MHP Fatsa İlçe Başkanı İşinsanı Murat Kaçak, iş insanı Ufuk Yalçın ile birlikte Ordu Valisi Tuncay Sonel’i ziyaret etti.
Vali Sonel’i ziyaret ederek zaman zaman bir araya gelen Murat Kaçak; “Sayın Valimiz Tuncay Sonel’in davetine Ufuk Yalçın kardeşim ile birlikte icabet ettik, haftalık istişaremizi gerçekleştirdik.” dedi.
Kaçak, ziyarette her daim yanlarında olarak manevi desteğini hissettiren Vali Sonel’e teşekkür ettiğini ifade ederken, Fatsa yerelinde Ordu gündemini değerlendirdiklerini söyledi.
Ordu Valisi Sonel, kısa bir süre bölgede etkili olan sağanak yağış sonrası Fatsa ilçesinde depoları su altında kalan Murat Kaçak Şirketler Grubu sahibi işinsanı MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip iyi günde olduğu gibi kötü günde de yanlarında olduklarını ifade etmişti.
ÜNYE KENT GAZETESİ