-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,37% 0,25
-
GRAM ALTIN
6453,55% 0,47
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00
Yoroz'da Nefes Kesen Tatbikat
Altınordu ilçesi Saraycık mahallesi sınırları içerisinde bulunan Yoroz Kent Ormanında, Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Şubesi AFAD iş birliğiyle arama kurtarma tatbikatı yapıldı. Tatbikata Vali Muammer Erol da katıldı.
Altınordu ilçesi Saraycık mahallesi sınırları içerisinde bulunan Yoroz Kent Ormanında gerçekleştirilen tatbikatta, Vali Muammer Erol, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İl Müdürü Osman Işık, Defterdar İbrahim Bayraktar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Hüseyin Öztürk, İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Şubesi arama kurtarma ekibi hazır bulundu.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) çatısı altında faaliyet gösteren Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Şubesi bünyesinde oluşturulan arama kurtarma ekipleri Yoroz Kent Ormanı’nda bir tatbikat yaptı.
Beslenme, ikram, ayni yardım, bağış, hasar tespit, teknik ve lojistik hizmet ekipleri, konusunda AFAD’ın eğitiminden sonra göreve başlayan 27 kişilik ekipler 3 ayda bir AFAD’ın koordinesinde bir tatbikat yapıyor.
Arazide Kayıp ve Mahsur Kalma" Senaryosunun tatbik edildiği programda evinden yürüyüş için çıkan 30 yaşlarında bir vatandaşın aşırı yağış sonucu kendisine ulaşılamadığı ihbarı üzerine Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Şubesi, İl Sağlık Müdürlüğü UMKE ve AFAD’dan oluşan üç ayrı ekip kayıp vatandaşı bulabilmek için harekete geçti. Yaralı olarak bulunan vatandaş ekiplerce hastaneye sevk edildi.
Gerçeği aratmayan tatbikatı izleyen Vali Muammer Erol, görevli tim ekiplerini tebrik ederek, başarılar diledi.
İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek ise, "Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı Başkanlığı ortak çalışması olan arama kurtarma ekibimize Ordu Valiliğimiz AFAD kurtarma ekipleri tarafından eğitim verildi. Her üç ayda bir bu tatbikatları yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
ÜNYE’DE AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE FİNALLERİ TAMAMLANDI
FATSA'DA 89 MAHALLEDE YOĞUN MÜCADELE
Dünya Tiyatro Günü’ne Özel “Garip” Oyunu Sahnelenecek
Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne Tesis Müjdesi
EYÜPLÜ’DE , YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ...
SAMSUN'DA 3 ÖNEMLİ PROJE HİZMETE AÇILIYOR
BAKAN OSMAN AŞKIN BAK’TAN ÜNYE’YE SPOR HİZMETLERİ YATIRIMI
“Türkiye’nin Gücü Orman” Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu…
Fatsa Evinde Mağlup…
ORDU'DA MİLYONLARCA BİTKİ VE AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTU
“KEŞKE DERE YOLU YAPILSAYDI”
ÜNYE’DE YAŞLILARA SAYGI HAFTASI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
Eyüp Fatsa’dan Lokomotif Programında Dikkat Çeken Açıklamalar...
Halter Genç A-B Kızlar Türkiye Birinciliği Yarışmaları Ünye’de Gerçekleşecek
BATIPARK MİLLET BAHÇESİ YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR
ORDU’DA DURAKLAR HİJYENİK HALE GETİRİLİYOR
Altınordu’da Yaşlılara Saygı Haftası’na Anlamlı Etkinlik
Başkan Tavlı, BATIPARK’ta Sezon Hazırlıklarını İnceledi
Başkan İsa Demirci: “Akkuş’ta Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Sürecek”
Vali Erol, Kabadüz İlçemizde ÇED İncelemesinde Bulundu
AYAZLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ HİZMETE HAZIR
8. SAMSUN ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI
OMÜ ile Yeşilay Samsun Şube Başkanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı
ESKİPAZAR SPOR KOMPLEKSİNİN İNŞASI SÜRÜYOR
AKYAZI MAHALLESİNDE HATALI PARKA DUBALI ÖNLEM!
AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM BEKLENTİSİ...
MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
ALTINORDU’DA RAMAZAN RUHU 7’DEN 70’E YAŞANDI..
Müdür Alan’dan Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’na Ziyaret
Ordu’da Karayolları Yatırımları Hız Kazanıyor
Yükleniyor






