Ağaç Yola Devrildi

GÖLKÖY’DE İŞ KAZASINDA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

EMRAH USTA, YENİ KONSEPTİYLE PERDEYİ AÇIYOR!

Emniyetten Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Vatandaşlara Uyarı ve Bilgilendirme

ORDU ASKF 39 YAŞINDA

ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜ 3 PUAN PEŞİNDE!

BÜYÜKŞEHİR MEZARLIKLARIN BAKIMLARINI SÜRDÜRÜYOR…

Altınordu Belediyesi’nden Turizme Modern Dokunuş

“BİZ BORÇ BATAĞINDA DEĞİL, YATIRIM ATAĞINDAYIZ”

Telcioğlu “Haftanın Yorumu” Programına Konuk Oluyor

Hırvatistan’da Acı Haber: Türk Pilotu Şehit Oldu...

Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getirildi...

AK Parti Ordu eski İl Başkanı Selman Altaş, partisinde göreve getirildi.

AK Parti Ordu İl Başkanlığında Samet Özdemir, Yönetimini Açıkladı...

Rektör Orhan Baş, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Ünye Çevre Platformu’ndan Radyomuza Teşekkür Ziyareti

DR. İLKER YASİN ARGAN, ÇAYBAŞI TSM BAŞKANI OLDU

Ünye ve Fatsa’nın Tarihi Masaya Yatırıldı…

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7